Deputatul socialist, Vasile Bolea, a fost agresat de protestatarii din fața Curții Constituționale, în timp ce ieșea din incinta clădirii. Acesta a reușit să urce în mașină, în timp ce mai mulți oameni au încercat să îi blocheze accesul. Totuși, a fost nevoie de intervenția poliției, după ce o femeie a încercat să deschidă ușa mașinii în care se afla deputatul. Imaginile au fost surprinse de reporterul Cu Sens care era într-o transmisiune live de la fața locului.

Altercațiile au avut loc după ce judecătorii Curții Constituționale au intrat în deliberări pentru a se pronunța asupra sesizării președintei Sandu care a cerut constatarea circumstanțelor pentru dizolvarea parlamentului.

Inițial pe ușa Curții a ieșit președinta Maia Sandu care a vorbit cu protestatarii și i-a îndemnat să protesteze pașnic. Ulterior, a ieșit deputatul socialist, Vasile Bolea, iar mulțimea a devenit furioasă și a început să-l înjure pe acesta. Alesul poporului a evitat să discute cu ei, iar protestatarii au mers spre mașina acestuia unde au avut loc altercații între polițiști și cei prezenți la protest. Imagini de la fața locului puteți urmări în live-ul de mai jos.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!