/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Altercații în fața Curții Constituționale. Deputatul socialist, Vasile Bolea, bruscat de mai mulți protestatari

missing
15 aprilie 2021, ora 11:56

Deputatul socialist, Vasile Bolea, a fost agresat de protestatarii din fața Curții Constituționale, în timp ce ieșea din incinta clădirii. Acesta a reușit să urce în mașină, în timp ce mai mulți oameni au încercat să îi blocheze accesul. Totuși, a fost nevoie de intervenția poliției, după ce o femeie a încercat să deschidă ușa mașinii în care se afla deputatul. Imaginile au fost surprinse de reporterul Cu Sens care era într-o transmisiune live de la fața locului.

Altercațiile au avut loc după ce judecătorii Curții Constituționale au intrat în deliberări pentru a se pronunța asupra sesizării președintei Sandu care a cerut constatarea circumstanțelor pentru dizolvarea parlamentului.

Inițial pe ușa Curții a ieșit președinta Maia Sandu care a vorbit cu protestatarii și i-a îndemnat să protesteze pașnic. Ulterior, a ieșit deputatul socialist, Vasile Bolea, iar mulțimea a devenit furioasă și a început să-l înjure pe acesta. Alesul poporului a evitat să discute cu ei, iar protestatarii au mers spre mașina acestuia unde au avut loc altercații între polițiști și cei prezenți la protest. Imagini de la fața locului puteți urmări în live-ul de mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram