/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Polițistul care a lovit mortal o femeie pe strada Socoleni, pe banca acuzaților. Riscă zece ani de închisoare

missing
21 aprilie 2021, ora 10:15
Un subofițer superior din cadrul Direcției patrulare Centru a INSP al IGP al MAI va compărea pe banca acuzaților. Acesta este învinuit de producerea unui accident rutier soldat cu un deces. Mai mult, polițistul, care era beat, a părăsit locul accidentului rutier.
Procuratura municipiului Chişinău, Oficiul Principal a finalizat urmărirea penală şi a trimis dosarul de învinuire a acestuia în judecată.
Tragicul accident s-a produs în seara de 13 ianuarie curent pe strada Socoleni din Capitală, când inculpatul a tamponat cu mașina o femeie care traversa regulamentar strada pe o trecere de pietoni. Imediat după impact polițistul a părăsit locul accidentului rutier fiind depistat, reținut și suspus examenului medical în vederea stabilirii stării de ebrietate şi a naturii ei. Rezultatele examinării au indicat că, în momentul accidentului, inculpatul avea în sânge o concentrație de alcool de 0,86 mg/l, ce corespunde gradului avansat de ebrietate.
Femeia, care avea 36 de ani și era mamă a patru copii minori, a murit în urma traumelor primite.
Fiind audiat de procurori, inculpatul nu și-a recunoscut vina.
Deși procurorii au insistat la prelungirea arestului preventiv pe numele acestuia, magistrații i-au înlocuit măsura – în arest la domiciliu. În prezent, acesta nu mai activează în organele afacerilor interne, fiind eliberat ca urmarea celor întâmplate, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 10 ani închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram