/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

„Nu vom face o competiție cu PAS”. Năstase, despre cum se va manifesta Platforma DA în campania electorală

22 aprilie 2021, ora 21:13

Platforma DA nu va face competiție cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) în campania electorală la alegerile parlamentare anticipate, a anunțat liderul formațiunii Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, pe 22 aprilie curent.

Întrebat dacă în opinia sa campania electorală va fi una murdară, politicianul a declarat că Platforma DA nu a apelat niciodată la mijloace josnice.

„Platforma Demnitate și Adevăr nu este un partid clasic, care merge după anumite calapoade. Noi nu vom face o competiție cu PAS. Și în 2016 am spus că nu voi avea o concurență cu PAS, pentru că avem aceleași deziderate”, a declarat Andrei Năstase.

Ultimul sondaj realizat de către Institutul Republican Internațional arată că în cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, fotoliile de deputați ar fi ocupate de către cinci partide politice. Este vorba de PAS, PSRM, Partidul Nostru, Partidul Șor și Platforma DA.

Amintim că în urma sesizării depuse de către șefa statului Maia Sandu, Curtea Constituțională a decis că sunt circumstanțe pentru dizolvarea Legislativului și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram