Platforma DA nu va face competiție cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) în campania electorală la alegerile parlamentare anticipate, a anunțat liderul formațiunii Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, pe 22 aprilie curent.

Întrebat dacă în opinia sa campania electorală va fi una murdară, politicianul a declarat că Platforma DA nu a apelat niciodată la mijloace josnice.

„Platforma Demnitate și Adevăr nu este un partid clasic, care merge după anumite calapoade. Noi nu vom face o competiție cu PAS. Și în 2016 am spus că nu voi avea o concurență cu PAS, pentru că avem aceleași deziderate”, a declarat Andrei Năstase.

Ultimul sondaj realizat de către Institutul Republican Internațional arată că în cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, fotoliile de deputați ar fi ocupate de către cinci partide politice. Este vorba de PAS, PSRM, Partidul Nostru, Partidul Șor și Platforma DA.

Amintim că în urma sesizării depuse de către șefa statului Maia Sandu, Curtea Constituțională a decis că sunt circumstanțe pentru dizolvarea Legislativului și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!