/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/Horoscop 23 aprilie/ Racii pot avea o perioadă agitată

missing
23 aprilie 2021, ora 08:42

Horoscop Berbec – 23 aprilie 2021: Chiar dacă e o adevărată forfotă în mintea ta, ar fi bine să o oprești, cum te pricepi tu mai bine, ca să îți poți păstra liniștea și ca să-ți poți recupera concentrarea pe ceea ce contează.

Horoscop Taur – 23 aprilie 2021: S-ar putea să te trezești pus în situații pe care nici nu le înțelegi, nici nu le poți rezolva în vreun fel. O ideea foarte bună ar fi să ceri părerea unor persoane care nu au legătură cu acele probleme.

Horoscop Gemeni – 23 aprilie 2021: Poate fi un moment important pentru tine, în care să simți nevoia să oprești furtuna propriilor gânduri și să faci ordine în propria minte, măcar cât să poți gândi mai limpede și mai ordonat.

Horoscop Rac – 23 aprilie 2021: Această zi poate fi debutul unei perioade agitate pentru tine, din diverse motive, dar cele mai multe vor avea legătură cu nevoia ta de a demonstra ceva cuiva, deși ar trebui să știi că nu-ți folosește la nimic.

Horoscop Leu – 23 aprilie 2021: Din toată învălmășeala de gânduri, ar trebui să le alegi pe cele care îți sunt utile cu adevărat. Orice intenție bună, mai ales cele care aduc liniștea pentru cei dragi, va produce rezultate imediat.

Horoscop Fecioară – 23 aprilie 2021: Este un moment bun ca să iei o pauză de la excesul de gândire, să te organizezi puțin și să pui în practică ideile bune, pentru care nu ai avut timp până acum.

Horoscop Balanță – 23 aprilie 2021: Este posibil să începi, chiar de azi, să simți presiunea de a te menține la un anumit nivel, de a-ți păstra funcția sau poziția pe care o ocupi pe plan profesional. Ar fi bine să o iei mai ușor cu toate acestea.

Horoscop Scorpion – 23 aprilie 2021: Astăzi debutează o perioadă care poate deveni încărcată de nostalgie, din diverse motive. Este important să te bucuri, din nou, de anumite realizări, dar să nu rămâi la acest nivel.

Horoscop Săgetător – 23 aprilie 2021: Se conturează motive de conflict cu apropiații din cauza repartizării unor bunuri comune sau chiar a împărțirii unor beneficii care acum sunt comune. Ar fi bine să fii tu cel care păstrează măsura.

Horoscop Capricorn – 23 aprilie 2021: Relațiile importante intră într-o etapă mai dinamică, dar nu neapărat mai bună. Există riscuri, pe care le vei observa la fiecare pas, dar cu puțină atenție, vei reuși să le depășești.

Horoscop Vărsător – 23 aprilie 2021: Munca poate deveni mai solicitantă, poate și pe fondul unor probleme de sănătate care încep să iasă la lumină. Pot avea legătură cu alimentația sau cu felul în care gestionezi stresul.

Horoscop Pești – 23 aprilie 2021: A venit momentul să te ocupi de cei dragi, în felul în care au ei nevoie, să preiei inițiativa, dar să observi cu atenție ce e de făcut. Regretele sunt inutile, dacă nu duc la înțelegerea erorilor.

Libertatea 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram