/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Agitație la gările auto din Capitală. În prag de Paște, zeci de oamenii forfoteau la casele de bilete

missing
30 aprilie 2021, ora 22:17

Agitație la gările auto din Capitală. În prag de Paște, zeci de oamenii forfoteau la casele de bilete. Luate cu asalt au fost și parcurile, unde se dau mașini în chirie. Cei care au multe bagaje ori vor să călătorească în confort optează pentru un automobil închiriat. Forfotă mare a fost și la piață, acolo unde oamenii roiau în jurul tarabelor, pentru a-și umple masa cu bucate alese.

Cu bagajele după ei, zeci de oameni s-au îmbulzit, astăzi, pe peronul gării de nord din capitală. Aceștia au pornit spre satele de baștină, unde spun că se simt cel mai bine.

Pentru a-i bucura pe cei dragi, oamenii au cumpărat cadouri, dar și produse, pentru a pregăti bucatele tradiționale de sărbători.

Șoferii se bucură că au călători. Ei spun că, în sâmbăta Peștelui, numărul lor va fi și mai mare. Au fost și dintre cei care au dat o fugă la parcările auto, pentru a închiria o mașină de sărbători.

Administratorii parcărilor auto susțin că, în pandemie, au dus lipsă de clienți. Acum însă, lucrurile au început să se miște.

Forfotă mare a fost și la Piața Centrală din capitală.

Pe ultima sută de metri, oamenii au luat cu asalt tarabele cu bunătățuri. Din buzunare au scos care și cât au avut, însă toți își doresc să aibă ceva ales pe masa de sărbătoare.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram