/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Deputații PAS Sergiu Litvinenco și Mihai Popșoi s-au vaccinat astăzi cu serul AstraZeneca

missing
07 mai 2021, ora 11:33

Deputații PAS Sergiu Litvinenco și Mihai Popșoi s-au vaccinat astăzi cu prima doză de vaccin împotriva virusului COVID-19. Parlamentarii au ales să se vaccineze cu serul AstraZeneca. 

„Astăzi m-am vaccinat cu prima doză de AstraZeneca! Oameni buni, vă îndemn să vă programați la medicul de familie și să primiți serul salvator. Toate vaccinurile disponibile sunt sigure și protejează împotriva urmărilor grave ale virusului. Doar prin vaccinarea masivă putem obține imunitate colectivă și reveni la normalitate. Republica Moldova dispune de vaccin suficient pentru ca să ne vaccinăm cu toții.
Sănătate multă să aveți”, a scris Popșoi pe Facebook.

Și deputatul Sergiu Litvinenco a postat o poză realizată în timpul imunizării. „M-am vaccinat și eu împotriva COVID-19 cu serul AstraZeneca. Îi îndemn pe toți sa facă la fel. Prin vaccinare învingem pandemia si revenim la normalitate”, a scris acesta pe Facebook.

Tot astăzi, și-a administrat prima doză de vaccin și președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Șefa statului a primit serul AstraZeneca.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram