/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Detalii noi despre discuțiile purtate de Platforma DA și PLDM. Munteanu, nedumerit de reacția lui Filat

12 mai 2021, ora 20:27

Detalii noi despre discuțiile purtate de Platforma DA și Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM). Deputatul Igor Munteanu se arată nedumerit de reacția ex-liderului PLDM Vlad Filat, care a spus că atitudinea Platformei DA a fost una mai mult umilitoare la această întrevedere.

„Cel mai straniu a fost să aflăm astfel de comentarii pentru că în tradiția pe care o urmez niciodată nu am încercat să pun interlocutorii mei în condiții umilitoare. Întotdeauna am tratat cu respect și cu sinceritate mesajele pe care le transmitem”, a spus Igor Munteanu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Deputatul a spus că au fost discuții fără angajamente, iar din partea PLDM au fost nominalizați vicepreședintele PLDM, primarul orașului Leova, Alxandru Bujorean, vicepreședintele PLDM, Iulian David și Tudor Deliu. Alesul poporului a spus că reprezentanții PLDM nu au plecat supărați de la discuții.

Menționăm că PLDM nu va participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Anunțul a fost făcut de către către fostul lider al formațiunii, Vlad Filat, în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune.

Chiar dacă nu se mai află la șefia partidului, Vlad Filat spune că rămas în calitate de membru al Consiliului Național Politic. Mai mult ca atât, politicianul a declarat că PLDM a avut o discuție privind crearea unui bloc cu Platforma DA, doar că atitudinea Platformei în cadrul discuției a fost una „umilitoare”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram