Detalii noi despre discuțiile purtate de Platforma DA și Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM). Deputatul Igor Munteanu se arată nedumerit de reacția ex-liderului PLDM Vlad Filat, care a spus că atitudinea Platformei DA a fost una mai mult umilitoare la această întrevedere.

„Cel mai straniu a fost să aflăm astfel de comentarii pentru că în tradiția pe care o urmez niciodată nu am încercat să pun interlocutorii mei în condiții umilitoare. Întotdeauna am tratat cu respect și cu sinceritate mesajele pe care le transmitem”, a spus Igor Munteanu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Deputatul a spus că au fost discuții fără angajamente, iar din partea PLDM au fost nominalizați vicepreședintele PLDM, primarul orașului Leova, Alxandru Bujorean, vicepreședintele PLDM, Iulian David și Tudor Deliu. Alesul poporului a spus că reprezentanții PLDM nu au plecat supărați de la discuții.

Menționăm că PLDM nu va participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Anunțul a fost făcut de către către fostul lider al formațiunii, Vlad Filat, în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune.

Chiar dacă nu se mai află la șefia partidului, Vlad Filat spune că rămas în calitate de membru al Consiliului Național Politic. Mai mult ca atât, politicianul a declarat că PLDM a avut o discuție privind crearea unui bloc cu Platforma DA, doar că atitudinea Platformei în cadrul discuției a fost una „umilitoare”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!