/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Renato Usatîi a mers la CEC să-și înregistreze blocul pentru alegerile anticipate din 11 iulie. Cine sunt primii 10 pe listă

missing
14 mai 2021, ora 11:19

Renato Usatîi, însoțit de colegul său de partid Ilian Cașu, a mers la Comisia Electorală Centrală pentru a depune dosarul pentru a se înregistra la alegerile parlamentare din 11 iulie.

„Mergem cu oameni integri care nu au fost ținta unor atacuri, nu au fost eroii unor investigații din presa identitate”, a declarat Usatîi, precizând că are pe listă mai mult de zece primari, care au la activ câte două trei mandate, dintre care nouă de orașe.

„Ne-am strădui să avem specialiști din diferite domenii, dar am pus accentul pe juriști pentru că avem nevoie de multe legi pentru a reseta țara”, afirmă Usatîi anunțând că pe listă sunt: 24 de juriști, 16 economiști, 12 ingineri, pedagogi

1. Renato Usatîi
2. Elena Grițco
3. Ilian Cașu
4. Cereteu Nina
5. Ciubașenco Dumitru
6. Stela Onuțu
7. Victor Petrioglo
8. Osoianu Ion
9. Băleanu Natalia
10. Severin Alexandr
11. Igor Pohilă
12. Ciubaciuc Roman
14. Plesca Eduard
15. Bayram Natalia

Întrebat la câte mandate speră, acesta a declarat că „cetățenii vor decide”.

Precizăm că, blocul electoral „Renato Usatîi” este format din două formațiuni politice – Partidul „Nostru” și „Patria”, și a fost înregistrat de CEC la 4 mai.

Tot astăzi la CEC au mers să se înregistreze Blocul Comuniștilor și socialiștilor și partidul PACE.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram