Explozii şi focuri de armă, pe câmpul de antrenamente de lângă Bulboaca. Din fericire, este vorba doar despre un exerciţiu, în timpul căruia ofițerii de la Fulger au făcut o demonstraţie a tragerilor de luptă. După mai multe tentative, presupusul inamic a fost nimicit, iar toată lumea s-a declarat mulţumită de rezultat. Exercițiul mascaților a durat o săptămână, timp în care aceștia și-au etalat forțele și au testat armamentul din dotare.

Poligonul de la Bulboaca s-a trasnformat, astăzi, într-un adevărat câmp de luptă. Mascații au luat cu asalt pozițiile de tragere și au scos blindatele în prima linie.

După ce au nimicit inamicul de la distanță, doborând țintele, au început să tragă din aruncătoare de grenade.

De la antrenament nu au lipsit luneteștii, care sunt cei mai calculați în acțiuni. Deși pare un exercițiu simplu, este destul de dificil să ochești ținta, lucru de care s-a convins și echipa noastră.

Este un antrenament binevenit spun ofițerii, care au mânuit astăzi armele. Aceștia sunt mulțumiți că și-au testat capacitățile. Astfel, se mențin în formă, pentru a fi la nivel, spun ei.

Deși blindatele din dotare sunt cele care au participat și la războiul de pe Nistru, acestea încă mai fac față, spun ofițerii. Mascații de la Fulger se află de o săptâmână la poligonul de la Bulboaca, unde desfășoară exerciții de tragere, în colaborare cu Armata Națională. La exercițiu au participat 50 de ofițeri ai Brigăzii de poliție cu Destinație Specială Fulger.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!