/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

/UPDATE. FOTO/ Un tânăr de 25 de ani a murit într-un grav accident la Ialoveni. Echipele de descarcerare, la fața locului

missing
22 mai 2021, ora 21:49

UPDATE 21:55 Ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a declarat pentru tv8.md că accidentul s-a produs aproximativ în jurul orei 20:45.

Preliminar, o mașină de marcă Opel Meriva a intrat într-un copac, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, derapând de pe traseu. Conducătorul auto, în vârstă de 25 de ani, a decedat pe loc din cauza traumelor primite. La fața locului se află echipele de descarcerare.

Știrea inițială: Accident grav în raionul Ialoveni. Un bărbat a decedat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit într-un copac. Tragedia a avut loc pe în apropiere de satul Costești. La fața locului se află în acest moment echipele de descarcerare.

Sursa: Facebook/Moldova Liberă

Foto: Facebook/Moldova Liberă

Foto: Facebook/Moldova Liberă

Foto: Facebook/Moldova Liberă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram