/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 797: Atac la Odesa și planul lui Macron! Alertă: Rusia planifică un val de atacuri hibride în Moldova

Din 1 iunie, moldovenii vaccinaţi cu ambele doze pot călători liber în Ungaria, fără a sta în carantină

missing
30 mai 2021, ora 10:34

De marți, 1 iunie, cetățenii Republicii Moldova, care și-au făcut ambele doze de vaccin împotriva COVID – 19, pot călători liber în Ungaria, fără a sta în carantină și fără a avea nevoie de un test negativ la noul coronavirus. 

Anunţul a fost făcut de ministrul de Externe maghiar, Peter Szjjiarto pe pagina sa de Facebook.

Oficialul ungar a menţionat că discuţiile cu privire la acceptarea reciprocă de către Ungaria şi Moldova a certificatelor de vaccinare s-au încheiat sâmbătă. Peter Syjjiarto a mai subliniat că Budapesta negociază şi cu alte ţări în vederea încheierii unor acorduri bilaterale de recunoaştere a documentelor care dovedesc imunizarea împotriva COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram