Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a depus luni o contestație la Comisia Electorală Centrală (CEC), prin care solicită obligarea Partidului Democrat din Moldova (PDM) să înlăture imediat materialele electorale care conțin imagini cu primarul satului Măgdăcești, raionului Criuleni, Liuba Cojocaru.

„Este ilegală utilizarea materialelor promoționale care conțin imagini explicite a unei persoane fără acordul acesteia”, spun cei din PLDM. Potrivit reprezentanților formațiunii, Liuba Cojocaru este membră a PLDM.

„Ea dispune de protecția partidului și a organelor sale de conducere în fața atacurilor și presiunilor politice de orice fel, iar realizările la care se face referință în pliantul PDM nu au nimic în comun cu acesta, fiind rezultatul exclusiv al administrației publice locale”, spun cei de la PLDM.

L-am contactat pentru o reacție pe președintele PD, Pavel Filip, însă, acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Menționăm că PLDM nu va participa în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din iulie. Reprezentnții formțiunii își îndeamnă membrii și simpatizanții să sprijine Partidul Acțiune și Solidaritate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!