Platforma Demnitate și Adevăr a fost înregistrată în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Decizia a fost lată în cadrul ședinței de astăzi, 31 mai, a Comisiei Electorale Centrale. 

Mai mult, membrii CEC au înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot, a fost confirmat reprezentantul cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoana responsabilă de finanţe (trezorier).

În cursa pentru anticipate au mai fost înscriși și următorii concurenți electorali – blocul Comuniștilor și Socialiștilor, Partidul PACE, Partidul Politic „Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic”, blocul „Renato Usatîi”, PAS, Partidul „Șor”,Partidul Politic Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa-Надежда”, PDM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!