/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Un tânăr moldovean a rămas la frontiera Leușeni fără „Audi A7”, în timp ce se întorcea din Belgia

missing
01 iunie 2021, ora 16:55

Un tânăr de 28 de ani din raionul Criuleni a rămas fără mașină la intrarea în Republica Moldova, după ce polițiștii de frontieră au depistat unele nereguli la numărul caroseriei automobilului pe care-l conducea. Cazul a avut loc marți, la punctul de trecere Leușeni.  

Tânărul se întorcea din Belgia la volanul unui automobil de model „Audi A7”, înmatriculat în străinătate. În cadrul verificărilor, polițiștii au depistat că numărul caroseriei era modificat.

„Oamenii legii au observat unii indici necaracteristici referitor la numărul caroseriei, gravarea neuniformă a simbolurilor și prezența unor urme de vopsea”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Tânărul a declarat că și-a procurat mașina în luna februarie curent și a fost asigurat că totul este în regulă. Cât privește cele depistate în punctul de trecere, el nu recunoaște nimic.

Pe numele acestuia a fost întocmit proces verbal de constatare. Automobilul a fost indisponibilizat până la finalul anchetei. Între timp se va efectua expertiza tehnică. În funcție de rezultatul acesteia se va face încadrarea juridică a faptei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram