Un tânăr de 28 de ani din raionul Criuleni a rămas fără mașină la intrarea în Republica Moldova, după ce polițiștii de frontieră au depistat unele nereguli la numărul caroseriei automobilului pe care-l conducea. Cazul a avut loc marți, la punctul de trecere Leușeni.  

Tânărul se întorcea din Belgia la volanul unui automobil de model „Audi A7”, înmatriculat în străinătate. În cadrul verificărilor, polițiștii au depistat că numărul caroseriei era modificat.

„Oamenii legii au observat unii indici necaracteristici referitor la numărul caroseriei, gravarea neuniformă a simbolurilor și prezența unor urme de vopsea”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Tânărul a declarat că și-a procurat mașina în luna februarie curent și a fost asigurat că totul este în regulă. Cât privește cele depistate în punctul de trecere, el nu recunoaște nimic.

Pe numele acestuia a fost întocmit proces verbal de constatare. Automobilul a fost indisponibilizat până la finalul anchetei. Între timp se va efectua expertiza tehnică. În funcție de rezultatul acesteia se va face încadrarea juridică a faptei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!