Președintele de onoare a Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov, a anunțat cu ce se va ocupa, după ce nu va mai fi deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

„Am obligațiuni față de Partidul Democrat, față de mulți oameni ai partidului. Cu Fundația pentru Democrație și Parlamentarism ne vom ocupa de pregătirea generației tineri”, a spus Diacov în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Întrebat din ce surse financiare va trăi mai departe, Dumitru Diacov a menționat că „am pensie. Este de 10 mii de lei. Nouă mii și ceva”.

Pe 15 mai curent, președintele de onoare a Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a anunțat că nu se va regăsi pe listat PDM la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Într-o postare publicată pe Facebook, Diacov a precizat că în locul lui pe lista PDM a fost inclus pe Mihai Olărescu, președintele raionului Cimișlia care se va regăsi pe poziția cinci.

Vedeți mai jos emisiunea integrală:

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!