/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Cu ce se va ocupa Dumitru Diacov după ce nu va mai fi deputat

missing
03 iunie 2021, ora 22:20

Președintele de onoare a Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov, a anunțat cu ce se va ocupa, după ce nu va mai fi deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

„Am obligațiuni față de Partidul Democrat, față de mulți oameni ai partidului. Cu Fundația pentru Democrație și Parlamentarism ne vom ocupa de pregătirea generației tineri”, a spus Diacov în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Întrebat din ce surse financiare va trăi mai departe, Dumitru Diacov a menționat că „am pensie. Este de 10 mii de lei. Nouă mii și ceva”.

Pe 15 mai curent, președintele de onoare a Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a anunțat că nu se va regăsi pe listat PDM la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Într-o postare publicată pe Facebook, Diacov a precizat că în locul lui pe lista PDM a fost inclus pe Mihai Olărescu, președintele raionului Cimișlia care se va regăsi pe poziția cinci.

Vedeți mai jos emisiunea integrală:

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram