/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

UPDATE /VIDEO/ Un depozit din sectorul Ciocana, unde erau 700 de litri de motorină, a luat foc

07 iunie 2021, ora 16:16

UPDATE: Pompierii din Capitală au fost alertați să intervină de urgență la lichidarea unui incendiu care a izbucnit pe strada Vadă lui Vodă 100 din municipiul Chișinău. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:48.

Potrivit informațiilor recepționate, un depozit a fost cuprins de flăcări. La fața locului imediat au fost îndreptate șase echipaje de intervenție. Pompierii au stabilit că focul a cuprins un depozit unde au fost păstrate 700 de litri de motorină.

„Datorită intervenției  operative a echipelor de intervenție arderea a fost localizată la ora 15:08. De asemenea, în timpul intervenției, salvatorii au evacuat două butelii de gaz din interiorul încăperii afectate, astfel evitând producerea unei explozii”, se arată în nota informativă a IGSU.

Conform IGSU, în urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus depozitul cu motorină, dar și un autovehicul de model Mitsubishi. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Știrea inițială: Incendiu puternic la un depozit din sectorul Ciocana. Mai multe echipaje ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) sunt la fața locului și luptă cu flăcările. 

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram