UPDATE: Pompierii din Capitală au fost alertați să intervină de urgență la lichidarea unui incendiu care a izbucnit pe strada Vadă lui Vodă 100 din municipiul Chișinău. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:48.

Potrivit informațiilor recepționate, un depozit a fost cuprins de flăcări. La fața locului imediat au fost îndreptate șase echipaje de intervenție. Pompierii au stabilit că focul a cuprins un depozit unde au fost păstrate 700 de litri de motorină.

„Datorită intervenției  operative a echipelor de intervenție arderea a fost localizată la ora 15:08. De asemenea, în timpul intervenției, salvatorii au evacuat două butelii de gaz din interiorul încăperii afectate, astfel evitând producerea unei explozii”, se arată în nota informativă a IGSU.

Conform IGSU, în urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus depozitul cu motorină, dar și un autovehicul de model Mitsubishi. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Știrea inițială: Incendiu puternic la un depozit din sectorul Ciocana. Mai multe echipaje ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) sunt la fața locului și luptă cu flăcările. 

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!