/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

PAS face modificări în lista electorală, după ce s-au retras Albot, Catan și Gandrabur

missing
15 iunie 2021, ora 14:42

Vor fi făcute modificări pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), după retragerea a trei candidați. Este vorba despre Nata Albot, Alexandru Catan și Petru Gandrabur. 

Astfel, Alexandru Catan va fi înlocuit cu Artemie Cătănoi, Petru Gandrabur – cu Iurie Pasat, primarul satului Bălceana. În locul Natei Albot nu a fost desemnată nicio persoană, însă după aceasta, următorul pe listă este deputatul Vladimir Bolea.

La ora 16:00 urmează să aibă loc ședința Comisiei Electorale Centrale (CEC) unde se va examina cererea PAS cu privire la modificarea listei electorale.

Nata Albot s-a retras de pe lista PAS pentru anticipatele din 11 iulie, după ce liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat în cadrul emisiunii Cutia Neagră că, un candidat cu nr.8 de pe lista unui partid înregistrat în cursa electorală este o persoană, care anterior a fost prinsă pentru deținerea drogurilor.

Alexandru Catan a anunțat că își retrage candidatura de pe lista electorală a PAS, pentru a nu permite oponenților să distragă formațiunea.

Vedeți aici lista inițială a PAS-ului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram