/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

„Parlamentul”, titlul unui spectacol la Teatrul Satiricus. O premieră sugestivă înainte de alegerile parlamentare anticipte

24 iunie 2021, ora 11:34

O nouă premieră la sfârșit de stagiune la Teatrul National „Satiricus Ion Luca Caragiale”: „Parlamentul” sau „Comisia de anchetă” de Mirel Taloș. Un spectacol actual, o satiră politică în adresa guvernanților care subliniază lipsa acestora de profesionalism, ignoranța față de popor, ineficiența activității lor, dar și incompetența atribuțiilor politice. Spectacolul este inspirat din viața reala și reprezintă o doză de umor și ironie. 

Autorul acestei piese a fost de trei ori parlamentar, un politician român, fost membru al Parlamentului din România în trei legislaturi consecutive, dar și un prozator cunoscut. Totodată, această producție reprezintă debutul său în dramaturgie.

Regia artistică și scenografia spectacolului sunt semnate de Sandu Grecu, costumele de Ecaterina Salimova, muzica de Gheorghe Gușan, canto de Ludmila Prodan, iar coregrafia de Dumitru Tanmoșan.

Premiera va avea loc în acest weekend, sâmbătă 26 iunie, ora 18:30.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram