O nouă premieră la sfârșit de stagiune la Teatrul National „Satiricus Ion Luca Caragiale”: „Parlamentul” sau „Comisia de anchetă” de Mirel Taloș. Un spectacol actual, o satiră politică în adresa guvernanților care subliniază lipsa acestora de profesionalism, ignoranța față de popor, ineficiența activității lor, dar și incompetența atribuțiilor politice. Spectacolul este inspirat din viața reala și reprezintă o doză de umor și ironie. 

Autorul acestei piese a fost de trei ori parlamentar, un politician român, fost membru al Parlamentului din România în trei legislaturi consecutive, dar și un prozator cunoscut. Totodată, această producție reprezintă debutul său în dramaturgie.

Regia artistică și scenografia spectacolului sunt semnate de Sandu Grecu, costumele de Ecaterina Salimova, muzica de Gheorghe Gușan, canto de Ludmila Prodan, iar coregrafia de Dumitru Tanmoșan.

Premiera va avea loc în acest weekend, sâmbătă 26 iunie, ora 18:30.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!