/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Un bărbat de 51 de ani s-a înecat în iazul de pe strada Albișoara

missing
29 iunie 2021, ora 09:40

Un bărbat de 51 de ani s-a înecat în iazul de pe strada Albișoara din Capitală. Tragedia s-a produs seara trecută, iar apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:09. 

„Corpul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 51 de ani a fost scos de scafandrierii IGSU dintr-un bazin acvatic din strada Albișoara a din Chișinău. Potrivit primelor informații, bărbatul a intrat în apă să se scalde, dar nu a mai ieșit la mal”, a menționat pentru tv8.md purtătoare de cuvânt a IGSU, Liliana Pușcașu.

La fața locului pentru efectuarea lucrărilor subacvatice au intervenit două echipe de salvatori. Cazul este cercetat de organele de drept.

Conform informațiilor, de la începutul anului 2021, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 39 de persoane, inclusiv opt minori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram