/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Un troleibuz din Capitală, surprins cu ușa deteriorată

missing
30 iunie 2021, ora 17:00

UPDATE: Troleibuzul este de pe ruta nr. 10. În timpul deplasării, acesta s-a oprit la stația Gemeni, după ce ușa din mijloc a prezentat un defect. 

Ulterior, troleibuzul s-a deplasat în parc, însă, circulația fără demontarea ușii nu a fost posibilă. De aceea ușa a fost demontată la fața locului, după care troleibuzul a plecat în parc.

Nimeni din pasageri nu a avut de suferit, a comunicat purtătoarea de cuvânt  a Regiei Transport Electric Chișinău.

Știrea inițială: Ușa unui troleibuz a fost deteriorată în condiții necunoscute în Capitală. Imagini de la fața locului au fost postate pe rețelele sociale.

Din acestea se poate vedea cum un bărbat, aflat în mijlocul de transport, a ridicat ușa care se rezema de mânere și a pus-o pe podea.

Am solicitat informații de la reprezentanții Regiei Transport Electric Chișinău. Purtătoarea de cuvânt a spus că va reveni.

Reprezentanții poliției Capitalei nu au fost de găsit. Deocamdată, nu se cunoaște dacă troleibuzul circula sau staționa.

Vom reveni cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram