/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Va merge sau nu PAS la dezbaterile inițiate de BESC la Palatul Republicii? Ce spun reprezentanții partidului 

07 iulie 2021, ora 10:55

Partidul Acțiune și Solidaritate ar putea merge la dezbaterile inițiate de blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Reprezentanții PAS urmează să revină cu mai detalii. 

„Sunt mai mulți voluntari la PAS, inclusiv oameni pe care Dodon i-a dat în judecată pentru că l-au făcut hoț, care vor să meargă la dezbateri cu Dodon si socialiștii. Vom reveni cu detalii mai târziu”, a declarat pentru tv8.md Aurica Jardan, purtătoarea de cuvânt a PAS.

Astăzi, socialistul Vlad Batrîncea a anunțat că a discutat președintele interimar al PAS, Igor Grosu, și i-a transmis regulamentul pentru dezbaterile publice, inițiată de echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Totodată, acesta a precizat că deocamdată nu a primit niciun răspuns la propunerea făcută. 

„Au fost transmise și temele principale pentru dezbateri, la care cetățenii Republicii Moldova așteaptă răspuns de la principalii concurenți electorali. E vorba de economie; dezvoltare regională; politici sociale; educație; justiție și combaterea corupției; reglementarea transnistreană; politică externă. Oamenii trebuie să cunoască cine sunt cei care pretind la votul lor”, a spus candidatul la funcția de deputat din partea blocului Comuniștilor și al Socialiștilor.

Luni, 5 iulie, blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) a invitat Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) la dezbateri electorale „pe o platforma independentă”, care urmează să se desfășoare astăzi, 7 iulie, la Palatul Republicii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram