/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

În 2021, CNA are un buget de peste 132 milioane de lei. Pentru ce sunt preconizați cei mai mulți bani

missing
13 iulie 2021, ora 10:48

Centrul Național Anticorupție informează că bugetul instituției pentru anul curent este de peste 132 de milioane de lei. Cei mai mulți bani sunt preconizați pentru cheltuielile de personale și anumite peste 104 milioane de lei.

Alte 11,9 milioane sunt indicați pentru bunuri şi servicii cum ar fi: gaz, apă, energie electrică, transport, reparații, poștă, pază.

Peste 7,5 milioane sunt rezervați pentru mijloace fixe, cum ar fi procurarea de mașini, utilaje etc.

Peste 5 milioane au fost prevăzute pentru stocuri de materiale circulante (combust., piese de schimb, produse alimentare, uz gospodăresc, rechizite de birou, echipament, cartuşe)

Sursa: cna.md

Sursa: cna.md

Centrul Naţional Anticorupţie este un organ specializat în prevenirea şi combaterea corupţiei, a actelor conexe corupţiei şi a faptelor de comportament corupţional. CNA este persoană juridică de drept public, finanţat integral din bugetul de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram