/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Încă un lot de vaccinuri Pfizer, donat de România, a fost recepționat de țara noastră

missing
23 iulie 2021, ora 12:05

Încă un lot de vaccinuri Pfizer, donat de Romania, a fost recepționat astăzi de către R. Moldova. Este vorba despre 100 620 de doze, oferite cu titlu gratuit. 

La ceremonie a participat și ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu, care a avut astăzi o întrevedere cu șefa statului, Maia Sandu.

Până în prezent, România a donat țării noastre 614 200 de doze de vaccin. Dintre care, 513 600 de doze au fost AstraZeneca, care sunt asimilate în proporție de peste 92% și cele recepționate astăzi, 100 620 de doze Pfizer.

Astfel, din totalul de peste un milion 340 de mii de vaccinuri recepționate în R. Moldova prin diferite platforme, aproape jumătate constituie donații din România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram