Încă un lot de vaccinuri Pfizer, donat de Romania, a fost recepționat astăzi de către R. Moldova. Este vorba despre 100 620 de doze, oferite cu titlu gratuit. 

La ceremonie a participat și ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu, care a avut astăzi o întrevedere cu șefa statului, Maia Sandu.

Până în prezent, România a donat țării noastre 614 200 de doze de vaccin. Dintre care, 513 600 de doze au fost AstraZeneca, care sunt asimilate în proporție de peste 92% și cele recepționate astăzi, 100 620 de doze Pfizer.

Astfel, din totalul de peste un milion 340 de mii de vaccinuri recepționate în R. Moldova prin diferite platforme, aproape jumătate constituie donații din România.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!