/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/DOC/ Cele mai scumpe - biletele de avion. Președinția a făcut publice cheltuielile pentru vizita Maiei Sandu în Georgia

missing
03 august 2021, ora 14:36

Peste 23 de mii de lei. Atât a cheltuit președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, în timpul vizitei oficiale în Georgia. Cel puțin asta se arată în documentul publicat de către Președinție.

Potrivit documentului, pentru biletele de avion au fost cheltuiți peste 22 de mii de lei, iar pentru diurnă 1700 de lei. Președinția informează că delegația a fost formată din două persoane – șefa statului Maia Sandu și  consiliera prezidențială în domeniul politicii externe, Cristina Gherasimov.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a efectuat în zilele de 19-20 iulie o vizită de lucru în Georgia. În cadrul acesteia, șefa statului a participat la cea de-a 17-ea ediție a Conferinței internaționale de la Batumi, în panelul de deschidere, cu genericul „Trei state – o singură alegere: Georgia, Moldova și Ucraina în mișcare”. Scopul evenimentului a fost de a îmbunătăți cooperarea dintre cei trei parteneri asociați ai Uniunii Europene – Republica Moldova, Georgia și Ucraina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram