Peste 23 de mii de lei. Atât a cheltuit președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, în timpul vizitei oficiale în Georgia. Cel puțin asta se arată în documentul publicat de către Președinție.

Potrivit documentului, pentru biletele de avion au fost cheltuiți peste 22 de mii de lei, iar pentru diurnă 1700 de lei. Președinția informează că delegația a fost formată din două persoane – șefa statului Maia Sandu și  consiliera prezidențială în domeniul politicii externe, Cristina Gherasimov.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a efectuat în zilele de 19-20 iulie o vizită de lucru în Georgia. În cadrul acesteia, șefa statului a participat la cea de-a 17-ea ediție a Conferinței internaționale de la Batumi, în panelul de deschidere, cu genericul „Trei state – o singură alegere: Georgia, Moldova și Ucraina în mișcare”. Scopul evenimentului a fost de a îmbunătăți cooperarea dintre cei trei parteneri asociați ai Uniunii Europene – Republica Moldova, Georgia și Ucraina.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!