Ghinion pentru un șofer în vârstă de 64 de ani. Pentru că nu a ținut cont de condițiile meteo nefavorabile, acesta a ajuns cu automobilul într-un copac. Incidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12, la intersecția străzii Petricani cu strada Calea Ieșilor din capitală. În urma impactului, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Potrivit Poliției, totul s-a întâmplat, astăzi, în jurul orei 12:00. La locul incidentului, am discutat cu fiul bărbatului, care se afla la volanul mașinii de marca Nissan. Acesta ne-a povestit cum s-a întâmplat ca tatăl său să derapeze de pe traseu și să ajungă în copac.

Băiatul mai spune că tatăl său a avut nevoie și de îngrijiri medicale, iar la scurt timp după incident, la fața locului a venit și o ambulanță.

Poliția a aflat despre accident prin intermediul Serviciului 112. La fața locului, s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere al Departamentului de Poliție a municipiului Chisinău. Oamenii legii au stabilit ca automobilul de model Nissan, condus de un șofer în vârstă de 64 de ani, nu a ținut cont de condițiile meteo, a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în obstacol. În consecință, șoferul a avut de patimit. Pe acest caz, a fost inițiată o ancheta pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!