/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ministrul de Externe al Cehiei vine la Chișinău. În program are o întrevedere cu președinta Sandu

missing
18 august 2021, ora 16:44

Ministrul afacerilor externe al Cehiei, Jakub Kulhánek, va efectua vineri, 20 august, o vizită de lucru la Chișinău, anunță ministerul de Externe. Programul vizitei oficialului ceh include întrevederi cu omologul său moldovean, Nicu Popescu, președintele Maia Sandu și prim-ministrul Natalia Gavrilița.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate principalele aspecte ale cooperării moldo-cehe, programele de asistență pentru dezvoltare destinate țării noastre, precum și agenda europeană a Republicii Moldova, în perspectiva viitorului Summit al Parteneriatului Estic.

Miniștrii de Externe ai Cehiei și R. Moldova vor susține declarații de presă comune în incinta Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, vineri, 20 august, începând cu ora 11:25.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram