/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Precizările ANSP despre cele șase cazuri de deces în urma complicațiilor COVID la persoane imunizate. „Nu poate fi făcută nicio asociere cu vaccinul”

missing
07 septembrie 2021, ora 18:29

Agenția Națională de Sănătate Publică a venit cu o serie de precizări pe marginea celor șase cazuri de deces înregistrate la moldoveni care s-au îmbolnăvit de COVID, fiind vaccinați. ANSP menționează că nu există nicio legătură între decesul celor șase pesoane cu vaccinul administrat împotriva coronavirusului. 

Potrivit reprezentanților ANSP, cinci dintre victime aveau o singură doză de ser administrată, inclusiv una cu ciclul complet de vaccinare, iar alta avea ambele doze de vaccin anti COVID.

„Dintre aceste persoane, 3 – au fost vaccinate cu vaccinul Astra Zeneca, 1 persoană cu Pfizer, 1 persoană cu Sputnik-V şi 1 persoană cu vaccinul Janssen”, se menționează într-un comunicat de presă al ANSP.

Specialiștii susțin că cei șase oameni au decedat pe fundalul comorbidităților existente, nu din cauza serului anti COVID administrat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram