/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

În atenția șoferilor cu mașinile înregistrate peste hotare! ASD va controla de rând cu polițiștii dacă aveți vinieta achitată

29 septembrie 2021, ora 10:39

În atenția șoferilor cu mașinile înregistrate peste hotare! Începând cu 29 septembrie, angajații Administrației de Stat a Drumurilor (ASD) vor controla de rând cu cei de la Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP), dacă aveți vinieta achitată.

„Toți șoferii sunt egali în fața legii! De astăzi, la acțiunea INSP privind sancționarea șoferilor cu mașinile înregistrate în alte state, care se eschivează de la răspunderea contravențională, după ce au comis mai multe încălcări în trafic pe teritoriul R. Moldova, se alătură angajații ASD”, se arată într-un comunicat al INSP.

Menționăm că pe parcursul lunii septembrie, în toate punctele de trecere a frontierei, conducătorii vehiculelor cu numere străine sunt verificați la fel de strict ca orice alt șofer al unui vehicul înmatriculat în Republica Moldova.

Scopul acțiunii este de a responsabiliza conducătorii auto să respecte cu strictețe regulile de circulație rutieră (RCR).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram