/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Fosta deputată Arina Spătaru va candida la funcția de primar al municipiului Bălți: „Planific să particip la aceste alegeri în calitate de candidat neafiliat politic”

missing
30 septembrie 2021, ora 21:52

Fosta deputată a Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru, a anunțat că va candida la funcția de primar al municipiului Bălți. Informația a fost confirmată într-o postare pe Facebook, unde ea a mai menționat că va candida independent.

Arina Spătaru a spus că în ultimele două luni a organizat 40 de întâlniri cu mai mulți oameni ai orașului Bălți. Potrivit acesteia, principalele probleme menționate de populație sunt: drumurile, câinii vagabonzi și gunoiul din curțile blocurilor și de pe străzi. De asemenea, ea a mai menționat că o problemă care merită o abordare responsabilă sunt serviciile medicale în Centrele Medicilor de familie din oraș.

„În aceste două luni am contactat telefonic cele 120 de persoane, care au îndeplinit formularul de pe siteul meu și au solicitat să fie consultați pentru a participa la formarea bugetului municipiului Bălți pentru anul viitor. Avem deja o mica victorie: Consiliul municipiului Bălți a votat organizarea consultărilor publice pentru formarea bugetului municipiului Bălți pentru perioada 21 noiembrie-6 decembrie 2021. Este o noutate bună, pentru că vom reuși să adunăm cât mai multe petiții cu privire la reparația drumurilor din cartierul dumneavoastră”, a scris Spătaru pe Facebook.

Fosta deputată a mai declarat că va participa la aceste alegeri în calitate de candidat neafiliat politic, iar echipa ei vor fi oamenii care o susțin.

Arina Spătaru, care a fost aleasă pe listele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, a anunțat anterior că părăsește formațiunea. Într-o postare pe Facebook, Spătaru a menționat că luase decizia de a pleca din partid încă în luna februarie, însă abia în data de 16 septembrie și-a luat rămas bun de la colegi.

Menționăm că în data de 21 noiembrie, locuitorii municipiului Bălți își vor alege un nou primar, după ce Renato Usatîi și-a dat demisia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram