/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un nou născut a fost găsit mort în veceul unei întreprinderi din capitală

missing
27 octombrie 2021, ora 18:30

Descoperire șocantă, la o întreprindere din capitală. Un nou născut a fost găsit mort într-un veceu. Angajații au alertat imediat poliția. Fătul a fost examinat de medicul legist, iar corpul neînsuflețit a fost transmis la centrul de medicină legală, pentru a stabili toate circumstanțele. La moment, polițiștii întreprind măsuri, pentru a identifica femeia care a abandonat pruncul nou-născut.

Am încercat să aflăm mai multe detalii de la angajații întreprinderii, însă paznicii nu ne-au lăsat să intrăm pe teritoriu.

” – Eu nu cunosc nimic. M-au trimis aici de la alt post. – A fost poliția? – Nu pot să vă spun nimic.”

Acest bărbat s-a prezentat ca fiind șeful pazei, dar și el a refuzat să ofere detalii ori să ne facă legătură cu superiorii săi.

‘ – Ne scuzați. Eu ce am avut de spus, v-am spus. Eu nu sunt abilitat cu dreptul de a comenta cazul. – Da este directorul? – Directorul nu este și nu va fi până luni.”

Am sunat și pe numărul oficial al întreprinderii, însă telefonul era deconectat. Iar acești șoferi de maxi-taxi, care au stația terminus lângă întreprinderea cu pricina au confirmat că au văzut mașina poliției, dar spun că nimic mai mult nu cunosc.

“La locul faptei, a fost depistată placenta, în interiorul careia se afla un făt de aproximativ 4-5 luni. Din cele comunicate de medic, ar fi vorba de un avort spontan. Placenta urmeaza a fi prezentată la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizei medico- legală.”

La moment, polițiștii întreprind măsuri pentru identificarea femeiei care a abandonat nou-născutul în veceu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram