/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 816: Atacuri masive cu drone, inclusiv asupra Kievului, și navă distrusă! Avertismentul lansat de Estonia

27 de obuze din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, găsite în cimitirul din Ratuș. Descoperirea, făcută de un gropar

missing
04 noiembrie 2021, ora 13:58

27 de obuze au fost descoperite în cimitirul din localitatea Ratuș, raionul Telenești. Munițiile ar fi încă de pe timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 

Descoperirea a fost făcută miercuri, 3 noiembrie de către un bărbat care săpa două gropi în cimitir. Groparul a sunat imediat la 112. Au intervenit, de asemenea, și reprezentanții Centrului Militar Telenești, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și geniștii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram