Război în Ucraina, ziua 170: 11 rachete au lovit orașul Kramatorsk. Zelenski cere să nu se mai vorbească public despre tactici militare

externe

/VIDEO/ China a publicat imagini cu momentul când au fost lansate rachetele în apele din apropierea Taiwanului

04 august 2022, ora 13:51
Distribuie:

The Global Times, un trust controlat de statul Chinez, a publicat, joi, imagini care arată lansări de rachete din această dimineață, care țintesc apele din jurul Taiwanului, scrie BBC. Potrivit Reuters, Comandamentul Teatrului de Est al Chinei a declarat că a finalizat astăzi mai multe trageri de rachete convenționale în apele de pe coasta de est a Taiwanului, ca parte a exercițiilor planificate, notează Libertatea

Tot astăzi, Agenția France-Presse a publicat un videoclip, în care sunt lansate în plan vertical în Strâmtoarea Taiwan.

Restricțiile din spațiul maritim și aerian au fost ridicate după finalizarea tragerilor, a declarat un purtător de cuvânt al Comandamentului Teatrului de Est într-un comunicat. 

China a început, joi, la ora locală 12:00, exercițiile militare cu muniție reală din jurul Taiwanului, la o zi după plecarea președintelui Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, din Taipei, a cărei vizită a fost văzută de Beijing ca o recunoaștere neoficială a suveranității Taiwanului.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram