Război în Ucraina, ziua 223: Val de emigranți ruși și duel pe Twitter. Zelenski anulează decretele lui Putin privind anexările

diaspora

/FOTO/ Crimă sub ochii unui copil în Italia: Un moldovean și-a ucis amicul în timp ce se certa cu soția în parcare

Foto: parma.repubblica
06 iulie 2022, ora 14:18
Distribuie:

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost ucis în Italia, după ce a intervenit între doi soți moldoveni care se certau. Tragedia s-a întâmplat marți, 5 iulie, în jurul orei 22:30, într-o parcare din orașul Parma, scrie presa din regiune.

Potrivit sursei, între cei doi soți din Republica Moldova s-a iscat un scandal, iar la un moment dat bărbatul și-ar fi atacat soția. Victima, care se cunoștea cu cei doi, ar fi încercat să îi despartă, luând apărarea femeii. 

În urma disputei soțul femeii a scos un cuțit și l-a înjunghiat mortal pe bărbat. Din nefericire, acesta a decedat până la sosirea medicilor. Potrivit primelor informații, la fața locului a fost prezent și fiul cuplului, iar victima era coleg de muncă cu soțului femeii.

Potrivit parma.repubblica, ce doi soți ar fi urmat să se despartă, iar întâlnirea în parcarea dată a fost planifică.

În urma incidentului, soțul femeii ar fi încercat să fugă, însă a fost prins de către carabinieri într-un parc din apropiere. Acesta a fost reținut imediat și este acuzat de omor.

„Polițiștii l-au identificat și reținut pe tânărul de 27 de ani care avea la el un cuțit. Moartea victimei a survenit în urma unei lovituri fatale la inimă”, precizează sursa.

La fața locului s-au deplasat specialiștii echipei mobile a Sediului Poliției Parma pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragediei.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

diaspora

Permisele de conducere eliberate la Chișinău vor fi recunoscute și în Qatar: Examenul suplimentar, exclus

05 septembrie 2022, ora 18:56
Distribuie:

Moldovenii cu reședința în Statul Qatar pot preschimba permisele de conducere fără a susține un examen suplimentar. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, acest lucru este posibil, deoarece ambele state sunt părţi ale Convenției privind circulația rutieră, 

Totodată, acest subiect a fost promovat în cadrul vizitei prim-ministrei Natalia Gavrilița la Doha în perioada 11-13 iunie.

„MAEIE, împreună cu Ministerul Afacerilor Interne și autoritățile naționale competente continuă eforturile pentru a facilita preschimbarea permiselor de conducere eliberate în Republica Moldova în țările de reședință a diasporei”, se mai arată într-un comunicat al Ministerului.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Permisele de conducere ale cetățenilor din RM vor fi recunoscute și preschimbate în Bulgaria, fără examen

04 august 2022, 15:08

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram