Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1083: Iarnă grea, refuz la Tiraspol și moftul Rusiei! Cererea lui Zelenski la planul lui Trump

Magistrații de la Curtea de Apel au decis soarta bunicului care și-ar fi violat nepoata. Ce au hotărât

missing
10 august 2022, ora 21:33

UPDATE: Bărbatul din Anenii Noi, care și-ar fi violat propria nepoată de doar un an și șapte luni, rămâne după gratii. Magistrații Curții de Apel Chișinău au menținut decizia primei instanțe, care a decis plasarea acestuia în arest preventiv pe un termen de 30 de zile, în Penitenciarul 13. 

Avocata inculpatului a încercat să convingă judecătorii să ia o decizie în favoarea clientului său, însă procurorul de caz a insistat ca acesta să rămână după gratii. Inculpatul participat la ședința de judecată prin teleconferință.

Se decide soarta bunicului care și-ar fi violat nepoata. Miercuri, 10 august, magistrații Curții de Apel au examinat recursul avocaților în legătură cu anularea măsurii de arest preventiv în privința acestuia. În timp ce judecătorii au intrat în deliberări, reporterul TV8 a discutat cu procurorul pe caz, dar și cu avocata învinuitului.

Procurorii cer menținerea Judecătoriei Anenii Noi care a decis plasarea bănuitului în arest preventiv pentru 30 de zile. Potrivit procurorului de caz, Dorel Zatic, dacă suspectul va fi eliberat, există riscul distrugerii probelor, dar și comiterii unor noi infracțiuni.

„Persistă riscurile care au stat la baza aplicării măsurii preventive și anume riscul de a se eschiva de la prezentarea în fața organelor de urmărire penală, credem că se poate eschiva.

De asemenea, există riscul de comitere de noi infracțiuni ori învinuitul cu aproximativ 3-4 luni în urmă, s-a eliberat din locurile de detenție. Persistă riscul de a distruge probele, cum ar fi audierea martorilor care nu toți au fost audiați, inclusiv cei care au fost audiați, pot să-și schimbe declarațiile dacă învinuitul se va afla în libertate”, a declarat Zatic, pentru TV8.

„După înaintarea învinuirii, bănuitul a declarat că recunoaște parțial vina, însă careva declarații nu a făcut”, a subliniat procurorul.

Cât despre rapoartele de expertiză, Dorel Zatic a spus că: „Am primit unul, dar nu vă putem divulga conținutul acestuia, fiindcă urmărirea penală încă continuă”.

De cealaltă parte, avocata învinuitului a refuzat să ne ofere informații.

„Nu fac niciun comentariu, nu pot să vă spun la moment absolut nimic. Vom aștepta decizia”, a spus aceasta.

Pentru fapta pe care ar fi comis-o, bărbatul riscă închisoare de la 10 la 20 de ani sau detenție pe viață.

TV8.md reamintește că ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a precizat că fetița de un an și șapte luni, din raionul Anenii Noi, a fost violată. Poliția raională îl acuză de această infracțiune pe bunicul ei, în grija căruia fusese lăsată. Suspectul, în vârstă de 44 de ani, se află acum în arest și beneficiază de asistența juridică a unui avocat din oficiu. Acesta a atacat mandatul de arest, nefiind de acord cu mandatul de arestare. În paralel cu investigațiile poliției, și ministerul Sănătății a dispus o anchetă, pentru a afla dacă în noaptea tragediei medicii de la Anenii Noi și de la Institutul Mamei și Copilului au respectat protocolul.

Ministerul Sănătății a fost sesizat de Centrul de Medicină Legală, care a constatat abateri. Cazul a fost înregistrat acum o săptămână, în raionul Anenii Noi. Fetița de un an și șapte luni a fost lăsată în grija bunicului. Când mama a revenit acasă, a găsit-o însângerată în zona intimă. Bărbatul a fost reținut, iar mai apoi a fost plasat în arest, în penitenciarul 13. Surse din poliție afirmă că suspectul își recunoaște parțial vina, menționând că era beat și nu-și amintește ce s-a întâmplat.

 Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Ministra Sănătății confirmă că fetița de un an și 7 luni din Anenii Noi a fost violată
Cazul fetiței violate de bunic: Instituțiile medicale nu și-ar fi făcut meseria. A fost sesizat Ministerul Sănătății

Businessmanul prin care Rusia intenționa să asigure regiunea transnistreană cu gaz a fost implicat și în trecut în afaceri controversate cu iz rusesc. Cutia Neagră PLUS a descoperit în spatele omului de afaceri o întreagă rețea de companii din Moldova, România, Ucraina și Bulgaria. Mai mult, Arcadie Vicol a fost învinuit recent și de investiții dubioase în România.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, invitata emisiunii Cutia Neagră PLUS: „Conducerea țării mi-a cerut să plec. Politicienii nu au dreptul constituțional și nici moral să-mi ceară mie demisia”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Reforma justiției prinde noi turații. Mănușile albe au fost aruncate Veronicăi Drăgălin?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutie Neagră PLUS cu vicepremierul pentru Reintegrarea Republicii Moldova, Oleg Serebrian
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Investigațiile anului 2024. Analizăm provocările jurnaliștilor și (in)acțiunile autorităților astăzi la Cutia Neagră PLUS. Invitate: Alina Radu, directoarea Ziarului de Gardă și Cornelia Cozonac, directoarea Centrului de Investigații Jurnalistice.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, este invitatul emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Republica Moldova a fost vizitată, în secret, de mai mulți miliardari ruși în 2023. Unii dintre ei se regăsesc pe lista de sancțiuni a Ucrainei, pentru suspiciuni că ar finanța armata rusă. Alții au fost declarați indezirabili în state membre UE pentru aceleași motive. La Chișinău i-a adus un scop comun - obținerea cetățeniei moldovenești. După închiderea programului cetățenie prin investiții, în Moldova s-a dezvoltat o piața neagră de servicii de facilitare a obținerii cetățeniei. Afacerea se bazează pe falsificarea certificatelor de naștere. În calitate de părinți ai oligarhilor ruși sunt persoane decedate, în fragedă copilărie, încă acum 75 de ani. Cutia Neagră PLUS a identificat printre beneficiarii schemei și un businessman rus, care s-a ocupat de administrarea banilor oligarhului Roman Abramovici.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Comisia Pre-vetting a ajuns pe final de mandat. Despre cele mai importante provocări și scandaluri legate de procesul de evaluare a candidaților și de membrii Comisiei. Invitați: Herman von Hebel și Nadejda Hriptievschi.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
De ce trenează schimbările în justiție? Cum a ajuns reforma anticorupție un eșec? De ce durează atât de mult curățenia în sistem? Aflăm răspunsurile de la ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia mai multor ore de înregistrări audio ale discuțiilor purtate de Veaceslav Platon cu Ilan Șor, doi prieteni buni în acea perioadă. Discuțiile ne-au ajutat să reconstruim, piesă cu piesă, întregul puzzle al celei mai mari crime financiare din istoria Republicii Moldova - „Furtul miliardului”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Vettingul este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: vicepreședintele Comisiei Vetting Andrei Bivol și judecătorul Dumitru Racoviță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Candidatul la funcția de președinte Alexadr Stoianoglo și-a petrecut, anul acesta, Crăciunul pe stil vechi în prestigioasa stațiune balneară cehă, Karlovy Vary. Stoianoglo și soția sa Țvetana Curdova au mers acolo însoțiți de prieteni de familie. Cel care a plătit hotelul pentru toți este un moldovean cu afaceri în România, care în utimii doi ani a sponsorizat cu milioane de lei diverse proiecte sociale promovate de Șor. Sponsorul lui Șor l-a însoțit pe Stoianoglo în această vacanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.

/VIDEO/ Moartea la salon: Anesteziologa Ecaterina Maniuc, cu mască și fața acoperită în judecată. Ajunge după gratii
/VIDEO/ Moartea la salon: Anesteziologa Ecaterina Maniuc, cu mască și fața acoperită în judecată. Ajunge după gratii
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni reporter de investigație sau editor video la „Cutia Neagră PLUS”
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni reporter de investigație sau editor video la „Cutia Neagră PLUS”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1082: Glonțul de argint și atac în Rusia. Trump dezvăluie că a vorbit cu Putin: „Am un plan concret”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1082: Glonțul de argint și atac în Rusia. Trump dezvăluie că a vorbit cu Putin: „Am un plan concret”
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Omul din spatele „gazului rusesc”. Legătura lui Vicol cu exportul camuflat de cărbune din Donbas
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Omul din spatele „gazului rusesc”. Legătura lui Vicol cu exportul camuflat de cărbune din Donbas
/VIDEO/ „I-a verificat tensiunea”: Primele declarații ale avocatului anesteziologului de la „Dr. Serebrova” și ce spune procurorul
/VIDEO/ „I-a verificat tensiunea”: Primele declarații ale avocatului anesteziologului de la „Dr. Serebrova” și ce spune procurorul

/VIDEO/ Demolarea „Gaudeamus”, reluată după 7 ani de pauză: Ce cred locuitorii Capitalei

missing
10 februarie 2025, ora 20:29

După o pauză de șapte ani, lucrările de demolare a fostului cinematograf Gaudeamus au fost reluate. Se pregătește construcția unui bloc de locuințe cu 15 etaje ce va pune presiune pe infrastructura din zonă, susține fostul viceprimar și actualul consilier municipal Victor Chironda. Primăria vine să-l contrazică, precizânt că nu este vorba de un bloc de apartamanete, ci unul cu oficii și spații comerciale. Solicitată de TV8, compania care efectuează lucrările de construcție a declarat ca va reveni în scurt timp cu o reacție la acest subiect.

„Lucrările de amenajare a gardului care va înconjura șantierul sunt în plin proces de desfășurare. Am încercat să discutăm cu cei doi muncitori pe care îi vedeți în spatele meu, dar ei au refuzat să ne ofere detalii, spunând că nu știu nimic”.

Lucrările de instalare a gradului ar fi început ieri, spune fostul viceprimar al capitalei și actualul consilier, Victor Chironda, care deși nu a văzut proiectul în baza căruia a fost emisă autorizația, este convins că acolo va fi ridicat un bloc de locuit. Potrivit lui, în 2023, instanța de judecată a anulat o decizie a CMC din 2020 prin care a fost interzisă construcția blocurilor de locuit în acel loc, dându-i astfel undă verde companiei de a ridica o clădire cu apartamente.

„R7 este zonă locativă unde pot fi construite blocuri cu o înălțime mai mare de nouă etaje. Adică aici nicidecum nu poate fi centru multifuncțional, adică comerciale, oficiii sau alt gen. Dacă noi spunem că e, totuși, autorizația a fost emisă după codul zonei R3, atunci trebuie să ne uităm la dimensiunile terenului. Dimensiunile nu admit un asemenea coeficient de utilizare a terenului. Aici pot fi maxim cinci sau șapte etaje, nicidecum 15”, a menționat consilierul municipal de la Platforma DA, Victor Chironda.

Chironda mai crede că ridicarea unei construcții cu o asemenea înălțime, depășește prevederile urbanistice și urmează să pună presiune pe infrastructura rutieră și socială din zonă. Primăria neagă acuzațiile, dar confirmă că autorizația permite construcția unui edificiu de până la 15 etaje.

„- Au fost eliberate acte permisive pentru construcția unui complex multifuncțional. Deci nu va fi un bloc locativ. Promisiunea este în continuare respectată. - Mai exact câte etaje vor fi?- Încă odată repet, nu vor fi spații locative. Comercial, social, administrativ, altele decât locative. Până la 15 etaje, așa cum sunt în...”, a subliniat viceprimarul capitalei, Ilie Ceban.

Compania Sky House, care urmează să efectueze lucrările de construcție, a declarat că pregătește un comunicat de presă în care urmează să se expună și să răspundă acuzațiilor. 

Părerile chișinăuenilor pe acest subiect sunt împărțite.

„Nu mă miră ce se întâmplă, deoarece aceste vechituri și ruine nu mai trebuiesc aici. Eu am locuit aici în căminele astea pe când eram la universitate, eram oaspete des la cinematograful Gaudeamus. Demult trebuia să ia toată dărâmătura asta de aici”. 

„- Îmi pare rău, nu este bine. Nu sunt de acord cu ideea primăriei. - Ați fi vrut să fie în loc un cinematograf? - Da, cred că asta e o idee mai bună și era să fie binevenit pentru toți tinerii din Chișinău și nu numai”.

„- Ei lasă să fie ce o fi, dar eu cred că nu îi este locul aici. Vedeți sunt alături clădiri rezidențiale bune. - De ce nu-i este locul aici? - Cred că nu se potrivește. Vedeți că deja cineva pune gard”. 

Lucrările de demolare a fostului cinematograf Gaudeamus au început în luna iunie 2018. La scurt timp, viceprimarul de atunci, Nistor Grozavu, a semnat o dispoziție prin care a sistat lucrările. Instanța a decis însă că demolarea se făcea în baza unei autorizații emise legal. Era exact după alegerile locale, astfel că primarul ales de atunci, Andrei Năstase a mers acolo și le-a cerut muncitorilor să se oprească.

Ulterior, în 2020, demolarea s-a reluat, iar consilierii municipali din CMC au anulat decizia prin care destinația pământului pe care se află Gaudeamus a fost schimbată în zonă rezidențială cu densitate medie, fiind posibilă și construcția unui bloc locativ. 

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Republica Moldova – „CRIZĂ FĂRĂ SFÂRȘIT” /De ce justiția nu se „tratează” de criza în care s-a pomenit de ani buni? /Cine este vinovat de faptul că REFORMA nu mai vede lumina din capătul tunelului? /Cu ce se va încheia epopeea procuraturilor? /Dintr-o criză – în alta: Care este planul autorităților pentru depășirea problemelor din energetică? Ce să facă oamenii până guvernarea va veni cu soluții? Analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Criza energetică se adâncește. Are soluții Chișinăul pentru cele mai proaste scenarii de evoluție a lucrurilor în stânga Nistrului, dar și cum asigură necesarul de energie pentru malul drept, dacă Transnistria rămâne pe întuneric, iar curentul electric ajunge la noi tot prin regiunea necontrolată? Analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață, împreună cu invitații: Dorian Istratii, deputat PAS; Grigore Novac, deputat BCS; Sergiu Tofilat, vicepreședinte Partidul Schimbării.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Criza energetică sau criza deciziilor politice? /Cine trebuie să-și asume prețul independenței? /Empatie, tactică, strategii – cu ce ne alegem din criza regiunii transnistrene?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Care au fost evenimentele politice care au marcat anul 2024, dar și ce scenarii ne așteaptă în 2025 - aflăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. /Invitați: /Lilian Carp, deputat PAS /Adrian Albu, deputat BCS /Nicolae Negru, analist politic
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul ministru al Energiei, Victor Parlicov vine astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. /Continuăm discuțiile despre criza energetică și nu doar. /Întrebările voastre către fostul ministru - le puteți lăsa în comentarii. /Compensații la energie, motiv de nemulțumiri. Facem claritate împreună cu ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Stare de urgență în energetică? Dorin Recean l-a demis pe Victor Parlicov și a cerut demisia lui Sergiu Tofilat și Victor Bânzari. /Ce urmează? Ce va schimba plecarea acestora? /Răspunsul la aceste întrebări și nu doar - aflăm la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
INTERVIU EXCLUSIV cu Elena Lasconi, candidata USR la funcția de președintă a României. /Ce ofertă electorală are pentru românii din Republica Moldova aflați la „Cutia Neagră” cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Remanierile mult așteptate s-au produs. Cine sunt miniștrii care s-au opus demisiei? Cât de potriviți sunt noii membri ai Guvernului? Cum asigurăm securitatea și reformarea justiției până la capăt? Premierul Dorin Recean este invitatul emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Se clatină mai multe fotolii din Guvernul Recean. Cine sunt următorii membri care vor părăsi funcțiile - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. /Invitați: /Radu Marian, deputat PAS /Adrian Albu, deputat BCS /Dinu Plîngău, președinte PPPDA
Cutia Neagră
Cutia Neagră
VETTINGUL este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. /Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? /Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? /Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? /Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem – discutăm la Cutia Neagră PLUS. /Invitați: Andrei Bivol, vicepreședintele Comisiei Vetting; Dumitru Racoviță, judecător.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Janis Mažeiks, este invitatul emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile campaniei prezidențiale. /Informații compromițătoare, voturi cumpărate și dezbateri evitate - despre toate astea și nu doar - discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Poliția anunță despre 39 DE MILIOANE DE DOLARI folosiți pentru influențarea rezultatelor alegerilor prezidențiale, dar și a referendumului din 20 octombrie. /Ce așteptări sunt pentru turul doi? Cât de legitime pot fi considerate aceste alegeri - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață, împreună cu: /Vasile Grădinaru, deputat PAS /Ștefan Gligor, președinte Partidul Schimbării /Alexandru Tănase, ex-președinte al Curții Constituționale.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Care sunt prognozele referendumului de duminică? Este sau nu umbrit acesta de alegerile prezidențiale? Care este miza, dar și scenariile ce ar putea avea loc după vot – analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Nicu Popescu, președintele Asociației Cetățeni pentru Europa /Iulian Groza, președinte IPRE.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
De unde vin milioanele pentru destabilizări și cine își va asuma consecințele? De ce unor politicieni le este frică de integrarea în Uniunea Europeană? /Vom mai avea surprize până la alegeri? Cine ar putea fi exclus din cursa prezidențială? Cine sunt candidații care au ajuns în vizorul poliției și procurorilor?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, este invitatul emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.

Fetița de 12 ani, dispărută la Șoldănești, a fost găsită! Ce spune poliția
Fetița de 12 ani, dispărută la Șoldănești, a fost găsită! Ce spune poliția
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni reporter de investigație sau editor video la „Cutia Neagră PLUS”
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni reporter de investigație sau editor video la „Cutia Neagră PLUS”
Bebelușul care a murit la Spitalul „Gheorghe Paladi” nu s-ar fi înecat cu lapte: Prima reacție a medicilor
Bebelușul care a murit la Spitalul „Gheorghe Paladi” nu s-ar fi înecat cu lapte: Prima reacție a medicilor
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Omul din spatele „gazului rusesc”. Legătura lui Vicol cu exportul camuflat de cărbune din Donbas
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Omul din spatele „gazului rusesc”. Legătura lui Vicol cu exportul camuflat de cărbune din Donbas
/VIDEO/ Reguli noi: Mașinile parcate ilegal vor fi evacuate, dar nu toate. Schimbarea pusă la cale în Moldova
/VIDEO/ Reguli noi: Mașinile parcate ilegal vor fi evacuate, dar nu toate. Schimbarea pusă la cale în Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2025 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.