Război în Ucraina, ziua 83: Evacuare din Azovstal, atac la Zatoca, aderare la NATO, petrol mai scump și supărarea Rusiei

sport

/VIDEO/ Cum arată bolidul de lux cumpărat de campioana europeană Anastasia Nichita: Primele imagini

14 aprilie 2022, ora 10:21
Distribuie:

Luptătoarea Anastasia Nichita și-a realizat un mare vis de a deveni șoferiță cu acte în regulă. Sportiva pregătită de Tudor Cîrlan a devenit posesoarea unei mașini de lux pe care a procurat-o din cont propriu după ani de multă muncă asiduă.

Anastasia Nichita a devenit șoferiță cu acte în regulă în luna ianuarie a acestui an, iar recent luptătoarea și-a îndeplinit un mare vis, să fie posesoarea unei mașini, pe care a procurat-o după mai mulți ani de activitate sportivă. 

Sportiva a demonstrat că așa cum se descurcă de minune pe saltea la toate competițiile internaționale, la fel de bine se simte și la volanul mașinii. 

După ce a devenit șoferiță, Anastasia Nichita are în continuare planuri mărețe pe plan sportiv în acest an și anume o medalie de aur la Campionatul Mondial. 

Cu mai multe titluri cucerite la nivel internațional, Anastasia Nichita a devenit ținta altor țări de a fi naturalizată, însă sportiva pregătită de Tudor Cîrlan a refuzat ofertele. 

Anastasia Nichita, în vârstă de 23 de ani, este originară din Tătărești și în acest an a devenit campioană europeană la seniori la Budapesta, după ce tot în 2022 și-a trecut în palmares medalia de aur la Europenele Under23 care au avut loc în Bulgaria. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram