Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski și cadou promis de Germania. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

sport

/VIDEO/ Gestul lui Ronaldo atunci când un voluntar și o doctoriță de la urgență au vrut să facă un selfie cu fotbalistul

16 septembrie 2022, ora 12:20
Distribuie:

Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo și-a salutat joi seară fanii de la Chișinău, înainte și după meciul dintre Sheriff Tiraspol și Manchester United. Sportivul a oferit autografe și s-a lăsat fotografiat, însă nu a reacționat la fel de prietenos la sfârșitul partidei, atunci când un tânăr s-a apropiat de el și l-a atins pe umăr, cerându-i să facă împreună un selfie. 

Cristiano Ronaldo venea agale de pe banca de rezerve, unde a ajuns după ce-a fost schimbat de antrenorul Erik ten Ha când tânărul voluntar, îmbrăcat în vestă verde a alergat după el. Portughezul a părut surprins de gest, însă deși pare să le fi dat celor de la pază indicații să îl lase în pace pe tânăr, așa și nu a acceptat să facă o fotografie cu el. Momentul poate fi văzut mai jos.

O situație asemănătoare a avut loc și între cele două reprize. Fotbalistul a reacționat nervos atunci când o doctoriță de la urgență, cu telefonul în mână, s-a apropiat de el, vrând cel mai probabil să facă și ea un selfie. Imaginile au fost surprinse de camerele de filmat și au putut fi văzute și în timpul transmisiunii live a meciului dintre Sheriff Tiraspol și Manchester United, încheiat cu 0:2 în favoarea echipe engleze.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

sport

/VIDEO/ Moldova a obținut aurul la un turneu internațional de gimnastică ritmică: Marea problemă a sportivelor care au învins Franța

29 septembrie 2022, ora 22:06
Distribuie:

Țara noastră este plină de talente în proba gimnastică ritmică. Sportivele Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice au urcat pe prima treaptă a podiumului la un turneu internațional care a avut loc în Spania. Marea problemă a gimnastelor noastre este că nu au o sală personală unde să se antreneze, ele fiind nevoite să se pregătească de competiții în sala luptelor greco-romane. 

Pe piesa „Trenulețul” a formației Zdob și Zdub și frații Advahov, tinerele noastre gimnaste cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani au evoluat în premieră la un turneu internațional în Spania în această lună în orașul Figueres. 

În proba de ansamblu, talentatele sportive de la Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice au reușit să încânte asistența și au urcat pe prima treaptă a podiumului după ce sau impus în fața unor țări ca Franța, Ucraina, Spania sau Italia. Foarte modeste din fire, gimnastele au declarat că nu s-au așteptat la un asemenea rezultat, însă sunt fericite că au dat lovitura. 

Majoritatea fetelor au revenit cu medalii. Sunt gimnaste care s-au remarcat, iar altele au cucerit aurul.

Tinerele gimnaste se antrenează zilnic în locul unde, de regulă, se pregătesc luptătorii de stil greco-roman. 

Sportivele, dar și antrenorii se plâng că nu dețin cele mai bune condiții de antrenament, iar cea mai mare problemă este că nu au o sală proprie. 

Chiar dacă nu dețin o sală personală de antrenament, gimnastele noastre revin de fiecare dată cu numeroase medalii de la turneele internaționale. 

Începând cu grupele preventive de pregătire până la avansați, Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice deține aproximativ 150 de gimnaste. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram