Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1078: Tribunal special, atac în Rusia și Trump optimist. Condiția lui Zelenski pentru negocieri cu Putin

/VIDEO/ Teatrul absurdului la Spitalul Strășeni. Cum o asistentă „învață” directorul să evite echipa TV8: „Sunt cu chinocamera”

missing
14 octombrie 2023, ora 23:15

Spitalul Raional din Strășeni este singurul spital, din apropiere de capitală, care până iarna trecută s-a încălzit folosind cărbunele. Anul acesta a fost pus în funcțiune sistemul de încălzire, pe bază de gaz. Pentru aceasta, de la consiliul raional și de la Consiliul Județean Vaslui au fost alocate 8 milioane de lei. Schimbarea fondatorului este criticată de președintele raionului, care spune că singurele investiții, de până acum, au fost făcute de autoritățile publice locale și de partenerii lor din România. Consideră că s-a făcut o greșeală prin preluarea spitalelor raionale de către minister. 

Instituția medicală are și un nou director din aprilie curent, care a mai încercat să devină manager și la spitalele Bălți și Ungheni, dar nu a reușit. Până să vină într-o funcție publică, a fost manager la o companie farmaceutică. Am avut câteva întrebări să-i adresăm. L-am tot căutat insistent și tot nu am reușit. „E la minister” , ne-a spus o asistentă. „Mă mințiți, doamnă” , i-a spus jurnalistul Constantin Niculae. Vedeți întreaga istorie imediat.

„- Bună ziua, aici nu e nimeni? - Dar cum nu-i nimeni, e ora mesei. Secretara s-a învoit, dar directorul. - Secretara nu-i, dar numărul directorului? - Probabil a ieșit la masă. - Dar a fost? - A fost. Și ieri și astăzi, dar s-a dus și el să mănânce”.

Imediat cum am fost observați, angajații au început să dea de veste și celor de mai sus. Asistenta șefă l-a sunat pe director să-l preîntâmpine că este așteptat. Și pentru că ușile sunt subțiri, am asistat la toată discuția. Noi și pacienții care se aflau pe hol. O reproducem mai jos. 

„- Domnul Ion, îmi cer scuze, vă așteaptă doi reprezentanți cu televiziunea, cu „chinocamerele” aici, vor să vă ia interviu. Eu așa i-am întrebat la ce temă și mi-o zis că referitor la trecerea spitalului de la Consiliul raional la Ministerul Sănătății. (...) Ei, dar n-am întrebat. Nu v-a sunat nimeni? Să le spun că sunteți la minister și...? Ce, veniți? Păi dar așa le spun... Hai veniți, dar dacă veniți, precis trebuie să dați interviu. (...) Stați oleacă, deodată nu dați interviu, deodată întrebați-i ce și cum, că-s doi bărbați. (...) Ei nu m-am uitat, e o „chinocameră” de-aia mare, lungă așa”.

După încheierea discuției, una dintre doamne a ieșit să ne transmită mesajul, probabil la indicațiile directorului.

„- La ora 12. - Doamna a vorbit numai ce, cu dumnealui la telefon și i-a zis: „să le spun băieților că sunteți la minister sau veniți?” Cine minte, în discuția asta? - .............. - Dați-mi și mie numărul dumnealui de telefon. - ............ - Nu se poate, da? - Dar de serviciu, mobil? - Nu-i”. 

La distanță de câteva secunde, a ieșit și doamna care a purtat discuția la telefon cu directorul spitalului.

„- M-o sunat domnul șef numai ce și-o zis că-și cere scuze, dar e la ședință la minister. - Nu mai este doamnă la ședință la minister, v-am auzit când ați discutat cu dumnealui la telefon și i-ați zis: să le spun băieților că sunteți la minister sau veniți? Noi am auzit discuția, nu încercați să ne păcăliți. - Numai ce m-o sunat. - Eu înțeleg că dumneavoastră încercați cumva să-l acoperiți pe dumnealui. - Dar de ce să-l acopăr? - Eu v-am auzit discuția mai devreme, când râdeați înăuntru. „Să-i spun că sunteți la minister sau veniți”, tot am auzit. Am înțeles, nu vreți să vorbiți. Noi nu am venit să facem rău nimănui, nu înțeleg de ce vă ascundeți. 

- Nu domnu, nu am dreptul să dau interviu. - Dumneavoastră mă mințiți în față, îmi spuneți că domnul director e la minister, eu doar am auzit discuția. - Eu nu vă mint. - Acum 5 minute am auzit discuția doamnă. - Eu îmi cer scuze. - Eu vă respect decizia... - El mi-a sunat și mi-a spus. - Cum v-a sunat, când dumneavoastră l-ați sunat, eu am auzit discuția doamnă, nu mă mai mințiți în față. Vă ascundeți după niște uși, după niște paravane, eu niște întrebări simple voiam să vă pun, atât”.

„Încercăm să aflăm de câteva zeci de minute ce investiții se fac la acest spital, de când el a trecut din subordinea consiliului raional, la Ministerul Sănătății. Nimeni din conducere nu vrea să vorbească cu noi, toți s-au ascuns și au fugit, când le-am spus că vrem să punem câteva întrebări. Noi vedem la fața locului că aici se fac niște reparații, la clădirea din dreapta mea. Nu știu ce secție e aici, dar e un corp de clădire mititel unde se fac reparații dar, clădirea spitalului principal, arată... cred că e așa de prin anii 60. Acoperișul e schimbat, dar pereții clădirii ar merita o investiție”.

Am făcut a doua încercare de a lua legătura cu directorul spitalului. Peste alte două zile, l-am telefonat din nou. 

Fiind imposibil să discutăm cu directorul spitalului din Strășeni, am încercat să obținem informațiile de la consiliul raional, autoritatea în subordinea căreia a fost acest spital până la începutul anului. Ne-a oferit comentarii, doar că prin telefon. 

„Practic, doar prin decizia Parlamentului, prin modificare și un act de transmitere în care a fost modificat fondatorul, nicidecum proprietarul. Proprietarul rămânem tot noi, la nivel de raion. - Au existat opinii contra, prin consiliul raional, să zicem? - Dar nu a fost nevoie de decizia consiliului. Dacă se punea la discreția consiliului, atunci garantat absolut toți consilierii erau împotrivă. Dar au operat cu Guvernul și Parlamentul și aici nu mai există...”, a spus președintele raionului Strășeni, Viorel Jardan.

O altă nemulțumire a președintelui este aceea că politica își face loc și aici. 

„- Dar dumneavoastră considerați că e mai bine că spitalul a trecut la minister, sau ar fi fost mai bine să rămână la consiliul raional? - Acuma vă spun foarte obiectiv și sincer. Cea mai mare problemă este faptul că se operează cu elemente politice în managementul spitalelor. Și în formula veche și în formula actuală. - În ce sens? - Toți încearcă să utilizeze ca instrument politic”.

A recunoscut totuși că posibilitățile financiare ale consiliului raional sunt reduse și nu ar putea să intervină pentru a face reparații capitale la spital.

„Cunoașteți istoria acestor clădiri, majoritatea acestor clădiri au fost ridicate în anii 60-70 și imperativ necesită o reparație capitală. Noi nu avem această posibilitate și anul trecut am pregătit documentația tehnică pentru a aplica la transfrontalier, pe finele acestui an. Acuma, odată ce nu avem posibilitatea să intervenim pentru a schimba condiții pentru pacienți, eu zic că autoritatea centrală este mai potentă financiar și sper cu tot dinadinsul să fie aduse la condițiile așteptate de fiecare pacient”.

Chiar și așa, după spusele președintelui consiliului, în ultimii ani s-au făcut investiții la spital. 

„Dacă să vorbim ultimii ani, anume situația noastră, a consiliului raional, avem peste 15 milioane de lei. - Investite în spitalul de acolo, da? - Exact, necesitățile sunt imense. - Știți cumva dacă în ultima perioadă s-a investit ceva din partea Ministerului Sănătății acolo? - Vă spuneam că noi suntem norocoșii, care am beneficiat în ultimul an și de suportul consiliului județean Vaslui și noi am intervenit. Am schimbat rețeaua termică, de la formula solidă, de la cărbune, am trecut la alimentare cu gaze. Până anul acesta, încălzirea a fost pe o cazangerie de tip sovietic. Dacă intrați acolo vă speriați. Și cu suportul nostru și al Consiliului județean Vaslui, a fost construită de la zero centrală termică pentru gaze și am construit rețelele, le-am înlocuit pe cele vechi cu noi”.

Actualul director al spitalului din Strășeni a fost în centrul mai multor scandaluri în anii trecuți. Acesta a încercat de mai multe ori să obțină funcții de conducere în spitalele raionale, la Bălți și Ungheni. Înainte de a deveni director de spital, acesta a deținut și o funcție de manager într-o companie farmaceutică. Ba chiar, în momentul de față, are propria firmă în domeniul farmaceutic la care este fondator și administrator.

Un reportaj de Constantin Niculae 

Imagine de Vlad Glinjan

Montaj de Constantin Niculae 

Vorbim Verde-n ochi despre gaz – cel pe gratis din UE și cel pe bani împrumutați din Federația Rusă. DA – DA În timp ce la Chișinău, de o săptămână, vorbim despre un grant de 30 de milioane de euro, oferit de UE, pentru a asigura regiunea transnistreană cu gaz gratuit timp de 10 zile, la Tiraspol, cel care își spune lider al regiunii nu contenește să vorbească despre suportul rusesc, sub formă de credit, pentru procurarea gazului salvator.
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Reforma anticorupție a intrat în Mercur Retrograd, iar după ultima ședință a Consiliului Suprem de Securitate a devenit clar că președinta nu doar a scos mănușile albe, dar le-a și aruncat Procuraturii Anticorupție. Urmează duelul!
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Așa cum ne așteptam din start, gazul rusesc revine în Transnistria. Grinch și-a făcut treaba băgând frigul, întunericul și spaima în locuitorii din stânga Nistrului, iar acum, cu pompă, anunță ajutor umanitar pentru salvarea regiunii de dezastrul pe care tot el l-a produs. Haideți să vorbim verde-n ochi despre pagubele politice după noul raid energetic al Rusiei în Moldova.
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Grinch de la Moscova, morocănosul care fură Crăciunul moldovenilor
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Salariile mizerabile ale profesorilor vs. pensiile obraznice ale judecătorilor Curții Constituționale
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Cine este Călin Georgescu? Terapia cu șoc de la alegerile prezidențiale din România
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: 1000 de zile de război. Ucraina rezistă contra ursului turbat, înnebunit după miros de sânge
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Epopeea reformelor de la Procuratura Anticorupție. De la DNA, la covata spartă?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Antieroii campaniei electorale. Cine sunt cei care incită la ură și dezbinare în Moldova
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Referendum salvat la limită de diasporă. Alegerile au fost influențate de corupție, îngâmfare și lene
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: De ce hoții din Moldova se tem de UE și se opun procesului de integrare al țării noastre?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Unde sunt banii de la UE? Cum au fost cheltuiți 2,2 miliarde de euro în Moldova
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin

/VIDEO/ Vom plăti mai puțin pentru lumină! UE oferă compensații pentru toată populația Moldovei până în decembrie 2025
/VIDEO/ Vom plăti mai puțin pentru lumină! UE oferă compensații pentru toată populația Moldovei până în decembrie 2025
/VIDEO/ De la file de istorie, la propagandă și militarizare: Cine controlează adevărul - de la 19:55 la „Alo, TV8”
/VIDEO/ De la file de istorie, la propagandă și militarizare: Cine controlează adevărul - de la 19:55 la „Alo, TV8”
/VIDEO/ „Avem o problemă majoră”: Maia Sandu a răspuns la declarațiile Veronicăi Dragalin de la TV8
/VIDEO/ „Avem o problemă majoră”: Maia Sandu a răspuns la declarațiile Veronicăi Dragalin de la TV8
/VIDEO/ Compensații, ajutor cu 4 condiții Tiraspolului și investiții strategice: Planul energetic UE-Moldova pentru doi ani
/VIDEO/ Compensații, ajutor cu 4 condiții Tiraspolului și investiții strategice: Planul energetic UE-Moldova pentru doi ani
/VIDEO/ Mirandolina Sușițcaia, în judecată pentru îmbogățire ilicită: Cum se apără procurora suspendată din funcție
/VIDEO/ Mirandolina Sușițcaia, în judecată pentru îmbogățire ilicită: Cum se apără procurora suspendată din funcție

/FOTO/ Scandal la Spitalul raional Florești: CNA, pe urmele a doi șefi de secție. De ce sunt acuzați

missing
05 februarie 2025, ora 10:28

Scandal de corupție la Florești. Doi șefi de secție ai spitalului raional ar fi primit remunerații ilicite de la pacienți pentru servicii acordate contrar atribuțiilor oficiale. CNA desfășoară peste 20 de percheziții la mai multe adrese din Chișinău, Bălți și Florești, acțiunile vizând instituții medicale, centre de diagnostic medical și companii farmaceutice. 

Potrivit Centrului Național Anticorupție, bănuiții ar fi acționat în complicitate cu mai multe persoane din sistemul medical, determinându-i să elibereze concluzii medicale pentru stabilirea gradelor de dizabilitate chiar și în lipsa fizică a pacienților. 

Totodată, bănuiții ar fi emis fișe de trimitere pentru investigații la centre private de diagnostic, beneficiind de un comision de 15% din valoarea serviciului prestat. 

Aceeași schemă ar fi funcționat și cu prescripțiile medicale. Indivizii le-ar fi eliberat cu indicarea concretă a agentului economic de unde urmau a fi achiziționate medicamentele, pentru care, de asemenea, primeau comisioane.  

În urma perchezițiilor desfășurate astăzi, au fost ridicate mijloace financiare, proveniența cărora urmează a fi stabilită, înscrisuri de ciornă și purtători de informații. Cei doi angajați ai Spitalului raional Florești vor fi audiați și ulterior cercetați în stare de libertate, fiind suspectați de trafic de influență și corupere pasivă.

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, este invitata de astǎzi a emisiunii Cutia Neagrǎ PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Reforma justiției prinde noi turații. Mănușile albe au fost aruncate Veronicăi Drăgălin?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutie Neagră PLUS cu vicepremierul pentru Reintegrarea Republicii Moldova, Oleg Serebrian
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Investigațiile anului 2024. Analizăm provocările jurnaliștilor și (in)acțiunile autorităților astăzi la Cutia Neagră PLUS. Invitate: Alina Radu, directoarea Ziarului de Gardă și Cornelia Cozonac, directoarea Centrului de Investigații Jurnalistice.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, este invitatul emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Republica Moldova a fost vizitată, în secret, de mai mulți miliardari ruși în 2023. Unii dintre ei se regăsesc pe lista de sancțiuni a Ucrainei, pentru suspiciuni că ar finanța armata rusă. Alții au fost declarați indezirabili în state membre UE pentru aceleași motive. La Chișinău i-a adus un scop comun - obținerea cetățeniei moldovenești. După închiderea programului cetățenie prin investiții, în Moldova s-a dezvoltat o piața neagră de servicii de facilitare a obținerii cetățeniei. Afacerea se bazează pe falsificarea certificatelor de naștere. În calitate de părinți ai oligarhilor ruși sunt persoane decedate, în fragedă copilărie, încă acum 75 de ani. Cutia Neagră PLUS a identificat printre beneficiarii schemei și un businessman rus, care s-a ocupat de administrarea banilor oligarhului Roman Abramovici.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Comisia Pre-vetting a ajuns pe final de mandat. Despre cele mai importante provocări și scandaluri legate de procesul de evaluare a candidaților și de membrii Comisiei. Invitați: Herman von Hebel și Nadejda Hriptievschi.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
De ce trenează schimbările în justiție? Cum a ajuns reforma anticorupție un eșec? De ce durează atât de mult curățenia în sistem? Aflăm răspunsurile de la ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia mai multor ore de înregistrări audio ale discuțiilor purtate de Veaceslav Platon cu Ilan Șor, doi prieteni buni în acea perioadă. Discuțiile ne-au ajutat să reconstruim, piesă cu piesă, întregul puzzle al celei mai mari crime financiare din istoria Republicii Moldova - „Furtul miliardului”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Vettingul este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: vicepreședintele Comisiei Vetting Andrei Bivol și judecătorul Dumitru Racoviță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Candidatul la funcția de președinte Alexadr Stoianoglo și-a petrecut, anul acesta, Crăciunul pe stil vechi în prestigioasa stațiune balneară cehă, Karlovy Vary. Stoianoglo și soția sa Țvetana Curdova au mers acolo însoțiți de prieteni de familie. Cel care a plătit hotelul pentru toți este un moldovean cu afaceri în România, care în utimii doi ani a sponsorizat cu milioane de lei diverse proiecte sociale promovate de Șor. Sponsorul lui Șor l-a însoțit pe Stoianoglo în această vacanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.

/VIDEO/ Moarte misterioasă: O femeie de afaceri a decedat la salonul de înfrumusețare. Precizările Poliției
/VIDEO/ Moarte misterioasă: O femeie de afaceri a decedat la salonul de înfrumusețare. Precizările Poliției
/VIDEO/ De la file de istorie, la propagandă și militarizare: Cine controlează adevărul - de la 19:55 la „Alo, TV8”
/VIDEO/ De la file de istorie, la propagandă și militarizare: Cine controlează adevărul - de la 19:55 la „Alo, TV8”
Misterul morții la salonul de înfrumusețare: Ce se întâmplă la 4 zile de la decesul femeii de afaceri
Misterul morții la salonul de înfrumusețare: Ce se întâmplă la 4 zile de la decesul femeii de afaceri
Complicație rară în timpul nașterii? Ministra Sănătății spune de ce ar fi murit gravida la maternitatea din Edineț
Complicație rară în timpul nașterii? Ministra Sănătății spune de ce ar fi murit gravida la maternitatea din Edineț
/VIDEO/ Verde-n ochi: Margaritas ante porcos. Cum va folosi Tiraspolul ajutorul de milioane oferit de UE
/VIDEO/ Verde-n ochi: Margaritas ante porcos. Cum va folosi Tiraspolul ajutorul de milioane oferit de UE

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2025 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.