Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 963: Moscova anunță că a respins un atac ucrainean. Gazprom, contract gigant cu Serbia

Război în Ucraina, ziua 697: Rusia a capturat un sat din Harkov. Atac masiv în Donețk cu peste 25 de morți

missing
21 ianuarie 2024, ora 16:51

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunțat, în discursul său de sâmbătă seară, că peste 100 de ciocniri intense au avut loc pe front doar în ultimele 24 de ore, afirmând că „Rusia nu trebuie să-și facă iluzii că va reuși ceva”. Între timp, forțele ruse au capturat satul Krokhmalne din regiunea Harkov, transmite Institutul pentru Studiul Războiului (ISW), iar Phenianul a anunțat că președintele rus Vladimir Putin intenționează să viziteze Coreea de Nord în curând.

UPDATE Forțele ruse au lovit de 95 de ori regiunea Zaporojie, în 16 localități, pe parcursul ultimelor 24 de ore, a anunțat duminică guvernatorul regional, Iurii Malașko, potrivit The Kyiv Independent. Rusia a efectuat șapte atacuri folosind lansatoare multiple de rachete (MLRS) asupra localităților Mala Tokmachka și Robotyne, precum și 26 de atacuri cu drone la Huliaipole, Orikhiv, Zaliznychne, Luhivske, Novoandriivka, Robotyne, Levadne și Poltavka.

UPDATE Președintele ucrainean Vladimir Zelenski a declarat, într-un interviu pentru postul britanic Channel 4, că, deocamdată, nu vede detalii concrete din partea Statului Major General care să indice că ar fi nevoie de mobilizarea a 500.000 de ucraineni, relatează Ukrainska Pravda. „Personal, astăzi nu văd necesitatea de a mobiliza o jumătate de milion de oameni. Nu spun acest lucru pentru că vreau să răspund și să mulțumesc pe cineva. Nu este vorba doar de viață, viața este prioritatea numărul unu. Și a doua poveste – există acțiuni corespunzătoare, operațiuni. Nu am văzut încă suficiente detalii clare pentru a spune că este nevoie de mobilizarea a jumătate de milion de oameni. Și al treilea lucru este legat de bani. Toată această finanțare – cu siguranță nu vine de la parteneri, vreau ca toată lumea să înțeleagă acest lucru”, a subliniat Volodimir Zelenski.

UPDATE Rusia a pierdut aproximativ 376.030 de soldați în Ucraina de la începutul războiului, dintre care 760 în ultima zi, a anunțat duminică Statul Major al Forțelor Armate ucrainene, relatează The Guardian. Printre piederile suferite de armata Moscovei se numără și 6.181 de tancuri, 11.466 de vehicule de luptă blindate, 11.862 de vehicule și rezervoare de combustibil, 8.875 de sisteme de artilerie și 968 de sisteme de rachete cu lansare multiplă.

UPDATE Cel puțin 25 de oameni au murit duminică în urma unui bombardament asupra unei piețe de la periferia orașului ucrainean Donețk, ocupat de Rusia, a anunțat liderul separatist al regiunii Denis Pușilin, relatează The Guardian, care citează Associated Press. „Până în prezent, au fost confirmate informații despre 25 de morți. Alte cel puțin 20 de persoane au fost rănite, inclusiv doi copii în stare moderată”, a scris oficialul instalat de Rusia într-un mesaj pe Telegram.

UPDATE Forțele terestre ale Ucrainei au confirmat retragerea din satul Krokhmalne, din regiunea Harkov, precizând că aceasta nu reprezintă o amenințare pentru unitățile învecinate, relatează Ukrainska Pravda. Șeful Serviciului de relații publice al Forțelor terestre, Vladimir Fito, a explicat că militarii au părăsit satul și s-au retras pe poziții mai bune și mai bine pregătite.

UPDATE Comandantul postului de comandă aerian al avionului Il-22M, doborât de armata ucraineană la 14 ianuarie, Viktor Klimov, a murit, relatează Ukrainska Pravda, citând informații publicate pe Telegram. Copilotul avionului a fost rănit.

UPDATE Incendiul a cuprins un terminal de gaz lichefiat din portul Ust-Luga de la Marea Baltică, în regiunea Leningrad, la aproximativ 170 kilometri vest de Sankt Petersburg şi 35 de kilometri de frontiera cu Estonia, relatează AFP și Reuters, citate de Agerpres. Terminalul este a dministrat de Novatek, cel mai mare producător de gaz natural din Rusia. Personalul terminalului a fost evacuat, nefiind înregistrate victime, a precizat guvernatorul regiunii Leningrad, Aleksandr Drozdenko, într-un mesaj pe Telegram, fără a menționa ce a provocat incendiul.

UPDATE Președintele Rusiei Vladimir Putin s-a declarat dispus să facă o vizită la Phenian în curând, a relatat duminică agenţia de ştiri de stat din Coreea de Nord, KCNA, citată de Reuters, notează News.ro. Putin și-a exprimat intenția de a răspunde invitației liderului nord-coreean Kim Jong Un în timpul întâlnirii recente din Rusia cu ministrul de Externe de la Phenian, Choe Son Hu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, Rusia speră că vizita lui Putin în Coreea de Nord va avea loc „în viitorul apropiat”, precizând că nu a fost stabilită o dată.

UPDATE Forțele rusești au avansat sâmbătă, 20 ianuarie, de-a lungul liniei Kupiansk-Svatovo-Kreminna și au capturat satul Krokhmalne din regiunea Harkov, transmite Institutul pentru Studiul Războiului (ISW), citat de Ukrainska Pravda. „Imaginile geolocalizate publicate la 20 ianuarie indică faptul că forțele rusești au capturat Krokhmalne (la 20 km nord-vest de Svatove), iar bloggeri militari ruși au afirmat anterior că forțele ucrainene s-au retras de pe pozițiile din apropierea așezării”, precizează ISW.

UPDATE Forțele ucrainene au respins 21 de asalturi rusești pe frontul de la Kupiansk, în apropierea localităților Synkivka și Petropavlivka (regiunea Harkov) și Stelmakhivka (regiunea Luhansk), în cursul zilei de sâmbătă, 20 ianuarie, a anunțat Statul Major General al Ucrainei, în actualizarea de seară a evoluțiilor de pe front, potrivit Ukrainska Pravda.

UPDATE Brigada Mecanizată Separată 110, care poartă numele generalului Marko Bezruchko, una dintre unitățile ucrainene care apără Avdiivka, a distribuit sâmbătă, 20 ianuarie, o înregistrare video care arată unul dintre cele mai mari asalturi ale armatei ruse asupra acestui oraș din regiunea Donețk, scrie Ukrainska Pravda. Asaltul a avut loc în octombrie 2023.

UPDATE Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a subliniat Ucraina trebuie să câștige războiul, iar Rusia nu ar trebui să-și facă iluzii că va reuși, scrie Ukrainska Pravda. „Numai în ultima zi au avut loc peste o sută de confruntări intense de luptă pe linia frontului. Cele mai grele lupte au avut loc la Avdiivka, pe frontul de la Marinka, în Krasnohorivka, pe fronturile de la Lîman, Sivershchyna și Kupiansk, precum și în apropiere de Herson, la Krynky”, a declarat liderul de la Kiev, în discursul video adresat sâmbătă națiunii.

UPDATE Premierul slovac Robert Fico făcut sâmbătă o nouă declarație publică antiucraineană, spunând, la postul public de radio și televiziune din Slovacia, că va bloca aderarea Ucrainei la Alianța Nord-Atlantică (NATO), scrie The Kyiv Independent. Fico urmează să se întâlnească cu premierul ucrainean Denis Șmîhal miercuri, 24 ianuarie.

Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai multe familii din Chișinău se plâng că au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente care însă au ajuns în proprietatea altor persoane. Printre păgubiți se regăsește și un fost viceprimar al Capitalei. Schema imobiliară implică nume cunoscute din business, sistemul judecătoresc și Uniunea administratorilor autorizați.

/VIDEO/ Pericolul a trecut? Retrospectiva celor șase episoade de viol al fetei care a născut la 11 ani
/VIDEO/ Pericolul a trecut? Retrospectiva celor șase episoade de viol al fetei care a născut la 11 ani
/PROMO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/PROMO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ Mobila de la Jocurile Olimpice, vândută într-o rețea de magazine din Paris. La cât se ridică prețul unei canapele sau fotoliu
/VIDEO/ Mobila de la Jocurile Olimpice, vândută într-o rețea de magazine din Paris. La cât se ridică prețul unei canapele sau fotoliu
/PROMO/ Secretul banilor: Cum e afectată Moldova de războiul din Ucraina, aflăm de la președintele Camerei de Comerț și Industrie
/PROMO/ Secretul banilor: Cum e afectată Moldova de războiul din Ucraina, aflăm de la președintele Camerei de Comerț și Industrie
/VIDEO/ Avertismente pentru mai mulți candidați la alegerile prezidențiale. Cine a primit cea mai dură sancțiune din partea CEC
/VIDEO/ Avertismente pentru mai mulți candidați la alegerile prezidențiale. Cine a primit cea mai dură sancțiune din partea CEC

/VIDEO/ Explozie masivă la o benzinărie din Cecenia. Patru morți, printre care și doi copii

missing
13 octombrie 2024, ora 12:00

Patru persoane, inclusiv doi copii, au fost ucise sâmbătă în urma unei explozii la o stație de alimentare cu combustibil din capitala cecenă Groznîi din Rusia, conform Ministerului pentru Situații de Urgență al regiunii, citat de Reuters. Și Libertatea.

Explozia rezervorului de combustibil a provocat un incendiu masiv, care a rănit alte cinci persoane.

Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, a declarat pe Telegram că a preluat personal controlul asupra situației.

„Cei responsabili pentru explozie vor fi aduși în fața justiției”, a scris el, fără a oferi detalii suplimentare. Explozii similare au avut loc și în Dagestan, regiunea vecină, unde 13 persoane au murit în luna septembrie 2024 și alte 35 de persoane în august 2023. Capitala cecenă Groznîi se află la aproximativ 1.500 de kilometri sud de capitala Moscova. 

Autoritățile regionale au declarat că motivul pentru care s-a petrecut explozia este încă necunoscut, dar a fost deschisă o anchetă penală.

Publicația rusă Shot a scris pe Telegram că în timpul ultimei inspecții din 2021, Rostekhnadzor a constatat nouă încălcări de protocol la stația de benzină Lider. Printre acestea se numărau lipsa echipamentelor automate de monitorizare și detectare a scurgerilor, lipsa unei supape de reținere pe conducta de evacuare, iar dispozitivele de golire și umplere funcționau în condiții nesigure.

Verde-n ochi: Apostoli ai minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Cutia Neagră
Cutia Neagră
De unde vin milioanele pentru destabilizări și cine își va asuma consecințele? De ce unor politicieni le este frică de integrarea în Uniunea Europeană? /Vom mai avea surprize până la alegeri? Cine ar putea fi exclus din cursa prezidențială? Cine sunt candidații care au ajuns în vizorul poliției și procurorilor?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia. Noua ediție Verde-n ochi cu Mariana Rață este despre pensii. În ultima perioadă, am discutat cu mai mulți pensionari de la noi. Toți ei se plâng de pensia mică pe care o primesc. O bătrânică din Cantemir cu greu își stăpânea lacrimile în timp ce îmi vorbea despre pensia ei de 1200 de lei, din care cu greu se descurcă singură. Femeia întreba disperată când se vor mări pensiile și pentru bătrânii noștri necăjiți?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, este invitatul emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa. Fiecare din noi își dorește o viață mai bună pentru copiii săi. Bogații din Rusia nu sunt o excepție. Principala destinație de trai a odraslelor oamenilor din anturajul lui Putin sunt țări din Europa de Vest și SUA. Unde se bucură de educație de top, viață de lux și rețele globale de afaceri. Lista oligarhilor și demnitarilor ruși cu familii și proprietăți în Occident, inclusiv în Uniunea Europeană, este foarte lungă. Semn că, dincolo de ce le spun ei oamenilor de la televizor despre degradarea Occidentului, ceea ce au ei mai drag – familiile și banii, țin tocmai în această parte a lumii. Acolo unde există siguranță, cultură și progres. 
Cutia Neagră
Cutia Neagră
În noul editorial „Verde-n ochi” cu Mariana Rață aflăm de ce corupții și criminalii se tem de Uniunea Europeană și se opun procesului de integrare a Republicii Moldova în UE. Principalul motiv este frica de pușcărie. În UE, politicienii corupți se tem de procurori și judecători. În Rusia, lucrurile stau pe dos. În momentul în care țara noastră va deveni membră a UE, marii corupți din Moldova nu vor mai putea scăpa de pușcărie decât refugiindu-se în Rusia sau Africa. Cel mai dureros pentru ei însă este că vor pierde toate bunurile obținute prin fraudă: case luxoase, mașini scumpe, avioane, iahturi, conturile bancare ticsite cu bani furați de la noi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Noua ediție „Verde-n ochi” cu Mariana Rață este despre una dintre cele mai importante manipulări folosite de cei care sunt împotriva apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Interviu exclusiv cu fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. /Detalii din culisele luptei politice cu Plahotniuc, dar și despre confruntarea cu Putin.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.

TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist TV8.md, reporter TV sau editor video
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist TV8.md, reporter TV sau editor video
/PROMO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/PROMO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/PROMO/ Secretul banilor: Cum e afectată Moldova de războiul din Ucraina, aflăm de la președintele Camerei de Comerț și Industrie
/PROMO/ Secretul banilor: Cum e afectată Moldova de războiul din Ucraina, aflăm de la președintele Camerei de Comerț și Industrie
Fata de 14 ani din Ungheni, găsită după două săptămâni de la dispariție. Starea minorei
Fata de 14 ani din Ungheni, găsită după două săptămâni de la dispariție. Starea minorei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.