Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1056: Risc în Europa și atac masiv în Rusia! Moscova amenință Moldova, iar Biden îl ironizează pe Putin

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 744: Zalujnîi, ambasador la Londra și risc de atentat. Volodimir Zelenski este în Turcia

08 martie 2024, ora 17:14

Forțele ruse au lansat în noaptea de 8 martie un atac cu 3 rachete și 37 de drone asupra sudului și estului Ucrainei, a anunțat armata ucraineană. Potrivit armatei, forțele aeriene au doborât 33 de drone în zona regiunilor Kirovohrad, Odesa, Herson, Mikolaiv și Harkov. Moscova a anunțat și ea un atac cu drone ucrainene asupra regiunilor Belgorod și Volgograd. Între timp, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski este așteptat vineri în Turcia, unde se va întâlni cu omologul său turc Recep Tayyip Erdogan, transmite Libertatea.

UPDATE Președintele ucrainean Vladimir Zelenski a spus că președintele rus Vladimir Putin a încercat să-l omoare de peste 10 ori. Șeful statului ucrainean a menționat aceasta la postul de televiziune italian Rai 1.

UPDATE O femeie de 64 de ani și un bărbat de 58 de ani au fost uciși într-un atac asupra orașului Kupiansk din regiunea Harkov, a declarat guvernatorul Oleg Sinegubov, care a postat pe contul său Telegram fotografii în care se văd magazine cu ferestre explodate şi un crater lângă o clădire rezidenţială. Un alt atac cu rachetă care a vizat orașul Ciuguev din aceeași regiune a rănit șapte persoane, între care şi o fetiță de trei ani.

UPDATE Elicea unei turbine eoliene a doborât o dronă Shahed. Specialiștii ucraineni sosiți la fața locului au detonat ulterior în apropiere partea explozivă a dronei.

UPDATE Copiii din patru localități din regiunea Donețk vor fi evacuați obligatoriu, din cauza intensificării luptelor, au anunțat autoritățile ucrainene. În total, 28 de copii vor fi evacuați împreună cu însoțitorii lor și vor primi adăpost gratuit în regiuni mai sigure, precum și sprijin financiar și psihologic.

UPDATE Ambasada SUA în Rusia i-a avertizat pe cetățenii americani să evite adunările mari la Moscova. Diplomații americani susțin că există informații privitoare la un atac iminent al extremiștilor. 

UPDATE MAE rus a convocat-o pe ambasadoarea SUA, Lynne Tracy, și a avertizat-o despre o posibilă expulzare a diplomaților americani "care încearcă să se amestece în problemele interne" ale Federației Ruse. Moscova a anunţat joi că trei ONG-uri americane au fost declarate indezirabile, pentru că ar fi încercat să recruteze agenți de influență sub pretextul schimburilor culturale și educative. Tracy a primit o notă scrisă prin care i se cere să înceteze susținerea activităților acestor ONG-uri. În caz contrar, diplomații americani vor fi declarați persona non grata, a avertizat ministerul rus.

UPDATE Volodimir Zelenski a aprobat numirea fostului şef al armatei, generalul Valeri Zalujnîi, ca ambasador al Ucrainei în Marea Britanie. Zalujnîi a fost înlocuit luna trecută de comandantul forţelor terestre Oleksandr Sîrski. Ucraina nu mai are ambasador la Londra de când Zelenski l-a demis pe fostul emisar, Vadim Prîstaiko, în iulie 2023, după ce acesta l-a criticat public. Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, a declarat că preşedintele "a căutat mult timp" un candidat potrivit pentru postul vacant şi una dintre cerinţele cheie a fost înţelegerea contextului militar. "Marea Britanie este unul dintre lideri în ceea ce priveşte ajutorul militar pentru Ucraina. Este o ţară care are o viziune de strategie militară. Prin urmare, noul ambasador trebuia să aibă o pregătire militară profundă", a explicat Kuleba.

UPDATE Letonia le-a ordonat cetăţenilor ruşi care nu mai au permis de rezidenţă să părăsească teritoriul ţării. Şase cetăţeni ruşi au primit o notificare pentru a părăsi Letonia. Doi dintre ei au plecat deja din Letonia, iar ceilalţi patru au la dispoziţie 30 de zile pentru a face acelaşi lucru,. Aceste măsuri sunt o consecinţă a modificărilor operate în legea letonă privind imigranţii, adoptate în 2022 ca răspuns la invazia rusă în Ucraina. Orice cetăţean rus care doreşte să continue să locuiască legal în Letonia trebuie de acum să solicite statutul de rezidenţă permanentă şi, pe baza unui test, să facă dovada cunoaşterii limbii letone pentru utilizare cotidiană. Persoanele care nu pot furniza această dovadă la timp şi nu îndeplinesc condiţiile juridice pentru obţinerea unui permis de rezidenţă trebuie să părăsească țara. 

UPDATE În noaptea de 8 martie, rușii au atacat sudul și estul Ucrainei, folosind o rachetă ghidată antiaeriană S-300, 2 rachete aeriene dirijate Kh-59 și 37 de drone „Shahed”, a anunțat armata ucraineană, care a precizat că 33 de drone au fost distruse. Dronele au fost lansate din regiunea Balaklava din Crimeea. „Ca urmare a operațiunilor de luptă, 33 de drone au fost doborâte în limitele regiunilor Kirovohrad, Odesa, Herson, Mikolaiv și Harkov”, au anunțat Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat joi un decret prin care aprobă demobilizarea recruţilor care s-au alăturat armatei înainte de invazia Rusiei din februarie 2022 şi care şi-au încheiat deja serviciul militar, într-un moment în care recrutarea este o problemă deosebit de sensibilă, scriu Agerpres și The Kyiv Independent. Este vorba despre recruţii al căror serviciu militar a fost prelungit în condiţiile în care acesta ar fi trebuit să se încheie între 24 februarie 2022, când a fost proclamată legea marţială ca răspuns la ofensiva Rusiei, şi astăzi, potrivit unui decret publicat de preşedinţie.

UPDATE Atacurile rusești de joi au ucis doi civili în regiunea ucraineană Harkov (nord-est) și un alt bărbat mai la vest, în regiunea Cernihiv, au declarat oficialii locali, potrivit Reuters. Oleh Synehubov, guvernatorul regiunii Harkov, a anunțat că un atac cu mai multe lansatoare de rachete a ucis doi civili în Kupiansk, o zonă recucerită de forțele ucrainene la sfârșitul anului 2022, dar unde forțele rusești sunt acum active.

UPDATE Suedia a devenit, joi, al 32-lea membru al NATO, odată cu predarea documentelor oficiale în cadrul unei ceremonii la Washington, la doi ani după ce invazia Rusiei a Ucrainei a forțat-o să-și regândească politica de securitate națională.

UPDATE Regatul Unit va furniza armatei ucrainene anul acesta "peste 10.000 de drone", inclusiv drone de atac, iar guvernul de la Londra a alocat pentru acest demers încă 125 de milioane de lire sterline, în plus faţă de cele 200 de milioane de lire promise anterior.

UPDATE Bulgaria trimite Ucrainei 110 vehicule blindate. Transportoarele blindate donate de Bulgaria se îndreaptă spre Ucraina.

/VIDEO/ S-au găsit soluții! Malul drept va rezista fără energie de urgență pe 14 ianuarie. Anunțul Energocom
/VIDEO/ S-au găsit soluții! Malul drept va rezista fără energie de urgență pe 14 ianuarie. Anunțul Energocom
/VIDEO/ Soluții anticriză marca „Șor”, istorie rescrisă de Kremlin și „scutul” nevăzut al neutralității - la „Alo, TV8”
/VIDEO/ Soluții anticriză marca „Șor”, istorie rescrisă de Kremlin și „scutul” nevăzut al neutralității - la „Alo, TV8”
/VIDEO/ Criză energetică sau politică? Maia Sandu: Miza Rusiei e să creeze nemulțumiri pe ambele maluri ale Nistrului
/VIDEO/ Criză energetică sau politică? Maia Sandu: Miza Rusiei e să creeze nemulțumiri pe ambele maluri ale Nistrului
/VIDEO/ De ce Tiraspolul refuză mâna întinsă de Chișinău? Serebrian: „Este un joc geopolitic murdar purtat de Moscova”
/VIDEO/ De ce Tiraspolul refuză mâna întinsă de Chișinău? Serebrian: „Este un joc geopolitic murdar purtat de Moscova”
/VIDEO/ Krasnoselski a mers în Rusia. Sandu: Chișinăul nu e impediment în soluționarea crizei energetice
/VIDEO/ Krasnoselski a mers în Rusia. Sandu: Chișinăul nu e impediment în soluționarea crizei energetice

Cum au fost furate cele trei picioare amputate de la Spitalul „Cantacuzino”. Doi medici explică gestul irațional al hoțului

missing
14 ianuarie 2025, ora 23:12

Povestea șocantă care a avut loc la Spitalul Cantacuzino din București, de unde au fost furate trei picioare amputate, este departe de a se fi încheiat. Pe fir au intrat polițiștii, dar și reprezentanții DSP, care au deschis o serie de anchete și au amendat spitalul cu suma de 4.400 de lei. Între timp, doi saci cu rămășițe biologice au fost deja găsiți, scrie Adevărul

Dr. Iulian Brezean, managerul spitalului Cantacuzino, a declarat într-un comunicat de presă că incidentul i-a fost adus la cunoștință de către directorul medical al unității la o zi după incident.

„În seara zilei de vineri, 10 ianuarie, aproximativ ora 22.00, a fost găsit de către un medic rezident al spitalului un membru amputat, pe Bulevardul Dacia”, a precizat managerul. „Medicul rezident a anunțat medicul de gardă din ziua respectivă care a trimis brancardierul de serviciu să recupereze piesa. Piesa recuperată a fost depozitată în lada frigorifică amplasată în spațiul destinat deșeurilor infecțioase”, a mai declarat dr. Brezean. 

Incidentul a fost anunțat la 112 două zile mai târziu, mai exact luni, 13 ianuarie. Imediat la sediul spitalului s-au prezentat trei echipaje de poliție care au solicitat diverse documente, note de relații de la personal, au vizionat spațiul de depozitare și au luat amprente. Tot atunci au fost vizionate și imaginile surprinse de camere în seara incidentului. Pe filmare s-a observat apariția unui bărbat care venea dinspre gangul unde funcționează morga spitalului deplasându-se către rampa de deșeuri infecțioase. 

„Spațiul nu era încuiat, persoana pătrunde în incintă de unde sustrage mai mulți saci cu care pleacă pe același traseu, probabil părăsind incinta prin escaladarea gardului dinspre Bulevardul Dacia”, continuă explicațiile managerul Brezean.  

Luni dimineață, în prezența echipajului de poliție medicii verifică lăzile frigorifice în care erau depozitate deșeurile anatomo-paatologice și constată dispariția a încă două pachete. „Atunci s-a descoperit faptul că mai lipsesc încă două pachete care conțineau două membre amputate. Ulterior, în data de 14.01.2025, a fost găsit un pachet într-o pubelă galbenă de deșeuri amplasată în spatele lăzii frigorifice, în rampa de deșeuri infecțioase”, se mai precizează în comunicat.  

Dincolo de macabrul incidentului se nasc o serie de întrebări. Unde se află celălalt picior? Cum de este posibil să existe o astfel de bresă în sistemul de securitate al spitalului? De ce au anunțat medicii abia luni incidentul? De ce a recurs persoana respectivă la un astfel de gest? Să fi fost doar o glumă proastă, să fi pierdut, oare, un pariu? Să fie vorba despre o persoană cu probleme psihice? Sau, poate, cineva a încercat să discrediteze, astfel, unitatea medicală. „Indiferent de motive, incidentul este unul șocant, fără precedent și de neimaginat”, a declarat pentru „Adevărul” medicul legist Cristian Paparau care este și medic psihiatru.  

„În primul rând, trebuie spus faptul că, în general, picioarele amputate nu sunt amputate din șold sau de la genunchi, așa cum poate mulți tind să creadă. Când vorbim despre astfel de amputații, ele sunt destul de rare. În general, se elimină părți mici din organul afectat. Se taie, de obicei câțiva centimetri. De obicei, se amputează puțin mai sus de degete. Rar se taie de la gambă”, explică legistul procedura. 

Pe de altă parte, aceste deșeuri biologice, dacă ar fi fost valoroase, nu ar fi fost depozitate acolo și nu ar fi putut fi furate. „Aceste rămășițe sunt necrozate. Nu ai ce face cu ele decât să le dai la incinerat. Ele nu pot fi transplantate și nici ca material didactic nu pot fi folosite. Pentru că pe de-o parte sunt necrozate, pe de altă parte sunt tăiate grosier, cu fierăstrăul. Nu ai ce să faci cu ele. Nu sunt dezarticulate ca să le poți studia”, continuă medicul. 

Dr. Ioanel Sinescu, fost rector al Universității de Medicină din București și medic în cadrul spitalului Fundeni, a precizat că, într-adevăr, la o amputație de membru se recurge în cazul unor afecțiuni extrem de grave. „De regulă, vorbim despre afecțiuni vasculare, cu necroze. Tulburările vasculare apar mai întâi la degete. Prin urmare, se poate amputa un deget în întregimea lui sau ultima falangă care cuprinde și unghia. Totul depinde de segmentul care este afectat. Dacă nu mai poate fi vascularizat, dacă nu mai există nici o posibilitate să fie conservat, se amputează. Uneori vorbim despre un segment mic, alteori mare. Poate fi o amputație a membrului de la nivelul gambei, sub genunchi, sau chiar deasupra genunchiului, la nivelul coapsei.  Dezarticularea de la nivelul șoldului este o operație cu totul ieșită din comun și are loc în cazuri rare, de cancer”, explică medicul Sinescu. 

Medicul Sinescu este de părere că în acest caz avem de-a face cu o persoană irațională, rău intenționată, cu posibile probleme psihice, dar și cu o neglijență din partea cadrelor medicale sau a personalului care se ocupă cu paza spitalului. Potrivit medicului Sinescu, probele biologice rezultate în urma intervențiilor chirurgicale nu pot fi lăsate la întâmplare.

Investigațiile anului 2024. Analizăm provocările jurnaliștilor și (in)acțiunile autorităților astăzi la Cutia Neagră PLUS. Invitate: Alina Radu, directoarea Ziarului de Gardă și Cornelia Cozonac, directoarea Centrului de Investigații Jurnalistice.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, este invitatul emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Republica Moldova a fost vizitată, în secret, de mai mulți miliardari ruși în 2023. Unii dintre ei se regăsesc pe lista de sancțiuni a Ucrainei, pentru suspiciuni că ar finanța armata rusă. Alții au fost declarați indezirabili în state membre UE pentru aceleași motive. La Chișinău i-a adus un scop comun - obținerea cetățeniei moldovenești. După închiderea programului cetățenie prin investiții, în Moldova s-a dezvoltat o piața neagră de servicii de facilitare a obținerii cetățeniei. Afacerea se bazează pe falsificarea certificatelor de naștere. În calitate de părinți ai oligarhilor ruși sunt persoane decedate, în fragedă copilărie, încă acum 75 de ani. Cutia Neagră PLUS a identificat printre beneficiarii schemei și un businessman rus, care s-a ocupat de administrarea banilor oligarhului Roman Abramovici.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Comisia Pre-vetting a ajuns pe final de mandat. Despre cele mai importante provocări și scandaluri legate de procesul de evaluare a candidaților și de membrii Comisiei. Invitați: Herman von Hebel și Nadejda Hriptievschi.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
De ce trenează schimbările în justiție? Cum a ajuns reforma anticorupție un eșec? De ce durează atât de mult curățenia în sistem? Aflăm răspunsurile de la ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia mai multor ore de înregistrări audio ale discuțiilor purtate de Veaceslav Platon cu Ilan Șor, doi prieteni buni în acea perioadă. Discuțiile ne-au ajutat să reconstruim, piesă cu piesă, întregul puzzle al celei mai mari crime financiare din istoria Republicii Moldova - „Furtul miliardului”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Vettingul este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: vicepreședintele Comisiei Vetting Andrei Bivol și judecătorul Dumitru Racoviță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Candidatul la funcția de președinte Alexadr Stoianoglo și-a petrecut, anul acesta, Crăciunul pe stil vechi în prestigioasa stațiune balneară cehă, Karlovy Vary. Stoianoglo și soția sa Țvetana Curdova au mers acolo însoțiți de prieteni de familie. Cel care a plătit hotelul pentru toți este un moldovean cu afaceri în România, care în utimii doi ani a sponsorizat cu milioane de lei diverse proiecte sociale promovate de Șor. Sponsorul lui Șor l-a însoțit pe Stoianoglo în această vacanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.

TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni reporter de investigație sau editor video la „Cutia Neagră PLUS”
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni reporter de investigație sau editor video la „Cutia Neagră PLUS”
/VIDEO/ Soluții anticriză marca „Șor”, istorie rescrisă de Kremlin și „scutul” nevăzut al neutralității - la „Alo, TV8”
/VIDEO/ Soluții anticriză marca „Șor”, istorie rescrisă de Kremlin și „scutul” nevăzut al neutralității - la „Alo, TV8”
/VIDEO/ Detenție pe viață pentru Gheorghe Cotorobai, acuzat de omorul Anei-Maria: Primele declarații ale condamnatului
/VIDEO/ Detenție pe viață pentru Gheorghe Cotorobai, acuzat de omorul Anei-Maria: Primele declarații ale condamnatului
/VIDEO/ De ce Tiraspolul refuză mâna întinsă de Chișinău? Serebrian: „Este un joc geopolitic murdar purtat de Moscova”
/VIDEO/ De ce Tiraspolul refuză mâna întinsă de Chișinău? Serebrian: „Este un joc geopolitic murdar purtat de Moscova”
/DOC/ Declarația de avere de la Maia Sandu: Salariul de președintă și fără cont în SUA. Câți bani a primit pentru deplasări
/DOC/ Declarația de avere de la Maia Sandu: Salariul de președintă și fără cont în SUA. Câți bani a primit pentru deplasări

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2025 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.