Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 927: Atac la Kiev, explozii în Rusia, rachete din Iran și film scandalos! CIA: Amenințări fără precedent

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 750: Moarte suspectă și alegeri sub amenințarea armei. Belgorod își închide centrele comerciale

14 martie 2024, ora 22:13

După luni de certuri, cele 27 de state membre ale UE au convenit să ofere cinci miliarde de euro ajutor militar Ucrainei, ca parte a renovării unui fond destinat să finanțeze achiziționarea de arme. Între timp, comandantul-şef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sîrskîi, a recunoscut miercuri că situaţia pe frontul din estul Ucrainei rămâne „dificilă”. În unele zone, trupele ruse sunt în ofensivă, iar în altele, activitatea acestora „s-a diminuat puternic”.

UPDATE Serviciile de informaţii occidentale estimează că numărul soldaţilor ruşi ucişi sau răniţi în războiul din Ucraina este mai mare de 350.000, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. El nu a menţionat câţi dintre aceşti militari ruşi ar fi fost ucişi, oferind doar un bilanţ global al morţilor şi răniţilor în tabăra rusă. În declaraţia sa, dată presei după o întâlnire la sediul NATO cu preşedintele polonez Andrzej Duda, Stoltenberg a mai căutat să sublinieze că armata ucraineană a doborât recent avioane ruseşti de supraveghere de mare valoare şi a scufundat sau avariat o parte semnificativă a Flotei ruse de la Marea Neagră: „Rusia plăteşte un preţ foarte mare pentru câştiguri marginale”.

UPDATE Un tribunal de la Moscova a condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare doi tineri ruşi acuzaţi de faptul că lucrau pentru organizaţia „extremistă” a opozantului Aleksei Navalnîi, mort în închisoare la jumătatea lui februarie, scrie joi presa rusă, conform News.ro.

UPDATE Armata ucraineană a început un proces de rotaţie în unităţile sale desfăşurate pe front, în speranţa ca acest demers să ridice moralul trupelor sale şi să stabilizeze situaţia de pe câmpul de luptă, a declarat joi comandantul şef al forţelor armate ucrainene, Oleksandr Sîrski. Noua lege a mobilizării, care ar putea să fie adoptată de parlamentul ucrainean în aprilie, potrivit postului de televiziune local TSN, are ca scop actualizarea cadrului legal înaintea desfăşurării campaniei de recrutare, iar unul dintre obiectivele acesteia este de a-i înlocui pe cei 330.000 de militari aflaţi în prezent pe câmpul de luptă.

UPDATE Rusia nu va boicota Jocurile Olimpice de la Paris din această vară (26 iulie - 11 august), în pofida restricţiilor impuse sportivilor de Comitetul Internațional Olimpic ca pedeapsă pentru invazia din Ucraina. Anunțul a fost făcut de președintele Comitetului Olimpic Rus (ROC).

UPDATE Regiunea rusă Belgorod, care a fost ținta mai multor atacuri ucrainene, își închide centrele comerciale din „motive de securitate”, a anunțat joi guvernatorul acesteia, Viaceslav Gladkov, potrivit France Presse.

UPDATE Locuitorii din regiunile ocupate ale Ucrainei votează anticipat în cadrul alegerilor prezidențiale din Rusia, sub amenințarea armei. Membrii comisiilor electorale de circumscripție se deplasează cu urma mobilă la domiciliile alegătorilor, însoțiți de militari înarmați.

UPDATE Lipsa de muniție a Ucrainei cauzată de întârzierea ajutorului SUA ar putea duce în curând la o descoperire pe linia frontului, estimează Institutul pentru Studiul Războiului. ISW atrage atenția că Forțele Armate ale Ucrainei sunt nevoite să raționalizeze muniția critică - în special obuzele de artilerie - și să prioritizeze alocarea ei către sectoarele care se confruntă în prezent cu cele mai intense atacuri din partea rușilor. Având în vedere că forțele agresoare dețin în prezent inițiativa în război și sunt capabile să determine „timpul, locația și amploarea operațiunilor ofensive”, acest lucru lasă alte zone din prima linie extrem de vulnerabile, notează analiștii de la ISW.

UPDATE Federația Rusă a interzis intrarea în țară a 227 de cetățeni americani, printre care se numără și purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Matthew Miller, relatează Reuters. Măsura, publicată pe pagina de internet a ministerului, îi vizează de asemenea pe adjuncţi ai miniştrilor comerţului, apărării şi energiei din SUA, precum şi pe fostul ambasador american în Rusia John Sullivan.

UPDATE Ministerul ucrainean de Externe a calificat joi drept ilegal și nul votul pentru alegerile prezidențiale din Rusia care se desfășoară în teritoriile ocupate de Ucraina, și a cerut partenerilor săi internaționali să nu recunoască rezultatele. Ministerul a afirmat într-un comunicat că în campania electorală de pe teritoriile ocupate de Rusia Moscova a demonstrat „un dispreț flagrant continuu față de normele și principiile dreptului internațional”. Tot joi, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că orice încercare de a organiza alegeri rusești în regiunile ocupate ale Ucrainei ar fi ilegală.

UPDATE Vicepreşedintele companiei petroliere ruse Lukoil, Vitali Robertus, a murit subit la vârsta de 54 de ani, acesta devenind cel puţin al patrulea manager al gigantului energetic rusesc care moare în condiţii obscure în mai puţin de doi ani.Presa rusă scrie că Robertus a fost găsit mort în biroul său după ce s-ar fi spânzurat cu un șiret.

UPDATE Atacul de marți de la Vilnius asupra lui Leonid Volkov, care unul dintre principalii consilieri ai regretatului Alexei Navalnîi, a fost unul profesionist și bine planificat, a declarat joi șeful centrului guvernamental de gestionare a crizelor din Lituania. „Cu cât investigăm mai mult, cu atât devine mai clar că operațiunea a fost profesionistă, bine planificată”, a declarat Vilmantas Vitkauskas, potrivit Reuters.

UPDATE Vladimir Putin a făcut joi apel la popor să dea dovadă de „patriotism” prin participarea la vot la alegerile prezidențiale ce încep vineri și se încheie duminică, transmite AFP. „Vă cer să ieșiți la vot și să vă exprimați poziția civică și patriotică, să votați pentru candidatul pe care l-ați ales, pentru un viitor luminos pentru iubita noastră Rusie”, a declarat Putin într-un discurs video difuzat de televiziunea de stat. „A participa astăzi la alegeri înseamnă să vă arătați sentimentele patriotice”, a subliniat el, potrivit HotNews.

UPDATE Forțele ruse au lansat 36 de drone kamikaze Shahed către mai multe regiuni ucrainene în cursul nopții, lovind infrastructura civilă, potrivit autorităților ucrainene, citate de Reuters. Oleg Sinegubov, guvernatorul regiunii estice Harkov, a anunțat pe Telegram că se efectuează reparații după ce au fost lovite „obiecte de infrastructură de televiziune", fără a da alte alte detalii. Autoritățile din regiunea învecinată Sumîi au spus că infrastructura din patru orașe a fost atacată de drone de fabricație iraniană. Armata ucraineană a afirmat că a doborât 22 din cele 36 de drone lansate în cursul nopții de Rusia.

UPDATE Buletinele de vot folosite în regiunea transnistreană pentru alegerile din Federația Rusă au fost, tipărite, cel mai probabil, chiar în regiune. Asta susține vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian. Cât ține de trimiterea lor în Federația Rusă, pentru a fi numărate, autoritățile nu pot nici măcar să presupună cum are loc acest exercițiu ilegal. Potrivit lui Serebrian, ținând cont că Moscova a decis să deschidă secții de votare în regiunea secesionistă fără acordul Chișinăului, în general, organizarea alegerilor prezidențiale rusești în stânga Nistrului este ilegală.

UPDATE Ministerul rus al Apărării a afirmat că azi-noapte a distrus 14 drone ucrainene în regiunile Belgorod și Kursk, aflate la granița cu Ucraina. „Noaptea trecută, tentativele regimului de la Kiev de a efectua atacuri teroriste cu ajutorul dronelor aeriene împotriva unor instalații de pe teritoriul rus au fost împiedicate”, a transmis Moscova. Noua rundă de atacuri vine după mai multe nopți în care Ucraina a lansat valuri semnificative de drone, vizând inclusiv instalații energetice rusești.

UPDATE Austria expulzează doi diplomaţi ruşi. Aceștia s-au comportat „într-un mod incompatibil cu statutul lor diplomatic”, a transmis Ministerul austriac de Externe.

UPDATE Liderii Franței, Germaniei și Poloniei au declarat că vor purta discuții urgente vineri la Berlin pentru a spori sprijinul pentru Ucraina.

UPDATE Premierul finlandez Petteri Orpo a avertizat că Rusia se pregătește pentru un „conflict lung cu Occidentul” și a îndemnat țările europene să își intensifice cheltuielile și coordonarea pentru apărare.

UPDATE Paramilitarii ruși anti-Putin din Ucraina, care sprijină Kievul, au îndemnat civilii să fugă din Belgorod și Kursk, amenințând cu atacuri la scară largă asupra țintelor militare din orașele de graniță cu Rusia, scrie Al Jazeera.

UPDATE Cel puțin patru persoane au murit și opt au fost rănite după un atac cu drone și bombe rusești asupra regiunilor Donețk și Sumî din estul Ucrainei.

UPDATE Deputații Parlamentului European au aprobat prelungirea măsurilor de liberalizare a comerțului pentru Moldova și au adus amendamente la propunerea referitoare la Ucraina pentru consolidarea garanțiilor pentru fermierii UE. Eurodeputații, cu 347 de voturi „pentru”, au decis să aducă modificări propunerii Comisiei Europene privind suspendarea taxelor vamale și a cotelor pentru exportul agricol ucrainean în UE pentru încă un an. Ei au consolidat garanțiile pentru fermierii UE în cazul creșterii producției ucrainene, iar taxele vamale și cotele pentru Moldova sunt temporar suspendate pentru încă un an - până la 5 iunie 2025. De asemenea, au fost inițiate negocieri cu Consiliul UE privind prelungirea sprijinului comercial pentru Ucraina.

UPDATE Specialiștii cibernetici ucraineni au spart sistemul de plată a biletelor în transportul public din Moscova și Kazan. Potrivit Armatei IT a Ucrainei, au reușit să dezactiveze sistemul Troika, care deservește în total 38 de regiuni rusești. În plus, o serie de portaluri guvernamentale și locale ruse au fost, de asemenea, incluse în lista țintelor lor, iar pierderile ca urmare a atacului s-au dovedit a fi mai mult decât se aștepta.

UPDATE Statele Unite consideră că nu există niciun semn că Rusia se pregăteşte să folosească armă nucleară în Ucraina, a dat asigurări miercuri Casa Albă, în reacţie la afirmaţiile lui Vladimir Putin, notează AFP. „Nu am văzut niciun motiv pentru a ne ajusta propria postură nucleară şi nici vreun semn că Rusia se pregăteşte să folosească o arma nucleară în Ucraina”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, după ce a fost întrebată de jurnalişti cu privire la afirmațiile lui Vladimir Putin care a spus că doctrina militară rusă prevede folosirea armei supreme dacă existenţa Rusiei este ameninţată sau în cazul unui „atac la suveranitatea şi independenţa noastră”.

UPDATE Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a spus miercuri, într-un briefing de presă, că Moscova consideră că Occidentul merge „pe marginea prăpastiei” şi împinge totodată omenirea către această margine prin acţiunile sale în Ucraina. Conflictul din Ucraina poate căpăta o scară europeană ca urmare a mişcărilor statelor care susţin Ucraina, însă oprirea livrărilor de arme către Kiev va împiedica o nouă escaladare, a mai spus ea.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 749: Zelenski vrea răzbunare, iar Rusia lansează noi amenințări. Opozant rus, atacat cu un ciocan
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 748: Atac cu rachetă în Krivoi Rog și planurile lui Putin după alegeri. SUA anunță noi ajutoare
/VIDEO/ Istoriile unor profesoare care predau de 50 de ani. Au învățat carte chiar și trei generații. „Unii elevi ne-au adus nepoții”
/VIDEO/ Istoriile unor profesoare care predau de 50 de ani. Au învățat carte chiar și trei generații. „Unii elevi ne-au adus nepoții”
/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii
/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii
/VIDEO/ Imagini cu drona: Cum a găsit poliția băiatul de 13 ani, dispărut la Soroca
/VIDEO/ Imagini cu drona: Cum a găsit poliția băiatul de 13 ani, dispărut la Soroca
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin
/ULTIMA ORĂ/ Istorie! Ion Basoc a cucerit primul argint pentru Moldova, la Jocurile Paralimpice
/ULTIMA ORĂ/ Istorie! Ion Basoc a cucerit primul argint pentru Moldova, la Jocurile Paralimpice

/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii

missing
07 septembrie 2024, ora 22:20

Viena este un fel de Mecca pentru toți cei pasionați de operă. Artiștii care ajung să evolueze pe scenele de acolo ating apogeul carierei, pentru că asta înseamnă să fii printre cei mai buni din lume. Dar puțini sunt cei care știu că și Republica Moldova are o contribuție la formarea patrimoniului cultural al Europei. La opera din Viena a cântat Maria Cebotari, renumita „privighetoarea Basarabiei” , dar și instrumentiști moldoveni cu renume mondial. Cu una dintre violonistele de la Chișinău, stabilite la Viena, faceți cunoștință în reportajul ce urmează. 

Faceți cunoștință cu Alexandra Tîrșu, recunoscută la nivel mondial drept una dintre cele mai talentate violoniste ale generației sale. Artista vine din Republica Moldova și cântă pe marile scene la o vioară Stradivarius ce datează din 1717. Aceasta i-a fost oferită de fondul Societății Stradivarius de la Chicago. 

Alexandra Tîrșu este absolventa Universității de Muzică din Viena, una dintre cele mai apreciate instituții de profil din lume. După încheierea studiilor a decis să rămână în capitala austriacă, acolo unde, spune ea, arta e la ea acasă. 

„Viena fiind orașul muzicii, aici se află foarte multe săli de concerte frumoase, vestite și importante. Noi ne aflăm aici, lângă Konzerthaus, unde am și evoluat de mai multe ori. Nivelul muzicii e foarte înalt, mai ales muzică clasică. Mereu poți să te duci la un concert seara, găsești în fiecare sală de concert un star. Este și o susținere mare din partea guvernului, foarte multe finanțe se dau pentru artă, proiecte, pentru cultură. Dacă ne uităm puțin, e un oraș de istorie mare și clar că e cu mult mai ușor să faci muzică aici, unde totul te inspiră. Te-ai dus pe o stradă, acolo a trăit Beethoven, te duci pe alta - acolo a trăit Mozart”, a declarat Alexandra Tirsu.

Acum, Alexandra culege aplauze și ovații pe toate scenele mapamondului, de la Berlin, Hamburg și București până la Seoul, Shanghai și Beijing. Revine, însă, mereu la Viena. 

„În inima Europei, Viena este incontestabil centrul cultural al Austriei și una dintre capitalele mondiale ale muzicii. Operele, concertele și spectacolele de teatru joacă de secole un rol important în viața vieneză, iar mulți compozitori de renume mondial, precum Mozart sau Strauss au trăit și au lucrat în această metropolă. De-a lungul anilor, austriecii au știut să păstreze patrimoniul cultural , dar au lăsat loc și pentru dezvoltare și inovații”.

Mihaela Mocanu, care zilele trecute și-a încheiat mandatul de ambasador în Austria, vorbește cu mândrie despre contribuția artiștilor originari din Republica Moldova la promovarea imaginii țării noastre. 

„Astfel de valori ca Alexandra Tîrșu sau Maria Bunea, Marius Malinețchi sau Marcel Lazăr, care actualmente am înțeles că face concerte în Republica Moldova, și încă avem mulți pe care din economie de timp nu reușesc să le spun numele la toți, aduc o contribuție extraordinară promovării imaginii în Austria, dar totodată și prezentării RM în calitate de țară care aduce valori. RM, cum spuneam, nu este doar un beneficiar al oportunităților UE, dar iată prin artiștii pe care îi avem, RM demonstrează că avem valori care pot aduce contribuție la îmbogățirea diversității culturale europene”, a menționat ex-ambasadoarea Republicii Moldova în Austria, Mihaela Mocanu.

Dar nimeni, însă, nu a atins culmile Mariei Cebotari. Născută la Chișinău, la începutul secolului 20, între anii 1930 și 1940, soprana a fost inegalabilă în vremea ei, fiind angajata operei de la Viena până la sfârșitul vieții.

„Deseori eram într-o, nu aș spune că polemică, dar era un fel de concurență între noi, moldovenii și austriecii: cui aparține mai mult Maria Cebotari. Până la urmă am ajuns la înțelegerea că ea ne aparține nouă tuturor, atât timp cât Maria Cebotari a devenit steaua culturii pe care noi, ambele state, le împărtășim”, a declarat ex-ambasadoarea Republicii Moldova în Austria, Mihaela Mocanu.

Cifre oficiale arată că în Austria sunt stabiliți doar o mie de moldoveni. Dar pentru că mulți au ajuns aici cu acte românești, ambasada noastră de la Viena crede că ar fi vorba de o diaspora de patru-cinci mii. Mulți dintre aceștia sunt angajați în cadrul organizațiilor internaționale. 

Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Invitatul din această seară a emisiunii Cutia Neagră este președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
A început febra pregătirilor pentru alegerile și referendumul din toamnă. Cât de pregătiți suntem pentru votul prin corespondență, dar și cum putem face față provocărilor - discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Iurie Ciocan, fost președinte CEC; Pavel Postică, vicepreședinte CEC.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
EXCLUSIV: Interviu pe sfârșit de mandat cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Detalii neștiute despre război, amenințări, reforma justiției, dar și noul sediu al ambasadei SUA.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Viceprim-ministra pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Trădare de țară? Fugarul Ilan Șor și-a adunat aliații la Moscova și i-a trimis acasă cu MILIOANE DE DOLARI. Cum urmau să fie folosiți banii, dar și ce pericole ne poate aduce “Pobeda” de la Moscova - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață.

/VIDEO/ Coșmar de dimineață, la Botanica: Un bătrân, lovit mortal de o mașină. Șoferul a încercat să fugă
/VIDEO/ Coșmar de dimineață, la Botanica: Un bătrân, lovit mortal de o mașină. Șoferul a încercat să fugă
/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii
/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii
/VIDEO/ Incendiu groaznic la Slobozia. Flăcările distrug casele oamenilor și au nimicit animalele domestice
/VIDEO/ Incendiu groaznic la Slobozia. Flăcările distrug casele oamenilor și au nimicit animalele domestice
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin
/VIDEO/ #VreauÎnEuropa. Mesajul emoționant al jurnalistei TV8 Mariana Rață: "Pentru mine, Europa înseamnă acasă"
/VIDEO/ #VreauÎnEuropa. Mesajul emoționant al jurnalistei TV8 Mariana Rață: "Pentru mine, Europa înseamnă acasă"

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.