Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1078: Tribunal special, foc în Rusia și Trump optimist. Condiția lui Zelenski pentru negocieri cu Putin

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 824: Moldoveni în Bi-2, recordul Kievului și ajutor de 1 mlrd de euro! Zelenski și Putin sunt în vizite

27 mai 2024, ora 23:07

Președinta țării Maia Sandu a semnat decretul de acordare a cetățeniei Republicii Moldova câtorva membri ai trupei Bi-2 și familiilor lor. Anunțul a fost făcut de șeful de Cabinet al președintei, Adrian Băluțel, într-un mesaj pe canalul său de Telegram.

Armata Ucrainei anunță că a observat o creștere bruscă a activității trupelor rusești în direcția Kupiansk, din Harkov, regiune unde forțele Moscovei se află în ofensivă de câteva săptămâni. Pe de altă parte, Rusia anunță că mai multe drone au fost lansate asupra teritoriului său în timpul nopții. În regiunea vestică Oriol a fost lovită o benzinărie, iar cel puțin o persoană a murit, a transmis guvernatorul local. Mai mult, o dronă a serviciilor secrete ucrainene a și-a atins ținta pe teritoriul Rusiei, la o distanță record de peste 1.800 de kilometri.

UPDATE Generalul Ben Hodges a vorbit înt-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, despre cât de important este ca Ucraina să câștige războiul cu Rusia. Mai mult, acesta a explicat riscurile pentru România şi Moldova dacă ruşi ajung să ocupe Odesa. "Dacă ruşii ocupă Odesa, asta va însemna că ei vor controla întreaga costă a Mării Negre, practic de la gurile Dunării până la Poti, în Georgia, ceea ce, evident, vor. Aceasta ar fi o mare problemă pentru libertatea de navigaţie, pentru modul de livrare al cerealelor, a energiei electrice şi Ucraina nu va mai putea să exporte nimic pe mare. Şi chiar dacă ar exista un acord de pace după aceea, niciun investitor nu va mai vrea să ajute Ucraina. Va fi deci o problemă continuă cu refugiații şi probleme economice pentru Ucraina", a precizat generalul.

UPDATE Preşedintele reales al Lituaniei, Gitanas Nauseda, ţară care se teme că ar putea fi următoarea ţintă a unei agresiuni militare ruse, a susţinut luni că guvernul de la Vilnius ar trebui să crească cheltuielile de apărare la 3,5% din PIB, mult peste pragul minim de 2% din PIB asumat în cadrul NATO, transmite AFP, transmite Agerpres.

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a respins luni propunerea Chinei şi Braziliei, care insistau asupra participării Rusiei la summitul pentru pace în Ucraina prevăzut să aibă loc la mijlocul lui iunie în Elveţia, potrivit Spotmedia. „La ora actuală, noi nu vedem că Rusia ar putea participa (la summit), pentru că Rusia va bloca totul, aceasta este clar”, a declarat preşedintele Zelenski în timpul unei conferinţe de presă la Madrid, citat de AFP. „Rusia vrea să distrugă Ucraina, să ne nimicească”, a adăugat el, spunând că nu se poate avea „niciun fel de încredere în (Vladimir) Putin”.

UPDATE Comandantul-şef al armatei ucrainene a afirmat luni că Franţa va trimite "în curând" primii instructori militari în Ucraina pentru a forma trupele acestei ţări distruse de războiul cu Rusia, informează AFP.

UPDATE Ministerul rus de Externe a transmis că va analiza restricţiile impuse de Polonia împotriva diplomaţilor săi şi va recurge la represalii, scrie Spotmedia. „Vom lua măsuri de retorsiune astfel încât liderii polonezi, care sunt copleşiţi de rusofobie, să regrete mult următoarele lor măsuri antiruseşti”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, conform agenţiilor ruse de presă.

UPDATE Roma se opune folosirii armamentului furnizat Ucrainei împotriva unor ţinte situate pe teritoriul rus, reiterează şefa Guvernului italian Giorgia Meloni, comentând declaraţii ale secretarului general al NATO Jens Stoltenberg în favoarea acestei opţiuni, relatează AFP.

UPDATE Talibanii vor fi retrași de pe lista Moscovei de "organizaţii teroriste", la peste trei ani şi jumătate după ce aceştia au revenit la putere în Afganistan, a anunţat luni, 27 mai, şeful diplomaţiei ruse Serghei Lavrov, informează AFP.

UPDATE Guvernul german se opune în continuare ideii creării unui scut antiaerian defensiv pe teritoriul statelor NATO pentru a proteja partea de vest a Ucrainei împotriva atacurilor aeriene ruseşti, a transmis luni un purtător de cuvânt al guvernului de la Berlin, citat de agenţia DPA.

UPDATE Mai mulți șefi de state europene nu şi-au ascuns luni frustrarea în legătură cu blocarea sistematică de către Ungaria a ajutorului european pentru Ucraina, ajutor de care Kievul are spune că are nevoie urgentă. Șefa diplomaţiei germane, Annalena Baerbock, a declarat că este inadmisibil ca o singură țară să blocheze prin veto acest ajutor crucial pentru ucraineni, scrie Digi24.

UPDATE "Propunerile nebuneşti" de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în Europa sunt "inacceptabile", a declat luni, 27 mai, ministrul ungar de externe Peter Szijjarto, iar guvernul de la Budapesta "nu va permite sub nicio formă ca tinerii din centrul Europei, inclusiv ungari, să fie trimişi la război în Ucraina", transmite MTI.

UPDATE Timp de două luni, ofițerii SBU (Serviciul de Securitate al Ucrainei) au monitorizat îndeaproape acțiunile a doi colonei din sistem care au fost recrutați de serviciile speciale ruse.Aceștia plănuiau să-l omoare pe Budanov, șeful spionajului militar ucrainean, în timpul unui atac cu rachete al Rusiei asupra Kievului, relatează sursa The Times. 

UPDATE Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat, luni seara, la Târgu Mureş, că Ungaria nu va susţine candidatura olandezului Mark Rutte pentru funcţia de secretar general al NATO din cauza declaraţiilor acestuia la adresa ţării sale. Szijjarto mai spune că se bucură că există un candidat la această funcţie din regiunea de Est a Europei, făcând referire la președintele Klaus Iohannis, potrivit Digi24.

UPDATE Polonia a anunțat luni că a cumpărat rachete de croazieră în valoare de 677 de milioane de euro din Statele Unite pentru a-și spori capacitățile de apărare în fața unei potențiale amenințări din partea Rusiei, potrivit AFP.

UPDATE Cancelarul german Olaf Scholz a relatat cum a decurs discuția pe care a avut-o la Kremlin cu Vladimir Putin, „la masa aceea lungă de care își amintește toată lumea”, cu doar câteva zile înainte ca acesta să declanșeze invazia din Ucraina, relatează Ukraîinska Pravda. Vorbind duminică la Festivalul Democrației, un eveniment de 3 zile organizat la Berlin pentru a celebra 75 de ani de la adoptarea Constituției germane, Scholz a relatat că Putin i-a spus că Ucraina „aparține” Rusiei și că liderul de la Kremlin și-a detaliat ideile imperialiste potrivit cărora granițele unei țări pot fi „schimbate cu forța”, fără a ține cont de dreptul internațional, scrie hotnews. 

UPDATE NATO dezbate în prezent posibilitatea de a securiza spațiul aerian în vestul Ucrainei și de a-i instrui pe militarii ucraineni chiar pe teritoriul lor, susțin sursele cotidianului german BILD, potrivit Kyiv Post. Mai multe țări, printre care Estonia, Regatul Unit, Polonia, Canada, Lituania și Franța, pledează pentru un sprijin sporit în cazul Ucrainei, posibil unul care să se manifeste chiar pe teritoriul ucrainean.

UPDATE Ministrul de externe al Lituaniei, Gabrielius Landsbergis, a criticat luni Ungaria pentru blocarea deciziilor Uniunii Europene (UE) pe probleme de afaceri externe, inclusiv ajutorul militar pentru Ucraina, şi a spus că blocul comunitar trebuie să găsească o modalitate de a ocoli vetoul conducerii de la Budapesta, relatează agenția de presă Reuters, preluată de Agerpres.

UPDATE Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a cerut luni Occidentului să forțeze Rusia să facă pace „prin orice mijloace necesare”, în condițiile în care Kievul cere să i se permită să folosească armele occidentale pentru a lovi teritoriul rusesc, potrivit AFP.

UPDATE Polonia va introduce restricții asupra mișcărilor diplomaților ruși pe teritoriul său din cauza implicării Moscovei în ceea ce guvernul de la Varșovia consideră că este un război hibrid purtat împotriva Uniunii Europene, a anunțat luni ministrul polonez de externe Radoslaw Sikorski, citat de Reuters.

UPDATE Spania s-a angajat să furnizeze Ucrainei echipamente militare în valoare de 1 miliard de euro (1,08 miliarde de dolari) în acest an, în cadrul unui acord bilateral semnat luni la Madrid între președintele ucrainean Volodimir Zelenski și premierul spaniol Pedro Sanchez, relatează Reuters. „Este mai important ca niciodată să ne dublăm sprijinul”, a declarat Sanchez într-o conferință de presă. Pactul prevede furnizarea de echipamente militare moderne pentru utilizări terestre, aeriene, navale și de altă natură, „acordând prioritate nevoilor cheie de capacitate ale Ucrainei” și punând accentul pe mijloacele maritime pentru a proteja rutele de export de alimente ale Ucrainei, dar nu a oferit detalii.

UPDATE NATO cade în „extaz războinic” şi deja se află în confruntare directă cu Rusia, a estimat luni Kremlinul, după ce secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, le-a cerut aliaţilor să autorizeze Ucraina să atace direct teritoriul rus cu armele pe care i le furnizează ca ajutor militar, scrie Digi24.

UPDATE Rusia l-a pus în „cușcă” pe generalul Ivan Popov, fostul comandant al Armatei 58, arestat pentru corupție. Tribunalul militar rus care îl judecă pe general-maiorul Ivan Popov, arestat pentru corupție, a dispus ca acesta să stea în timpul ultimei audieri în „cușca” menită să îi umilească pe inculpați și a respins solicitarea avocaților ca el să fie transferat în arest la domiciliu

UPDATE O dronă a serviciului de informaţii al Apărării (GUR) din Ucraina a atacat duminică un radar de detectare a ţintelor cu rază lungă de acţiune "Voronej M", situată în Orsk, în regiunea rusă Orenburg, la peste 1.800 de kilometri de Ucraina, ceea ce reprezintă un nou record de distanţă, a declarat pentru Ukrainskaia Pravda o sursă din cadrul serviciului condus de Kirilo Budanov. Consecinţele atacului sunt în curs de clarificare, potrivit GUR. Presa din Rusia a scris că o dronă "a căzut în apropiere de Orsk" şi că ţinta dronei "ar fi putut fi o instalaţie militară". "Voronej M" face parte din familia de radare staţionare ruseşti cu rază lungă de acţiune deasupra orizontului. Acestea sunt concepute pentru a detecta obiecte spaţiale şi aerodinamice, inclusiv rachete balistice şi de croazieră. 

UPDATE Spania intenţionează să trimită Ucrainei rachete Patriot şi tancuri Leopard, ca parte a unui pachet de ajutor militar de 1,13 miliarde de euro anunţat în aprilie, a informat luni ziarul El Pais, citând surse sub rezerva anonimatului apropiate acestui dosar. Spania va livra Ucrainei circa zece rachete antiaeriene Patriot şi 19 tancuri germane Leopard 2A4 second-hand, precum şi arme fabricate în Spania, între care echipamente antidronă şi muniţie, arată ziarul. 

UPDATE Guvernatorul regiunii Krasnodar a declarat că resturile unei drone au avariat o clădire în fază de construire din satul Krinița. O altă dronă a căzut peste o fermă din Djankot, aflată foarte aproape de palatul lui Putin. Ținta dronelor ar fi putut fi reședința lui Putin din Gelendjik, apropiat de ferma menționată, relatează Nexta. În Krinița sunt mai multe podgorii și o cramă care ar putea aparține președintelui rus, menționează sursa citată.

UPDATE Forțele ruse au bombardat în timpul nopții districtul Nikopol din regiunea Dnipropetrovsk, a anunțat pe Telegram șeful administrației militare regionale, Serhii Lîsak. Acesta a spus că o dronă kamikaze a căzut în localitatea Marhaneț, iar orașul Nikopol a fost vizat de tiruri intense de artilerie, sediul unei companii private și două case din Nikopol fiind distruse.

UPDATE Rusia a pierdut în jur de 24.000 de soldați uciși sau grav răniți pe lună de la invazia pe scară largă din Ucraina, a spus cancelarul german Olaf Scholz, duminică, pentru postul n-tv. "Toate acestea pentru megalomania imperialistă a președintelui rus", a adăugat Scholz. Potrivit armatei ucrainene, pierderile Rusiei de la începutul războiului se ridică la o jumătate de milion de militari morți și răniți. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus în februarie că 180.000 de militari ruși au fost uciși de la începutul războiului, în timp ce peste 31.000 de soldați ucraineni au murit. Iar Leo Docherty, ministru al Forțelor Armate din Regatul Unit, a estimat în aprilie pierderile Rusiei la peste 450.000 de oameni.

UPDATE Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a anunțat duminică, 26 mai, că s-a înregistrat o creștere bruscă a activității trupelor rusești în direcția Kupiansk, în regiunea Harkov, relatează The Kyiv Independent. „Numărul ciocnirilor de la începutul zilei a crescut la 83. Ocupanții ruși depun eforturi maxime pentru a străpunge apărarea noastră”, se precizează în raport.

UPDATE Regiunea rusă Oriol a fost vizată de un atac cu drone luni dimineață, a anunțat guvernatorul Andrei Klychkov. O persoană a murit și alte trei au fost rănite, în urma unei lovituri cu drona asupra unei benzinării, relatează agenția rusă de presă de stat Interfax. „În această dimineață, în timpul unui alt atac masiv asupra regiunii Oriol, o dronă s-a prăbușit pe o stație de alimentare cu combustibil din orașul Livnî”, a scris guvernatorul pe Telegram.

UPDATE Vladimir Putin, aflat la a treia sa călătorie în străinătate de la realegerea sa în martie, a sosit duminică în Uzbekistan și s-a întâlnit cu omologul său Shavkat Mirziyoyev.

UPDATE Volodimir Zelenski se va întâlni, luni, la Madrid, cu premierul spaniol Pedro Sanchez, a anunţat guvernul Spaniei. Preşedintele ucrainean Zelenski se va vedea și cu regele Felipe al VI-lea al Spaniei după întrevederea cu Sanchez, a precizat Casa Regală.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 823: Zid de drone și bilanț negru la Harkov! Zelenski dezvăluie planul Rusiei și face apel la Xi și Biden
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 822: Atacuri la Harkov, moarte la hipermarket și bilanț negru! Zelenski îi răspunde lui Putin
/VIDEO/ „Avem o problemă majoră”: Maia Sandu a răspuns la declarațiile Veronicăi Dragalin de la TV8
/VIDEO/ „Avem o problemă majoră”: Maia Sandu a răspuns la declarațiile Veronicăi Dragalin de la TV8
/VIDEO/ De la file de istorie, la propagandă și militarizare: Cine controlează adevărul - de la 19:55 la „Alo, TV8”
/VIDEO/ De la file de istorie, la propagandă și militarizare: Cine controlează adevărul - de la 19:55 la „Alo, TV8”
/VIDEO/ Mirandolina Sușițcaia, în judecată pentru îmbogățire ilicită: Cum se apără procurora suspendată din funcție
/VIDEO/ Mirandolina Sușițcaia, în judecată pentru îmbogățire ilicită: Cum se apără procurora suspendată din funcție
/VIDEO/ Saloanele cosmetologice, luate la control după moartea femeii de afaceri! Detalii despre cabinetul unde s-a produs tragedia
/VIDEO/ Saloanele cosmetologice, luate la control după moartea femeii de afaceri! Detalii despre cabinetul unde s-a produs tragedia
/VIDEO/ Când ar putea adera Moldova la UE? Marta Kos: „Nu putem lăsa ca viitorul european să fie ostatic conflictului transnistrean”
/VIDEO/ Când ar putea adera Moldova la UE? Marta Kos: „Nu putem lăsa ca viitorul european să fie ostatic conflictului transnistrean”

externe

/LIVE TEXT/ Război în Orientul Mijlociu, ziua 488: Trump vrea Gaza și Nobelul, iar Hamas vine cu o reacție. Rubio: „Să o facem frumoasă”

05 februarie 2025, ora 12:11

Preşedintele Donald Trump a declarat într-o conferinţă de presă comună cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, că doreşte ca SUA să devină proprietar al Fâşiei Gaza şi să o reamenajeze după ce palestinienii vor fi relocaţi în altă parte. Propunerea a stârnit confuzie și critici dure din partea activiștilor pentru drepturile omului și politicienilor, iar Hamas a venit cu o reacție negativă. 

Între timp, Secretarul de stat american Marco Rubio a promis miercuri că SUA vor face Gaza „frumoasă din nou”, iar Trump a declarat că merită Premiul Nobel pentru pace.

UPDATE Secretarul de stat american Marco Rubio a promis miercuri că SUA vor face Gaza „frumoasă din nou”, transmite Agerpres. „Așa cum a spus POTUS (președintele SUA - n.r.), Statele Unite sunt pregătite să conducă și să facă Gaza frumoasă din nou. Ceea ce căutăm este o pace durabilă în regiune pentru toate popoarele”, a transmis pe platforma X Marco Rubio, care se află într-un turneu în America Centrală.

UPDATE Preşedintele american Donald Trump şi-a reluat marţi campania din primul mandat de „presiune maximă” asupra Iranului, care include eforturi de a reduce exporturile sale de petrol la zero pentru a opri Teheranul să obţină o armă nucleară, relatează Reuters, citat de News.ro. „Cu mine, este foarte simplu: Iranul nu poate avea o armă nucleară”, a spus Trump. Întrebat cât de aproape este Teheranul de o armă, Trump a răspuns: „Sunt prea aproape”.

UPDATE Preşedintele Donald Trump a declarat marţi că distrugerile războiului din Ucraina au făcut ca oraşele să arate „la fel de rău ca în Gaza, şi chiar mai rău”, dar nu a oferit detalii despre ce fel de pace caută în războiul adus în această ţară de invazia Rusiei din urmă cu aproape trei ani, relatează The Associated Press, citat de News.ro. „Vorbim cu ruşii, vorbim cu conducerea ucraineană”, a spus Trump, fără a oferi detalii.

UPDATE Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat marți că, deși crede că nu i se va acorda niciodată, merită Premiul Nobel pentru Pace, distincție pentru care a fost nominalizat în primul său mandat de președinte (2017-2021), transmite miercuri EFE, citat de Agerpres. „Nu îmi vor da niciodată un Premiu Nobel pentru Pace. Este păcat. Îl merit, dar nu mi-l vor da niciodată”, le-a declarat reporterilor președintele Donald Trump în Biroul Oval înainte de a se întâlni cu premierul israelian Benjamin Netanyahu.

UPDATE Gruparea islamistă palestiniană Hamas a denunțat miercuri propunerile președintelui american Donald Trump, calificându-le drept „rasiste” și în linie cu poziția „extremei drepte israeliene”, relatează AFP și EFE, citate de Agerpres. „Poporul (palestinian) care a rezistat la 15 luni (de război) în fața celei mai puternice mașinării militare și a celei mai criminale armate și care a zădărnicit încercarea de a fi strămutat, va rămâne atașat de pământul său și nu va accepta un astfel de plan, indiferent de costuri”, a reiterat purtătorul de cuvânt al Hamas, citat de EFE, care a făcut apel la comunitatea internațională să respingă declarațiile lui Trump și să sprijine dreptul palestinienilor la autodeterminare în fața ocupației israeliene.

UPDATE Președintele american Donald Trump a declarat marți că ar fi dispus să aibă o întrevedere cu omologul său iranian pentru a încerca să convingă Iranul să renunțe la ceea ce Statele Unite consideră că sunt eforturile Teheranului de a dezvolta o armă nucleară, relatează Reuters, citat de Agerpres. 

UPDATE Propunerea președintelui american a stârnit confuzie și critici dure din partea activiștilor pentru drepturile omului și politicienilor, scrie AI Jazeera conform Digi24. Propunerea de a strămuta complet populația palestiniană a fost respinsă ferm de activiști, fiind considerată o încălcare gravă a drepturilor fundamentale și a legii internaționale. Deși Trump susținea deja evacuarea forțată a populației din Gaza, oficialul și-a dus ideea la un nou nivel. Criticii susțin că Donald Trump nu doar că promovează o epurare etnică în Gaza, ci și propune anexarea unui teritoriu prin forță, încălcând astfel Carta Națiunilor Unite. Consiliul pentru Relații Americano-Islamice (CAIR) a respins comentariile lui Trump, afirmând că, dacă președintele SUA vrea într-adevăr pace în regiune, trebuie să lucreze pentru a pune capăt opresiunii palestinienilor. „Gaza aparține poporului palestinian, nu Statelor Unite, iar apelul președintelui Trump de a strămuta palestinienii din țara lor, fie temporar, fie permanent, este un non-început absolut”, a spus Nihad Awad, directorul executiv al CAIR, într-o declarație.

UPDATE Preşedintele Donald Trump a declarat marţi, într-o conferinţă de presă comună cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, că doreşte ca SUA să devină proprietar al Fâşiei Gaza şi să o reamenajeze după ce palestinienii vor fi relocaţi în altă parte, relatează The Associated Press, conform News.ro. SUA vor prelua Fâşia Gaza şi vom face o treabă bună şi cu ea. O vom deţine şi vom fi responsabili pentru dezamorsarea tuturor bombelor periculoase neexplodate şi a altor arme de aici”, a precizat Trump. Oficialul a  spus că SUA vor depune, de asemenea, eforturi pentru dezvoltarea economică a zonei după ce va fi curăţată de clădirile distruse. „Văd aducând o mare stabilitate în acea parte a Orientului Mijlociu. Nu vreau să fiu drăguţ, nu vreau să mă dau băiat deştept, dar o Riviera a Orientului Mijlociu ar putea fi atât de magnifică”, a comentat Trump, părând să se lase purtat de instinctele sale de dezvoltator imobiliar.

video: yt/MSNBC

/LIVE TEXT/ Război în Orientul Mijlociu, ziua 487: Netanyahu la Washington și Sa’ar la Chișinău. Când vor fi organizate alegeri în Siria
/LIVE TEXT/ Război în Orientul Mijlociu, ziua 486: Atac letal în Siria, lovituri în Cisiordania și anchetă penală. Sa'ar vine la Chișinău
/VIDEO/ Moarte misterioasă: O femeie de afaceri a decedat la salonul de înfrumusețare. Precizările Poliției
/VIDEO/ Moarte misterioasă: O femeie de afaceri a decedat la salonul de înfrumusețare. Precizările Poliției
/VIDEO/ De la file de istorie, la propagandă și militarizare: Cine controlează adevărul - de la 19:55 la „Alo, TV8”
/VIDEO/ De la file de istorie, la propagandă și militarizare: Cine controlează adevărul - de la 19:55 la „Alo, TV8”
Misterul morții la salonul de înfrumusețare: Ce se întâmplă la 4 zile de la decesul femeii de afaceri
Misterul morții la salonul de înfrumusețare: Ce se întâmplă la 4 zile de la decesul femeii de afaceri
Complicație rară în timpul nașterii? Ministra Sănătății spune de ce ar fi murit gravida la maternitatea din Edineț
Complicație rară în timpul nașterii? Ministra Sănătății spune de ce ar fi murit gravida la maternitatea din Edineț
/VIDEO/ Verde-n ochi: Margaritas ante porcos. Cum va folosi Tiraspolul ajutorul de milioane oferit de UE
/VIDEO/ Verde-n ochi: Margaritas ante porcos. Cum va folosi Tiraspolul ajutorul de milioane oferit de UE

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2025 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.