Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 948: Alertă din Moldova, atac la Kiev, judecător ucis și întâlnire Trump-Zelenski! Rusia amenință Europa

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 853: Risc de război mondial, demitere la Kiev și explozii filmate pe plajă! CEDO condamnă Rusia

25 iunie 2024, ora 16:58

Situația din Ucraina și Rusia continuă să evolueze rapid, cu evenimente majore care influențează regiunea și implică reacții internaționale. În ultimele ore, un atac masiv cu drone asupra orașului rus Belgorod a cauzat multiple pagube și rănit patru persoane. Rusia a anunţat marţi blocarea accesului pe teritoriul său la 81 de mass-media europene, ca "represalii" faţă de decizia UE din luna mai de a interzice accesul la trei mass-media de stat ruse. Totodată, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis marți că Rusia a încălcat drepturile în Peninsula Crimeea, pe care a ocupat-o și anexat-o în 2014, contrar dreptului internațional.

Între timp, Statele Unite pregătesc un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, iar președintele Volodimir Zelenski ia măsuri decisive în cadrul forțelor armate ucrainene. De asemenea, atacurile asupra infrastructurii petroliere rusești și negocierile iminente privind aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană subliniază complexitatea și gravitatea situației. Mai mult, ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui război mondial, după vizite efectuate în China şi în Rusia, confirmând interesul Ankarei de a se apropia de ţările BRICS în această situaţie, relatează EFE, potrivit Agerpres.

UPDATE Curtea Penală Internațională (CPI) a emis marți mandate de arestare împotriva fostului ministru rus al apărării, Serghei Șoigu, și împotriva șefului Statului Major al armatei ruse, generalul Valeri Gherasimov. Decizia vine pe fondul acuzațiilor de crime comise de armata rusă împotriva civililor în timpul invaziei din Ucraina, scrie B1.

UPDATE Duminică, 23 iunie, schijele unei rachete Atacms lansate de ucraineni în direcţia aeroportului militar Belbek din Crimeea au aterizat pe plaja din Sevastopol, ucigând patru turişti şi rănind în jur de 150. Imagini din timpul exploziilor au fost publicate astăzi. Deşi mai multe canale ultranaţionaliste ruse au dat vina pe Moscova pentru lipsa adăposturilor anti-avertizări de rachete şi sirene pe plajele din Crimeea, Kremlinul s-a grăbit să acuze Statele Unite, avertizând că evenimentul nu va rămâne fără consecinţe.

UPDATE Germania a livrat polițiștilor de frontieră ucraineni 41 de camioane Mercedes Arocs, pentru a îmbunătăţi logistica pe front, a informat presa de la Kiev. Vehiculele au fost predate şefului Serviciului Grăniceri de Stat al Ucrainei de către ambasadorul german Martin Jaeger, se precizează în anunţ. Şi Spania ajută Ucraina. Un al doilea transport de rachete antiaeriene cu rază lungă de acţiune Patriot, trimis de Spania, a sosit vineri în Ucraina. Un prim lot de arme de apărare fusese expediat de la Madrid în aprilie, scrie Mediafax.

UPDATE Rusia pretinde că a doborât o dronă SUA de 220.000.000$ la est de Constanța. Este o știre în presa rusă, care a fost rostogolită pe toate canalele de propagandă, inclusiv pe Twitter și Telegram. Occidentul a negat așa ceva, notează NewsWeek.

UPDATE Liderii europeni au convenit la negocierile pentru împărţirea principalelor funcţii de conducere ale instituţiilor UE nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat în postul de preşedintă a Comisiei Europene, potrivit DPA.

UPDATE Miniştrii de externe din cele 27 de state membre ale UE, reuniţi luni la Luxemburg, au aprobat un ajutor militar de 1,4 miliarde de euro pentru Ucraina, pachetul urmând să fie finanţat pentru prima dată din veniturile provenite din activele îngheţate ale Băncii Centrale a Rusiei, a anunţat luni şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell. “Miniștrii au convenit astăzi asupra unui cadru juridic pentru utilizarea profiturilor excepționale rezultate din imobilizarea activelor rusești care urmează să fie alocate Instrumentului european pentru pace. (…) Profiturile excepționale provenite din activele rusești înghețate în Europa – nu activele în sine – vor fi utilizate în cel mai scurt timp posibil în beneficiul Ucrainei. 1,4 miliarde de euro vor fi disponibile în cursul lunii următoare și încă un miliard de euro până la sfârșitul anului”, a anunțat Borrell, după reuniune.

UPDATE Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a demis un general de rang înalt după criticile publice cu privire la victimele excesive și acuzațiile de incompetență. Zelenski în numise pe Lt generalul Yuriy Sodol în postul de comandant al forțelor comune ale forțelor armate ale Ucrainei la începutul acestui an.

UPDATE Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a transmis condoleanţe omologului său rus, Vladimir Putin, pentru atacurile de la sfârşitul săptămânii asupra unor biserici şi sinagogi din regiunea rusă majoritar musulmană Daghestan, a anunţat preşedinţia turcă într-un mesaj publicat pe platforma de socializare online X, notează Rador.

UPDATE Turcia a inițiat contacte cu grupul puterilor economice emergente, BRICS, din care fac parte Rusia și China, ceea ce este un semnal privind frustrarea tot mai mare privind lipsa progreselor pentru aderarea la Uniunea Europeană, scrie Gândul.

UPDATE Periculosul criminal rus Iuri Grițenko a fost înrolat în unitatea „Storm Z” a Forțelor Armate Ruse pentru a lupta în Ucraina.El a fost recrutat în armata rusă din închisoare, în ciuda faptului că a fost diagnosticat cu schizofrenie, scrie canalul rus de Telegram ”Shot”.Criminalul, în vârstă de 62 de ani, a fost poreclit de presa rusă Zelenogradsky Chikatilo și Hammer Boy. El a comis prima sa crimă în 1993.

UPDATE Un atac de amploare cu drone asupra orașului rus Belgorod și a așezărilor din regiunea cu același nume a avariat mai multe clădiri, vehicule și o conductă de alimentare cu gaz, rănind în același timp patru persoane, a afirmat guvernatorul Viacheslav Gladkov. Relatările privind atacurile aeriene împotriva regiunii ruse Belgorod, care se învecinează cu regiunile ucrainene Sumî, Harkov și Luhansk, au devenit un eveniment obișnuit în ultimele luni. Potrivit lui Gladkov, un atac „masiv” cu drone împotriva Belgorodului a provocat pagube la patru clădiri de apartamente din oraș și a spart geamurile altor trei din orașul vecin Severni. O casă, patru vehicule și o conductă de gaz au fost, de asemenea, avariate în oraș, a afirmat Gladkov.

UPDATE Statele Unite se pregătesc să anunțe un pachet de ajutor militar pentru Ucraina în valoare de aproximativ 150 de milioane de dolari, relatează Associated Press, citând doi oficiali americani anonimi. Noul pachet, care urmează să fie dezvăluit marți, va include noi rachete HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System), armament antiblindare, arme de calibru mic și grenade, precum și obuze de artilerie de 155 mm și 105 mm, a relatat AP.

UPDATE Forțele ucrainene de operațiuni speciale au vizat peste 30 de rafinării, terminale și depozite de petrol rusesc, a declarat președintele Volodimir Zelenski în timpul unei reuniui militare, relateaăz The Kyiv Independent. Atacurile recente ale dronelor au lovit ținte până în Tatarstan și Bașkortostan. În ciuda îngrijorărilor Statelor Unite cu privire la creșterea prețului petrolului și la potențialele represalii rusești, Zelenski a subliniat nevoia Ucrainei de a se apăra și a susținut că societatea rusă trebuie să se adapteze la viața fără resurse energetice esențiale.

UPDATE Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunţat, luni, demiterea comandantului forţelor comune ale armatei ucrainene, generalul Iuri Sodol, care fusese acuzat de incompetenţă în gestionarea războiului împotriva Rusiei. Preşedintele ucrainean nu a dat nicio explicaţie pentru decizia sa în discursul său nocturn. El a precizat că Iuri Sodol, care tocmai fusese avansat în acest an, a fost înlocuit de generalul Andri Hnatov în această funcţie, care se ocupă de planificarea strategică a operaţiunilor.

UPDATE Cel puțin cinci persoane au fost ucise și alte 41 au fost rănite în urma unui atac rusesc cu rachete balistice asupra orașului Pokrovsk din regiunea Donețk, potrivit ultimului bilanț anunțat de autoritățile locale ucrainene pe 24 iunie. Într-o postare pe Telegram, guvernatorul Vadym Filashkin a spus că forțele ruse au tras două rachete Iskander în oraș, distrugând complet o casă și avariind alte 16.

UPDATE Băncile europene care părăsesc Rusia vor afecta deopotrivă companiile occidentale şi pe cele ruseşti, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

UPDATE Televiziunea Digi24 și site-ul digi24.ro sunt interzise în Rusia, începând de astăzi, alături de alte zeci de publicații europene. Este riposta Moscovei pentru că Uniunea Europeană a restricționat, în spațiul comunitar, trei instituții de propagandă ale Kremlinului. Potrivit Ministerului rus de Externe, cele 81 de televiziuni, ziare și agenții de știri din Europa interzise în Rusia sunt acuzate de răspândirea de informații false.

UPDATE Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă în mesajul către popor că principalul obiectiv este în prezent regiunea Doneţk şi aprovizionarea forţelor militare ucrainene cu tot ceea ce au nevoie. El mai afirmă că ultimele pregătiri sunt în curs de desfăşurare pentru evenimentul istoric extrem de important de marţi, precizând că negocierile dintre Ucraina şi Uniunea Europeană privind aderarea Ucrainei sunt gata să înceapă. Liderul ucrainean spuine că a avut o întâlnire cu comandantul suprem, şeful Statului Major General şi ministrul apărării.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 852: Patru morți și 144 răniți într-un atac la Sevastopol. Serbia admite vânzarea de muniții
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 851: Un bloc cu cinci etaje din Harkov, lovit de ruși. Bilanțul celor morți
/VIDEO/ Danemarca, de 50 de ani în UE: Danezii se declară fericiți într-o țară cu salarii decente și fără corupție
/VIDEO/ Danemarca, de 50 de ani în UE: Danezii se declară fericiți într-o țară cu salarii decente și fără corupție
/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
/VIDEO/ Valentin Uzun, îndrăgostit de noua sa pasiune. Unde își petrece timpul când nu este pe scenă
/VIDEO/ Valentin Uzun, îndrăgostit de noua sa pasiune. Unde își petrece timpul când nu este pe scenă
/VIDEO/ A împușcat un câine de rasă, cu arma personală. Cum (nu) a fost pedepsit un bărbat din raionul Ialoveni
/VIDEO/ A împușcat un câine de rasă, cu arma personală. Cum (nu) a fost pedepsit un bărbat din raionul Ialoveni
Cei doi tineri reținuți pentru vandalizarea sediului Guvernului și al Ministerului Muncii, arestați pentru 20 de zile
Cei doi tineri reținuți pentru vandalizarea sediului Guvernului și al Ministerului Muncii, arestați pentru 20 de zile

/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa

missing
28 septembrie 2024, ora 22:54

Noua ediție a editorialului Verde-n ochi cu Mariana Rață este despre paradisul elitelor politice și de business rusești. Fiecare dintre noi își dorește o viață mai bună pentru copiii săi. Bogații din Rusia nu sunt o excepție. Principala destinație de trai a odraslelor oamenilor din anturajul lui Putin sunt țări din Europa de Vest și SUA. Unde se bucură de educație de top, viață de lux și rețele globale de afaceri.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, este un critic acerb al Occidentului, mai ales după începutul războiului de agresiune al Rusiei în Ucraina. Cu toate acestea,  singura lui fiică, Ekaterina Vinokurova, a trăit cea mai mare parte a vieții sale în SUA și Marea Britanie. Lavrov și-a trimis moștenitoarea la studii la cele mai prestigioase universități americane și britanice. Ekaterina și soțul său dețin mai multe proprietăți în UE, vizate în ultimii ani de sancțiuni internaționale. Din cauza acestor sancțiuni, Ekaterina s-a văzut nevoită să renunțe la vacanțele luxoase în Occident.

Pe Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, îl cunosc toți. Nu toți însă știu că fiul și fiica acestuia, Elizaveta și Nicolai, de asemenea au ales să își ducă viața departe de Rusia. Elizaveta Peskova a fost trimisă de la 12 ani să învețe în Franța, iar mai târziu chiar a lucrat stagiară în Parlamentul European. A dus o viață de lux acolo. Jurnaliștii de investigație francezi au descoperit că, fiind studentă, fiica purtătorului de cuvânt al lui Putin deținea și un apartament de peste 1 milion de euro în centrul Parisului. 

Chiar și despre fiicele lui Vladimir Putin, Katerina Tikhonova și Maria Voronțova, există dovezi că ar fi locuit perioade lungi de timp în Europa. Presa germană scrie că, până în 2019, Ecaterina Tikhonova și-a trăit viața între două orașe - Moscova și Munchen. Dimineața își lua micul dejun în Rusia, iar la amiază lua prânzul în orașul german. Fiica cea mare a lui Putin, Maria, a trăit, la rândul său în Olanda, unde s-a și căsătorit cu un localnic. La începutul războiului de agresiune al Rusiei în Ucraina, localnicii dintr-un orășel din suburbia Amsterdamului au ieșit la protest pe un teren care i-ar aparține fostului ginere al lui Putin. 

Cei mai mari oligarhi ruși apropiați de Kremlin, și-au ținut dintotdeauna copiii și banii departe de țara-mamă în care își câștigau miliardele. Să-l luăm de exemplu pe Roman Abramovici, cunoscut drept unul dintre cei mai apropiați oligarhi ai lui Putin. Fostul proprietar al faimosului club englez de fotbal Chelsea are cetățenie portugheză, obținută în 2021. Membrii familiei sale și-au trăit aproape toată viața în Occident – Marea Britanie, Franța sau SUA. Abramovici are 7 copii din două căsnicii, dar niciunul dintre ei nu a învățat și nu și-a petrecut copilăria pe plaiurile natale, alături de copilașii ruși. E de înțeles, Ciukotka în care Abramovici a fost guvernator timp de 8 ani nu arată nici pe departe la fel de atractivă ca, spre exemplu, Coasta de Azur.

Abramovici deține proprietăți de sute de milioane de euro în Londra, pe Riviera Franceză, în Portugalia, în Elveția. E adevărat, acum oligarhul rus nu mai are acces la ele. După începutul războiului de agresiune al Rusiei în Ucraina, apartamentele, vilele și castelul lui Abramovici de pe Riviera Franceză au fost puse sub sancțiuni. Apropo de castel, Château de la Croë se află pe Coasta de Azur. Această vilă are o istorie bogată și a fost restaurată complet de Abramovici. Astăzi valoare ei este de peste 100 de milioane de euro. În fața acestei vile, Abramovici obișnuia să își parcheze fermecătoarea Eclipse, cel mai înalt yaht din lume, la momentul fabricației.

Alisher Usmanov, un alt proeminent oligarh rus, tatăl mail.ru și al Megafon. Și acesta și-a ținut familia departe de Rusia, chiar dacă este un susținător activ al regimului lui Putin. Usmanov are proprietăți de sute de milioane de euro în Marea Britanie, Italia, Franța, Germania.

La fel ca Abramovici, Usmanov are o slăbiciune pentru castelele istorice europene și pentru echipele mari de fotbal engleze. Usmanov a investit în FC Arsenal. Curios de ce nu în vreo echipă de fotbal din Rusia? Revenind la conace și vilele istorice. Iată cum arată cea deținută de Usmanov în Marea Britanie. Apropo, este una dintre cele mai valoroase din Regatul Unit. Iar asta este o monumentală proprietate a lui Usmanov în Sardinia, Italia. 

Lista oligarhilor și demnitarilor ruși cu familii și proprietăți în Occident, inclusiv în Uniunea Europeană, este foarte lungă. Semn că, dincolo de ce le spun ei oamenilor de la televizor despre degradarea Occidentului, ceea ce au ei mai drag – familiile și banii, țin tocmai în această parte a lumii. Acolo unde există siguranță, cultură și progres. 

Astăzi, aceste elite rusești sunt despărțite de proprietățile lor Occidentale de sancțiuni. Iar statele-prietene ale Rusiei nu sunt tocmai atractive pentru copilașii cinovnicilor și oligarhilor ruși.

Apropo, oligarhii moldoveni tot în țări din UE și-au cumpărat vile, case și apartamente.  Niciunul nu a ales să își investească banii în Rusia.

În concluzie, vă spun verde-n ochi: alegeți nu ce vă spun elitele politice rusești, dar ceea ce aleg ei ca destinație pentru copiii și familiile lor – Uniunea Europeană.

/VIDEO/ Verde-n ochi: De ce hoții din Moldova se tem de UE și se opun procesului de integrare al țării noastre?
/VIDEO/ Verde-n ochi: Unde sunt banii de la UE? Cum au fost cheltuiți 2,2 miliarde de euro în Moldova
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin

Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa. Fiecare din noi își dorește o viață mai bună pentru copiii săi. Bogații din Rusia nu sunt o excepție. Principala destinație de trai a odraslelor oamenilor din anturajul lui Putin sunt țări din Europa de Vest și SUA. Unde se bucură de educație de top, viață de lux și rețele globale de afaceri. Lista oligarhilor și demnitarilor ruși cu familii și proprietăți în Occident, inclusiv în Uniunea Europeană, este foarte lungă. Semn că, dincolo de ce le spun ei oamenilor de la televizor despre degradarea Occidentului, ceea ce au ei mai drag – familiile și banii, țin tocmai în această parte a lumii. Acolo unde există siguranță, cultură și progres. 
Cutia Neagră
Cutia Neagră
În noul editorial „Verde-n ochi” cu Mariana Rață aflăm de ce corupții și criminalii se tem de Uniunea Europeană și se opun procesului de integrare a Republicii Moldova în UE. Principalul motiv este frica de pușcărie. În UE, politicienii corupți se tem de procurori și judecători. În Rusia, lucrurile stau pe dos. În momentul în care țara noastră va deveni membră a UE, marii corupți din Moldova nu vor mai putea scăpa de pușcărie decât refugiindu-se în Rusia sau Africa. Cel mai dureros pentru ei însă este că vor pierde toate bunurile obținute prin fraudă: case luxoase, mașini scumpe, avioane, iahturi, conturile bancare ticsite cu bani furați de la noi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Noua ediție „Verde-n ochi” cu Mariana Rață este despre una dintre cele mai importante manipulări folosite de cei care sunt împotriva apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Interviu exclusiv cu fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. /Detalii din culisele luptei politice cu Plahotniuc, dar și despre confruntarea cu Putin.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Invitatul din această seară a emisiunii Cutia Neagră este președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
A început febra pregătirilor pentru alegerile și referendumul din toamnă. Cât de pregătiți suntem pentru votul prin corespondență, dar și cum putem face față provocărilor - discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Iurie Ciocan, fost președinte CEC; Pavel Postică, vicepreședinte CEC.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
EXCLUSIV: Interviu pe sfârșit de mandat cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Detalii neștiute despre război, amenințări, reforma justiției, dar și noul sediu al ambasadei SUA.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.

TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist TV8.md, reporter TV sau editor video
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist TV8.md, reporter TV sau editor video
/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
/VIDEO/ Vettingul lovește în investigarea fraudei bancare. Ion Munteanu: „Direct este afectată”
/VIDEO/ Vettingul lovește în investigarea fraudei bancare. Ion Munteanu: „Direct este afectată”
/VIDEO/ A împușcat un câine de rasă, cu arma personală. Cum (nu) a fost pedepsit un bărbat din raionul Ialoveni
/VIDEO/ A împușcat un câine de rasă, cu arma personală. Cum (nu) a fost pedepsit un bărbat din raionul Ialoveni
/VIDEO/ Mașinile pompierilor au trecut prin mijlocul mulțimii adunate la concertul din PMAN: Ce s-a întâmplat
/VIDEO/ Mașinile pompierilor au trecut prin mijlocul mulțimii adunate la concertul din PMAN: Ce s-a întâmplat

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.