Breaking news/LIVE TEXT/ Războiul în Ucraina, ziua 875. Pace justă, amenințarea lui Medvedev și vânătoarea de F-16. Australia va cere socoteală Rusiei

externe

/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 277: Bombardamente masive și ultimatum în Gaza! Netanyahu are sprijin, dacă acceptă armistițiul

09 iulie 2024, ora 17:12

Armata israeliană a anunţat că a lovit, în cursul nopţii de luni spre marţi, 9 iulie, „terorişti” care se pregăteau să folosească „structurile unei şcoli din zona Nuseirat”, în centrul Fâşiei Gaza, scrie Gândul. Tancurile israeliene au intrat în inima oraşului Gaza şi au ordonat locuitorilor să iasă după o noapte de bombardamente masive, relatează Reuters. Șeful Hamas, Ismail Haniyeh, afirmă că atacurile militare ale Israelului în Gaza ar putea face ca negocierile de încetare a focului mediate să se întoarcă la punctul zero, potrivit unei declarații pe canalul Telegram al grupării.

Liderul principalului partid de opoziție din Israel a afirmat că îi va oferi sprijin în parlament premierului Benjamin Netanyahu pentru a evita căderea guvernului, în cazul în care parteneri ai acestuia din coaliția guvernamentală se vor retrage în eventualitatea unui acord de încetare a focului în Gaza. 

UPDATE Experţii în drepturile omului ai ONU au acuzat marţi Israelul că duce o "campanie de înfometare ţintită" care a determinat moartea unor copii în Fâşia Gaza, relatează AFP. "Campania de înfometare intenţionată şi ţintită dusă de Israel împotriva poporului palestinian este o formă de violenţă genocidară şi a antrenat foamete în întreaga Fâşie Gaza", au afirmat zece experţi independenţi ai ONU într-un comunicat, evocând recenta moarte a trei copii din cauza "malnutriţiei şi a lipsei de acces la îngrijiri medicale adecvate". "Treizeci şi patru de palestinieni au murit de malnutriţie începând din 7 octombrie, majoritatea fiind copii", au adăugat experţii, care au fost numiţi de Consiliul ONU pentru drepturile omului, dar nu s-au exprimat în numele ONU.

UPDATE Noul preşedinte reformist al Iranului, Masoud Pezeshkian, va menţine poziţia ostilă a ţării sale faţă de Israel, a confirmat el într-o scrisoare adresată miliţiei şiite libaneze Hezbollah, un aliat apropiat al Teheranului, potrivit agenţiei de presă ISNA, citată de dpa.

UPDATE Iranul extinde două fabrici unde sunt produse rachete balistice și drone, ce sunt livrate Rusiei și grupărilor susținute de Teheran. Imaginile au fost surprinse de către Planet Labs, o companie comercială de sateliți, și se referă la două locații diferite. Primul set de imagini a fost surprins în martie, la o bază militară din Modarres, iar al doilea în aprilie, la centrul de producție de rachete din localitatea Khojir, ambele aflându-se în apropiere de Teheran. Imaginile au fost analizate de doi experți americani, care au spus că peste 30 de clădiri noi au fost ridicate în cele două locații, rolul lor fiind de a crește producția de rachete a Iranului. Aceștia au adăugat, însă, că nu pot spune exact despre ce tip de rachete este vorba.

UPDATE Mii de palestinieni au fugit luni din orașul Gaza, unde armata israeliană a desfășurat tancuri și a cerut evacuarea unor noi cartiere, în timp ce lupte intense fac ravagii sub bombardamentele IDF, scrie AFP. La nouă luni de la începutul războiului din Fâșia Gaza, declanșat la 7 octombrie de atacul fără precedent al mișcării islamiste palestiniene Hamas asupra Israelului, noi negocieri de armistițiu urmează să aibă loc în această săptămână în Qatar și Egipt, două dintre țările mediatoare alături de Statele Unite.

UPDATE Atacurile israeliene din Gaza au ucis cel puțin 40 de persoane în ultima zi, afirmă Ministerul Sănătății din teritoriul asediat și bombardat. Armata israeliană a declarat că avioanele sale de luptă au atacat clădiri folosite de Hezbollah în Maroun al-Ras.

UPDATE Președintele SUA s-a întâlnit luni, la Casa Albă, cu Liat Beinin Atzili, o americancă de origine israeliană care a fost eliberată de Hamas ca parte a unui acord de schimb de prizonieri palestinieni captivi în noiembrie. Biden a declarat că i-a promis lui Atzili că va continua să depună eforturi pentru a „asigura eliberarea tuturor ostaticilor rămași deținuți de Hamas”, în timp ce înalți oficiali americani și israelieni ar fi trebuit să se afle marți la Doha pentru a continua negocierile de armistițiu mediate.

UPDATE Înalți oficiali americani se află la Cairo pentru discuții pentru a obține o încetare a focului între Israel și Hamas, dar încă rămân decalaje între părți, potrivit Casei Albe.

UPDATE Armata israeliană a arestat doi bărbați din orașul Azzun și un bărbat din satul Jinsafut, la est de Qalqilya, în Cisiordania ocupată, informează agenția de presă Wafa. Forțele israeliene au arestat, de asemenea, un bărbat din satul Husan, la vest de Bethlehem, potrivit Wafa. De asemenea, armata israeliană a demolat cu buldozerul terenuri plantate cu măslini și struguri în satul Umm Safa, la nord-vest de Ramallah.

UPDATE O sursă medicală de la spitalul Al-Awda, din Nuseirat, a declarat pentru AFP că unitatea sa a primit mai mulţi răniţi în urma unui atac asupra unei şcoli a Agenţiei Naţiunilor Unite pentru refugiaţii palestinieni (UNRWA) din vecinătate.

UPDATE Armata israeliană acuză Hamasul şi Jihadul Islamic de încălcarea „sistematică a dreptului internaţional prin exploatarea structurilor civile şi folosirea locuitorilor (din Fâşia Gaza) ca scuturi umane pentru (lansa) atacuri teroriste împotriva statului Israel”.

UPDATE Netanyahu i-a autorizat pe membrii cabinetului să reia negocierile cu gruparea militantă palestiniană Hamas pentru a încheia luptele din Fâșia Gaza și a obține eliberarea ostaticilor israelieni capturați de Hamas în atacul său din 7 octombrie. Cu toate acestea, unii dintre partenerii săi de extremă dreapta din coaliție au amenințat că se vor retrage dacă războiul se încheie înainte ca Israelul să eradicheze Hamas și să elibereze toți ostaticii, o mișcare ce ar putea duce la căderea guvernului Netanyahu, conform Reuters.

UPDATE Președintele ales Massoud Pezeshkian a declarat că Iranul își menține neschimbată poziția față de Israel și că mișcările de „rezistență” din Orientul Mijlociu vor continua să se opună „politicilor criminale” ale statului israelian împotriva palestinienilor.

UPDATE Șeful Hamas, Ismail Haniyeh, afirmă că atacurile militare ale Israelului în Gaza ar putea face ca negocierile de încetare a focului mediate să se întoarcă la punctul zero, potrivit unei declarații pe canalul Telegram al grupării.

UPDATE Armata israeliană emite un nou ordin de evacuare pentru palestinienii din mai multe zone ale orașului Gaza, inclusiv cartierele Sabra, Remal, Tal al-Hawa și Daraj.

Război în Israel, ziua 276: Netanyahu insistă pentru dreptul Israelului de a relua lupta antiteroristă în Gaza
/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 275. Hamas a acceptat o propunere de a începe discuții privind eliberarea ostaticilor
/VIDEO/ TV8 se mândrește cu campioni! Prezentatorul sportiv Stas Cernavca, de la jurnalism, la victorii pe masa de biliard
/VIDEO/ TV8 se mândrește cu campioni! Prezentatorul sportiv Stas Cernavca, de la jurnalism, la victorii pe masa de biliard
/PROMO/ Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, vine de la 20:00 la „Moldova Gândește LIVE”
/PROMO/ Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, vine de la 20:00 la „Moldova Gândește LIVE”
Progrese în cazul cetățeanului turc, asasinat la Chișinău: Ce spune șeful Poliției despre declarațiile lui Usatîi
Progrese în cazul cetățeanului turc, asasinat la Chișinău: Ce spune șeful Poliției despre declarațiile lui Usatîi
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Locotenenții propagandei”. Mesajele toxice transmise de portavocele Rusiei în Moldova
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Locotenenții propagandei”. Mesajele toxice transmise de portavocele Rusiei în Moldova
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 874: Presiuni pe front, atac cibernetic și plan de pace de la Zelenski! Rusia ironică amenință Europa
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 874: Presiuni pe front, atac cibernetic și plan de pace de la Zelenski! Rusia ironică amenință Europa

Tentativa de asasinare a lui Trump: Biden cere interzicerea armei semiautomate folosite

missing
17 iulie 2024, ora 11:07

Preşedintele american Joe Biden a cerut marţi interzicerea tipului de puşcă semiautomată folosit sâmbătă în tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump, notează AFP, preluat de Agerpres. 

„Ajutaţi-mă să scap străzile Americii de aceste arme de război. Un AR-15 a fost folosit la împuşcarea lui Donald Trump. Este timpul să le eliminăm”, a declarat democratul în cursul unui miting de campanie la Las Vegas. 

Înarmat cu o puşcă semiautomată, Thomas Matthew Crooks, 20 de ani, care a fost ucis de forţele de ordine, a tras sâmbătă de mai multe ori de pe acoperişul unei clădiri aflate la circa 150 de metri de candidatul republican la preşedinţie, în timpul unui miting de campanie în Pennsylvania. 

Donald Trump a fost rănit în această tentativă de asasinat şi a spus că a avut partea superioară a urechii „străpunsă” de un glonţ. Un spectator a fost ucis şi alţi doi răniţi grav în urma tentativei de asasinat.

Peste 120 de hectare de vegetație au fost mistuite de flăcări, în mai multe raioane ale țării. La Cahul a ars pădurea de lângă oraș, iar în raionul Florești focul s-a extins pe 80 de hectare de vegetație uscată. /Energia electrică cumpărată de stat la bursa română s-a scumpit de patru ori, în ultimelel zile pe fundalul creșterii consumului și diminuării producției de curent. Din fericire, Republica Moldova importă de peste Prut doar opt la sută din necesitățile țării.. /Roberta Metsola a mai obținut un mandat de președinte al Parlamentului European, iar joi deputații vor pune la vot și candidatura Ursulei von der Leyen la șefia Comisiei Europene.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Șase hectare de pădure au fost mistuite de flăcări la Cahul. Meteorologii au emis avertizare cod galben de incendii, în paralel cu cel roșu de caniculă, de care vom scăpa abia joi. /A început admiterea în instituțiile de învățământ profesional tehnic. Sunt peste 12 mii de locuri bugetare și peste șapte mii- cu taxă. /Reparațiile de pe podul de la Mihai Viteazul se lungesc. Acum primăria invocă faptul că CFM refuză să deschidă circulația peste calea ferată la strada Petru Rareș, pentru ca podul să fie închis în totalitate.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Prima zi de cod roșu de caniculă, cu temperaturi care au trecut de 40 de grade! Oamenii au făcut cu greu față căldurii sufocante, în special cei nevoiți să muncească sub razele arzătoare ale soarelui. /Curtea Constituțională a respins solicitarea unui grup de deputați comuniști, care au cerut examinarea constituționalității Decretului prezidențial prin care Alexandr Stoianoglo a fost demis din funcția de procuror general. / Rusia a vrut să îl asasineze pe directorul executiv al Rheinmetall, care furnizează obuze Ucrainei. Complotul a fost dejucat de SUA și Germania.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Poliția anunță că a reținut doi complici la crima odioasă de ieri, dar recunoaște că la 24 de ore după executarea unui bărbat la o terasă din capitală, killer-ul rămâne în libertate. /Cauza penală pe numele fostului procuror general, Alexandr Stoianoglo, și doi procurori PCCOCS a fost deblocată. Colegiul Penal al Curții de Apel a respins recursurile depuse de cei doi procurori vizați în dosar. Între timp, Stoianoglo o acționează în judecată pe Maia Sandu. /Temperaturi tot mai fierbinți! Meteorologii au emis cod roșu de caniculă în centrul și sudul țării, iar la nord - cod portocaliu. Alertele meteo intră în vigoare mâine și vor fi valabile până pe 17 iulie inclusiv.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Asasinat în plină zi în capitală. Un bărbat a fost împușcat mortal la o terasă de un individ pe trotinetă. Victima este de origine turcă, membru al unei organizații criminale. /Punct și de la capăt în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Astăzi a fost schimbat completul de judecată, al treilea la număr. Ce urmează? /Accident grav la Taraclia. Un copil de 8 ani și tatăl său au decedat, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un copac pe un drum local.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Consiliul Superior al Magistraturii are un nou președinte. Este Sergiu Caraman, care a asigurat până acum interimatul. / Șase persoane au fost astăzi reținute, în urma unor descideri la sediul Partidului „Victoria”, afiliat fugarului Ilan Șor din Comrat. Perchezițiile au loc într-un dosar de finanțare ilegală a partidului. / Ne vom topi la soare! De mâine, întră în vigoare codul portacoliu de caniculă. Acesta va fi valabil în partea de centru și sud a țării.Temperaturile vor atinge 39 de grade Celsius. Alerta meteo este valabilă până pe 16 iulie inclusiv.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, este propus de PSRM drept candidat neafiliat politic la alegerile prezidențiale din toamnă. Socialistul Igor Dodon, face apel la opoziție să îl susțină. / Bloc cu 12 etaje, ridicat cu încălcări ale normelor în construcții. Ofițerii anticorupție au decins astăzi cu percheziții la o companie de construcție din capitală. Sunt vizați și responsabili din cadrul primăriei Chișinău. / Ieri, 7 iulie, a fost ultima zi a recensământului populației. Ultimele date publicate de Biroul Național de Statistică arată că până în ultima zi au fost recenzate circa două milioane 438 mii de persoane și circa un milion 654 mii de locuințe.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
30 de zile de arest pentru Șeful biroului Nord al Serviciului Vamal și cinci subalterni de-ai săi. Cei șase sunt suspectați de corupție. /Consilierul socialist și sportivul care s-au încăierat săptămâna trecută la Bălți au fost eliberați. Aceștia au stat o săptămână în arest preventiv. /Vom plăti mai mult pentru băuturile în sticle din plastic, dar dacă le returnăm, primi înapoi banii pe recipiente. Ministerul Mediului vrea astfel să micșoreze cantitatea deșeurilor care ajung la gropile de gunoi.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Partidele de centru-dreapta şi de extremă-dreapta au obținut cel mai mare număr de locuri la alegerile de duminică din Uniunea Europeană. Conservatorii din Partidul Popular European își păstrează primul loc în Parlamentul European. /Tatăl care și-ar fi violat fiica vitregă de 11 ani, care ulterior a rămas însărcinată și a născut, ajunge pe banca acuzaților. Dosarul penal pe numele acestuia a fost transmis în instanța de judecată. / Serviciile de apă și canalizare în municipiul Chișinău ar putea să se scumpească cu aproape 40 la sută. „Apă-Canal Chișinău” spune că a acumulat devieri financiare de peste 150 de milioane de lei, iar acestea trebuie recuperate.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Percheziții soldate cu rețineri la Biroul vamal „Nord”. 6 vameși, inclusiv șeful Biroului, au fost reținuți pentru corupere pasivă. /Amenzi de peste 480 de milioane de lei pentru șase companii de pe piața petrolieră. Sunt acuzate că au recurs la înțelegeri de cartel pentru a menține prețul majorat la carburanți. /Se caută un șef interimar la Interpol. Acesta îi va lua locul lui Viorel Țentiu, aflat în arest. Sunt examinate mai multe candidaturi.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Alertă cu bombă la Aeroportul Chișinău! Toți pasagerii și personalul au fost evacuați, iar procesul de înregistrare a fost întrerupt. /Ședință cu fermierii la Ministerul Agriculturii, după ce aceștia au amenințat cu proteste masive. Ce li s-a promis, vedeți în continuare. / Curtea Supremă din SUA i-a acordat imunitate lui Donald Trump în ancheta asaltului asupra Capitoliului. „Un precedent periculos”, a reacționat actualul președinte Joe Biden.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Se scumpesc semnificativ carburanții. Mâine, prețul benzinei cu cifra octanica 95 va ajunge la 25 de lei per litru. Cum explică ANRE motivele? / Consiliului Superior al Magistraturii nu a reușit nici astăzi să aleagă un președinte a CSM. Doi candidați Aliona Miron și Sergiu Caraman au fost înscriși în concurs, însă au solicitat timp pentru a se pregăti. / Încă o șansă pentru elevii din clasa a 9, care nu au susținut examenele din prima. Astăzi a început sesiunea suplimentară pentru absolvenții de gimnaziu.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Un consilier PSRM de la Bălți a fost reținut, după ce a fost implicat într-o bătaie.„Provocare criminală organizată”, au reacționat socialiștii. De la ce a pornit totul? / Concursul pentru șefia Consiliului Superior al Magistraturii a eșuat. Ion Guzun și Vasile Șchiopu și-au retras candidaturile. Cum și-au argumentat deciziile? /Dezastru ecologic la nordul țării. De mai bine de cinci decenii, deșeurile din orașul Glodeni sunt aruncate pe un câmp de la periferia orașului.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Partidele de centru-dreapta şi de extremă-dreapta au obținut cel mai mare număr de locuri la alegerile de duminică din Uniunea Europeană. Conservatorii din Partidul Popular European își păstrează primul loc în Parlamentul European. / Tatăl care și-ar fi violat fiica vitregă de 11 ani, care ulterior a rămas însărcinată și a născut, ajunge pe banca acuzaților. Dosarul penal pe numele acestuia a fost transmis în instanța de judecată. / Serviciile de apă și canalizare în municipiul Chișinău ar putea să se scumpească cu aproape 40 la sută. „Apă-Canal Chișinău” spune că a acumulat devieri financiare de peste 150 de milioane de lei, iar acestea trebuie recuperate.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Republica Moldova și Ucraina au început negocierile de aderare la Uniunea Europeană. Guvernarea de la Chișinău speră că procesul se va încheia până în anul 2030. / O nouă schemă de escrocherie. Mai mulți cetățeni au primit conturi de plată pentru ca să-și poată primi coletele de peste hotare. / Fermierii amenință, din nou, cu proteste. De această dată sunt nemulțumiți că statul nu va mai prelungi restricțiile la importul de cereale și oleaginoase din Ucraina.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Astăzi se dă startul negocierilor de aderare a Republicii Moldova și Ucrainei la UE. Este un moment solemn, organizat la Luxembourg, unde a zburat mai bine de jumătate din Cabinetul de Miniștri de la Chișinău. / Calea Ferată din Moldova a intrat, din nou, în datorii. Întrepriderea se confruntă cu pierderi uriașe și are restanțe la plata salariilor angajaților încă din luna martie. Ce soluții au autoritățile / Flăcările au cuprins una dintre cele mai înalte clădiri din Bălți. Doi pensionari au fost duși la spital, iar zeci de persoane au fost evacuate, după un incendiu izbucnit într-o clădire cu 16 etaje.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Zi de doliu național în Republica Moldova. Cu cărți în mâini și flori, zeci de oameni au venit să-l petreacă pe maestrul Spiridon Vangheli pe ultimul drum! /Circulația pe podul Mihai Viteazul ar putea fi închisă pentru două luni. Solicitarea a fost făcută de agentul economic, care se ocupă de reparația podului. Pe unde ar putea circula șoferii? /Un tânăr a căzut de pe o stâncă de la o înălțime de circa 30 de metri. Cazul a avut loc în seara de 23 iunie, pe teritoriul mănăstirii Saharna din Rezina. Victima a fost transportată la spital.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Guguță a rămas orfan. Celebrul Spiridon Vangheli a decedat la onorabilă vârsta de 92 de ani. / Fosta șefă a asistenței sociale din Bălți a fost reținută. Aceasta este acuzată că a luat cinci mii de euro mită ca să nu intervină în planul de deposedare de apartamente a doi bătrâni singuratici. /Mașinile fugarului Ilan Șor au fost scoase la licitație în efortul de a recupera prejudiciile aduse de frauda bancară. Cât costă acestea?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Apa din Nistru poate fi contaminată, în urma unei scurgeri de reziduri în regiunea transnistreană. Ministerul Mediului de la Chișinău ne recomandă să evităm scăldatul în aval de orașul Tighina, până vor fi gata rezultele unei analize prelevate de Agenția de Mediu. / La un an după lansare, compania finaciară Revolut pleacă din Republica Moldova. Clienții au fost anunțați că din 20 iulie nu vor mai putea face operațiuni prin aplicație. /România a decis a decis donarea unui sistem de apărare aeriană Patriot către Ucraina. Anunțul vine în ziua în care și președintele Iohannis a declarat că se retrage din cursa pentru șefia NATO, în favoarea candidatului olandez.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
O șefă de secție de la asistența socială din Bălți a fost reținută de ofițerii anticorupție. Aceasta și câțiva dintre colegii ei sunt suspectați că a lăsat fără apartamente doi pensionari singuratici. / Deși a fost finalizat, drumul Leova-Bumbăta nu poate fi dat în exploatare. Primarul de la Leova refuză recepția atât timp cât Procuratura Anticorupție investighează cine și cât a furat din acest proiect de infrastructură. / O competiție din Rusia a certat Guvernul de la Chișinău cu mai multe federații sportive din țară. Ministerul Educației amenință că va tăia finanțările celor care au trimis sportivi la Kazan, calificând participarea noastră la competiție drept act de încurajare a agresorului.

/VIDEO/ Experiment TV8 pe caniculă: Pericolele mașinilor lăsate sub soarele arzător. Câte automobile au luat foc
/VIDEO/ Experiment TV8 pe caniculă: Pericolele mașinilor lăsate sub soarele arzător. Câte automobile au luat foc
/PROMO/ Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, vine de la 20:00 la „Moldova Gândește LIVE”
/PROMO/ Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, vine de la 20:00 la „Moldova Gândește LIVE”
/FOTO/ Vara, sezonul turiștilor în Moldova. Topul celor mai scumpe și al celor mai accesibile hoteluri din Chișinău
/FOTO/ Vara, sezonul turiștilor în Moldova. Topul celor mai scumpe și al celor mai accesibile hoteluri din Chișinău
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Locotenenții propagandei”. Mesajele toxice transmise de portavocele Rusiei în Moldova
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Locotenenții propagandei”. Mesajele toxice transmise de portavocele Rusiei în Moldova
/EXCLUSIV/ Alexandr Stoianoglo o dă în judecată pe Maia Sandu. Ion Munteanu: „Este o acțiune neîntemeiată”
/EXCLUSIV/ Alexandr Stoianoglo o dă în judecată pe Maia Sandu. Ion Munteanu: „Este o acțiune neîntemeiată”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram