Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1064: Schema lui Șor, alerta UE, 100 de zile și ucigaș tăcut. Trump îl avertizează pe Putin

Două zile cât un mandat la Casa Albă: Adevăratele provocări pentru Donald Trump după avalanșa de ordine executive

missing
22 ianuarie 2025, ora 15:10

Donald Trump stabilește un ritm frenetic în al doilea mandat. Președintele SUA își îndeplinește promisiunile de campanie, impunându-și puterea nediluată și reglându-și conturile, se arată într-o analiză CNN, citată de digi24.ro.

După anii liniștiți ai lui Joe Biden, revenirea unei președinții care este un atac neîncetat asupra simțurilor este o reamintire a motivului pentru care atât de multe milioane de americani îl văd pe Trump ca pe o figură convingătoare, istorică, dar și de ce milioane de oameni se tem de el.

Trump a luat măsuri dure împotriva imigrației, a făcut un anunț de investiții în valoare de 500 de miliarde de dolari în tehnologie, a redenumit Golful Mexic, a scos în afara legii o mare parte a politicii de diversitate din guvernul federal, s-a interesat de cumpărarea TikTok, a concediat oameni prin postări pe rețelele sociale, a discutat extinderea teritorială, a amenințat cu un război comercial, a vorbit cu reporterii mai mult decât a făcut Biden în luni de zile și a dansat cu o sabie.

De asemenea, a sfidat statul de drept prin eliberarea celor încarcerați pentru asaltul asupra Capitoliului, de pe 6 ianuarie 2021; a mințit despre alegerile din 2020; s-a răzbunat pe critici, inclusiv prin retragerea echipei de securitate de la un fost consilier amenințat de Iran ; a criticat un episcop; a stigmatizat persoanele transgender și a deschis calea pentru arestări ICE (agenția federală de imigrări) în școli și biserici.

Și au trecut doar două zile.

Trump a înregistrat succese timpurii, dar adevăratele teste abia de acum urmează

Viteza lui Trump este deliberată. Se întâmplă atât de multe, încât rareori există timp să se reflecteze asupra gravității unui eveniment. Noile politici care schimbă lumea sunt prinse într-un vârtej, iar Trump este în mijlocul tuturor. 

Pentru fanii lui Trump, toată activitatea creează impresia unei succesiuni nesfârșite de victorii și promisiuni onorate. Majoritatea oamenilor nu urmăresc politica 24/7, dar poveștile și imaginile pe care le creează Trump ajung pe rețelele sociale, la radio și în știrile locale și își reînnoiesc capitalul politic. 

Pentru inamicii lui Trump, este greu să știi despre ce să fii mai revoltat, notează CNN. Opoziţia devine împrăştiată, iar el se eliberează de responsabilitate. Între timp, compilații nocturne de liberali revoltați în urma ultimelor sale izbucniri umplu emisiunile de știri conservatoare. 

Majoritatea noilor președinții încep într-o rafală de activitate, deși majoritatea pun accentul pe primele 100 de zile mai degrabă decât pe primele 100 de ore. 

Donald Trump, mai organizat de data asta

Dar Trump a îndeplinit doar partea ușoară, orchestrând cu succes o lansare timpurie. Crizele interne și internaționale îl așteaptă pe un președinte care a fost pus în dificultate de astfel de situații în trecut. Un lucru este să semnezi sute de ordine executive – dintre care unele se confruntă deja cu provocări în instanță – dar schimbarea reală poate fi cimentată doar prin adoptarea de legi. 

Sarcina perfidă cu care se confruntă Trump în adoptarea schimbărilor reale și de durată a fost pusă în evidență marți, la întâlnirea sa cu liderii republicani de vârf ai Congresului. Încă nu pare să existe un consens cu privire la posibilitatea de a înainta un proiect de lege masiv pentru a-și promova agenda. Și nimic nu este garantat având în vedere minuscula majoritate a Partidului Republican (GOP) din Camera Reprezentanților. 

Primele două zile au scos însă la iveală câteva tendințe importante în noua președinție a lui Trump. 

Șocul și uimirea nenumăratelor acțiuni executive sugerează o operațiune mult mai profesionistă a Casei Albe decât în primul mandat haotic al lui Trump. Noului șef de personal al Casei Albe, Susie Wiles, i s-a atribuit faptul că a dat o structură campaniei lui Trump, deși nu a reușit să-i tempereze instinctele de improvizație. Poate că ea poate face același lucru și în aripa de vest. 

Și, spre deosebire de primele zile în funcție din timpul mandatului trecut, Trump știe ce vrea să facă și cum să o facă. 

Impunerea liniei dure asupra imigrației 

Donald Trump a spus ceva foarte revelator, luni, într-un discurs adresat susținătorilor despre alegerile de anul trecut. 

„Toți au spus că inflația este problema numărul unu. Am spus că nu sunt de acord. Cred că oamenii care vin în țara noastră din închisori reprezintă problema pentru oamenii pe care îi cunosc. Și am făcut din asta problema mea număru unu”, a spus Trump. Președintele a continuat: „Am vorbit și despre inflație. Dar știți, de câte ori poți spune că un măr și-a dublat costul? Aș spune asta și aș lovi tare, dar apoi mă întorc la faptul că nu vrem să vină criminali în țara noastră”

Trump acționează din nou conform acestei convingeri cu un set agresiv de acțiuni executive care pun bazele programului său de deportare în masă. El a declarat o urgență națională care ar putea duce la trimiterea armatei la graniță. Într-o mișcare uimitoare de marți, el a eliminat protecția de care se bucurau bisericile și școlile împotriva posibilelor arestări ale ICE. De asemenea, a îngreunat intrarea legală a migranților în Statele Unite prin închiderea unei aplicații de frontieră. 

Dacă unul dintre obiectivele politicii lui Trump este de a crea un climat de frică, s-ar putea să funcționeze. „Ofițerii ICE au revenit să-și facă treaba”, a declarat, marți, țarul de frontieră al președintelui, Tom Homan, pentru Dana Bash de la CNN, dezvăluind cum operațiunea de deportare s-ar putea extinde rapid dacă orașele nu ajută la urmărirea criminalilor fugari. „Îl vom găsi, dar când îl vom găsi, poate fi cu alții. Alții care nu au condamnare penală sunt în țară ilegal. Vor fi arestați și ei”.

Imigrația este o problemă care mulțumește baza sa electorală, dar Trump își asumă un risc, acordându-i prioritate, deoarece costul alimentelor și al locuințelor a fost unul pe care a promis să îl rezolve în timpul campaniei și a fost deosebit de răsunător în rândul alegătorilor care au înclinat balanța la vot. Trump nu trebuie să candideze din nou, dar trebuie să-și mențină coaliția pentru a evita pierderi mari pentru GOP la alegerile intermediare de anul viitor. 

Ignorarea procesului legal

Una dintre marile temeri ale oponenților lui Trump a fost că, dacă își recâștiga puterea, mai ales după ce pretindea că a fost victima persecuției, își va lua legea în propriile mâini. 

Acest lucru se întâmplă deja, pentru că Trump folosește din plin puterea sa de grațiere. 

Președintele a justificat cu înverșunare acordarea de clemență celor peste 1.000 de răzvrătiți din 6 ianuarie și a fost cu desăvârșire lipsit de regrete în ceea ce privește grațierea sau comutarea pedepselor chiar și în cazul celor găsiți vinovați de agresarea ofițerilor de poliție. 

De asemenea, Trump l-a criticat pe Biden pentru că a oferit grațiere preventivă membrilor familiei, pe fondul temerilor că vor fi vizați de noul Departament de Justiție. Acest lucru a validat temerile în rândul multor democrați că Trump va folosi mișcarea lui Biden ca scuză pentru a-și extinde considerabil propria putere. Spre deosebire de Biden, însă, Trump a apărut în fața presei pentru a-și explica poziția. 

Trump a anunțat că a mai acordat încă o grațiere – lui Ross William Ulbricht, fondatorul site-ului de comerț electronic de pe dark web, Silk Road, pe care Departamentul de Justiție l-a descris drept „cea mai sofisticată și extinsă piață criminală de pe internet de astăzi. .” Grațierea lui Ulbricht, care primise o sentință de închisoare pe viață, a fost o favoare pentru mișcarea libertariană care l-a susținut pe Trump în alegeri, a sugerat președintele pe Truth Social. 

Trump caută acorduri peste tot

Una dintre cele mai notabile evoluții de la întoarcerea lui Trump au fost mesajele publice repetate pe care le-a trimis președintelui rus Vladimir Putin pentru a-l convinge să încheie un acord pentru a pune capăt războiului din Ucraina. După ce a remarcat, luni, că președintele ucrainean Volodimir Zelenski este gata negocieze, Trump a fost întrebat, marți, dacă i-ar aplica noi sancțiuni liderului rus în cazul în care refuză discuțiie. „Pare probabil”, a răspuns el. Nu există nicio garanție că Putin este gata să pună capăt conflictului, dar încercările lui Trump de a crea o pârghie vin înaintea unui posibil apel între cei doi lideri. 

De asemenea, Trump nu a aplicat până acum tarifele promise împotriva Chinei și a sugerat, luni, că folosește amenințarea ca pârghie înainte de o posibilă călătorie la Beijing. Și a emis, marți, o nouă amenințare la adresa Uniunii Europene, ridicând perspectiva unui nou război comercial, care ar putea fi real sau o tactică de negociere. „Ei ne tratează foarte, foarte rău. Deci vor primi taxe”, a spus el.

Așa cum ne așteptam din start, gazul rusesc revine în Transnistria. Grinch și-a făcut treaba băgând frigul, întunericul și spaima în locuitorii din stânga Nistrului, iar acum, cu pompă, anunță ajutor umanitar pentru salvarea regiunii de dezastrul pe care tot el l-a produs. Haideți să vorbim verde-n ochi despre pagubele politice după noul raid energetic al Rusiei în Moldova.
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Grinch de la Moscova, morocănosul care fură Crăciunul moldovenilor
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Salariile mizerabile ale profesorilor vs. pensiile obraznice ale judecătorilor Curții Constituționale
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Cine este Călin Georgescu? Terapia cu șoc de la alegerile prezidențiale din România
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: 1000 de zile de război. Ucraina rezistă contra ursului turbat, înnebunit după miros de sânge
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Epopeea reformelor de la Procuratura Anticorupție. De la DNA, la covata spartă?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Antieroii campaniei electorale. Cine sunt cei care incită la ură și dezbinare în Moldova
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Referendum salvat la limită de diasporă. Alegerile au fost influențate de corupție, îngâmfare și lene
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: De ce hoții din Moldova se tem de UE și se opun procesului de integrare al țării noastre?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Unde sunt banii de la UE? Cum au fost cheltuiți 2,2 miliarde de euro în Moldova
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1063: Pace justă, jumătate de zi și condiția esențială a Kremlinului. Trump: „Putin distruge Rusia”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1063: Pace justă, jumătate de zi și condiția esențială a Kremlinului. Trump: „Putin distruge Rusia”
/VIDEO/ Verde-n ochi: Noul raid energetic al Rusiei în Moldova. Grinch de la Moscova și-a făcut treaba
/VIDEO/ Verde-n ochi: Noul raid energetic al Rusiei în Moldova. Grinch de la Moscova și-a făcut treaba
Nu există cetățeni moldoveni victime ale incendiului din stațiunea turcă de schi. Mesajele transmise de președintă și MAE
Nu există cetățeni moldoveni victime ale incendiului din stațiunea turcă de schi. Mesajele transmise de președintă și MAE
„Strategie clară de destabilizare”: Interesele din umbra declarațiilor alarmante ale lui Patrușev despre Moldova
„Strategie clară de destabilizare”: Interesele din umbra declarațiilor alarmante ale lui Patrușev despre Moldova
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1064: Schema lui Șor, alerta UE, 100 de zile și ucigaș tăcut. Trump îl avertizează pe Putin
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1064: Schema lui Șor, alerta UE, 100 de zile și ucigaș tăcut. Trump îl avertizează pe Putin

Focuri de armă la un liceu din SUA frecventat de 2 mii de copii: Doi elevi, împușcați în cantina școlii! Suspectul s-a sinucis

missing
22 ianuarie 2025, ora 21:08

Focuri de armă la un liceu din SUA! Cel puțin doi elevi au fost răniți după ce au fost împușcați în cantina liceului Antioch din Nashville. Oamenii legii nu au furnizat informații legate de identitatea suspectului, însă au declarat că acesta s-a împușcat. 

„Persoana responsabilă de atac nu mai este o amenințare”, au confirmat și reprezentanții districtului școlar într-un comunicat de presă. În urma atacului, lecțiile au fost suspendate. 

Liceul Antioch din Nashville este frecventat de 2 mii de elevi din clasele 9-12. 

În primăvara anului 2023, un atac similar a avut loc și într-o școală primară creștină din aceeași localitate. Un fost elev a deschis atunci focul omorând trei copii de 9 ani și trei adulți. Individul a fost ulterior împușcat mortal de către ofițerii de poliție.

Cutie Neagră PLUS cu vicepremierul pentru Reintegrarea Republicii Moldova, Oleg Serebrian
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Investigațiile anului 2024. Analizăm provocările jurnaliștilor și (in)acțiunile autorităților astăzi la Cutia Neagră PLUS. Invitate: Alina Radu, directoarea Ziarului de Gardă și Cornelia Cozonac, directoarea Centrului de Investigații Jurnalistice.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, este invitatul emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Republica Moldova a fost vizitată, în secret, de mai mulți miliardari ruși în 2023. Unii dintre ei se regăsesc pe lista de sancțiuni a Ucrainei, pentru suspiciuni că ar finanța armata rusă. Alții au fost declarați indezirabili în state membre UE pentru aceleași motive. La Chișinău i-a adus un scop comun - obținerea cetățeniei moldovenești. După închiderea programului cetățenie prin investiții, în Moldova s-a dezvoltat o piața neagră de servicii de facilitare a obținerii cetățeniei. Afacerea se bazează pe falsificarea certificatelor de naștere. În calitate de părinți ai oligarhilor ruși sunt persoane decedate, în fragedă copilărie, încă acum 75 de ani. Cutia Neagră PLUS a identificat printre beneficiarii schemei și un businessman rus, care s-a ocupat de administrarea banilor oligarhului Roman Abramovici.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Comisia Pre-vetting a ajuns pe final de mandat. Despre cele mai importante provocări și scandaluri legate de procesul de evaluare a candidaților și de membrii Comisiei. Invitați: Herman von Hebel și Nadejda Hriptievschi.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
De ce trenează schimbările în justiție? Cum a ajuns reforma anticorupție un eșec? De ce durează atât de mult curățenia în sistem? Aflăm răspunsurile de la ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia mai multor ore de înregistrări audio ale discuțiilor purtate de Veaceslav Platon cu Ilan Șor, doi prieteni buni în acea perioadă. Discuțiile ne-au ajutat să reconstruim, piesă cu piesă, întregul puzzle al celei mai mari crime financiare din istoria Republicii Moldova - „Furtul miliardului”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Vettingul este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: vicepreședintele Comisiei Vetting Andrei Bivol și judecătorul Dumitru Racoviță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Candidatul la funcția de președinte Alexadr Stoianoglo și-a petrecut, anul acesta, Crăciunul pe stil vechi în prestigioasa stațiune balneară cehă, Karlovy Vary. Stoianoglo și soția sa Țvetana Curdova au mers acolo însoțiți de prieteni de familie. Cel care a plătit hotelul pentru toți este un moldovean cu afaceri în România, care în utimii doi ani a sponsorizat cu milioane de lei diverse proiecte sociale promovate de Șor. Sponsorul lui Șor l-a însoțit pe Stoianoglo în această vacanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman

/VIDEO/ A greșit sau nu Chișinăul, lăsându-l pe Krasnoselski să plece la Moscova? Serebrian: „Unii parteneri au apreciat”
/VIDEO/ A greșit sau nu Chișinăul, lăsându-l pe Krasnoselski să plece la Moscova? Serebrian: „Unii parteneri au apreciat”
/VIDEO/ Verde-n ochi: Noul raid energetic al Rusiei în Moldova. Grinch de la Moscova și-a făcut treaba
/VIDEO/ Verde-n ochi: Noul raid energetic al Rusiei în Moldova. Grinch de la Moscova și-a făcut treaba
/VIDEO/ „Atacurile Tiraspolului la adresa Chișinăului au atins cote fără precedent”: Serebrian explică scopul Moscovei în timpul crizei
/VIDEO/ „Atacurile Tiraspolului la adresa Chișinăului au atins cote fără precedent”: Serebrian explică scopul Moscovei în timpul crizei
„Strategie clară de destabilizare”: Interesele din umbra declarațiilor alarmante ale lui Patrușev despre Moldova
„Strategie clară de destabilizare”: Interesele din umbra declarațiilor alarmante ale lui Patrușev despre Moldova
/VIDEO/ ZdG: Scandal cu iz politic. Care e adevărul despre „bunicuța” dată în judecată de președinta Maia Sandu
/VIDEO/ ZdG: Scandal cu iz politic. Care e adevărul despre „bunicuța” dată în judecată de președinta Maia Sandu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2025 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.