Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1068: Cum ar putea Trump pune capăt războiului? Incendiu la rafinăria de petrol Riazan

Cum și-a inventat presupusa iubită a lui Putin propriul sport: Alina Kabaeva l-a înregistrat oficial

missing
24 ianuarie 2025, ora 13:00

La mai bine de două decenii după medalia ei olimpică de aur, Alina Kabaeva rămâne una dintre cele mai celebre gimnaste din Rusia. Cu toate acestea, de când s-a retras din sport, faima ei a fost atribuită mai puțin rezultatelor sale din competiții și mai mult presupusei ei relații cu Vladimir Putin. O investigație a BBC Russia, citată de Meduza, examinează modul în care profilul public al lui Kabaeva s-a schimbat în ultimii ani, transmite digi24.ro.

Zvonurile despre căsătoria lui Vladimir Putin cu Alina Kabaeva au apărut încă din 2008, chiar dacă Putin era căsătorit oficial la acea vreme. Jurnaliștii de investigație au raportat dovezi că Kabaeva este mama celor doi presupuși fii ai președintelui rus, născuți în 2015 și 2019. Nici Putin, nici Kabaeva nu și-au recunoscut vreodată relația.

În 2007, Kabaeva s-a alăturat Dumei de Stat a Rusiei în calitate de parlamentar. Șapte ani mai târziu, a fost numită președinte al consiliului de administrație al National Media Group, care a supravegheat operațiunile Netflix în Rusia până la invazia pe scară largă a Ucrainei. În ciuda acestor roluri, Kabaeva a evitat în mare măsură publicitatea. În rarele ocazii când vorbea cu presa, de obicei se referea la festivalul ei de gimnastică ritmică, „Alina”.

Vizibilitatea lui Kabaeva a început să se schimbe în 2022, când a anunțat crearea unei asociații internaționale a echipelor de gimnastică ritmică numită „Sky Grace” și a deschis o școală cu același nume. Înainte de aceasta, Kabaeva și-a asumat rareori roluri de antrenor.

Școala are două caracteristici notabile

În primul rând, lansarea sa a făcut din Kabaeva o figură mult mai publică. Școala postează frecvent videoclipuri cu sesiunile de formare în care îi sfătuiește pe elevi. Făcute să pară imagini aleatorii din culise, aceste videoclipuri sunt editate cu meticulozitate. Un jurnalist sportiv care a acoperit frecvent evenimentele Alinei Kabaeva a declarat pentru BBC Rusia:

„Nicio fotografie sau videoclip cu Alina Kabaeva nu apare online fără știrea și aprobarea ei. […] Alina aprobă totul, până la unghiul fotografiei, iluminarea și dacă machiajul ei are nevoie de ceva”.

În al doilea rând, Sky Grace a primit privilegii de neegalat în rândul școlilor de sport din Rusia. Creația Alinei Kabaeva este autorizată să-și stabilească propriul calendar de competiții, să organizeze turnee în conformitate cu propriile reguli (ocolind regulamentele stabilite pentru gimnastica ritmică în Rusia și la nivel internațional) și să acorde titluri sportive în mod independent studenților și antrenorilor. Pentru o scurtă perioadă, programele de gimnastică ritmică din Rusia au fost chiar obligate să se coordoneze cu Sky Grace atunci când își modificau propriile reguli de competiție. (Funcționarii au anulat la scurt timp acest lucru, iar școala lui Kabaeva se bucură acum doar de dreptul de a participa la dezvoltarea regulilor).

„Sky Grace este în esență un sport separat. Are propriile reguli, cu rutine mai complexe. Turnee dedicate sunt organizate în conformitate cu aceste reguli, iar titlurile sportive sunt acordate pentru acest „sport”. De fapt, Kabaeva a reușit să-și facă recunoscut propriul sport inventat alături de gimnastica ritmică, iar ele există acum împreună în toate înregistrările oficiale”, a declarat un jurnalist sportiv care se ocupă de gimnastică pentru BBC Rusia.

Vara trecută, studenții Sky Grace au concurat la Jocurile BRICS împotriva gimnastelor din echipele naționale, inclusiv a unei echipe care reprezintă Rusia. Cu alte cuvinte, școala lui Kabaeva a participat efectiv ca și cum ar fi o țară separată. La Jocurile BRICS, Kabaeva s-ar fi ciocnit cu Irina Viner, antrenorul care a condus-o la două medalii olimpice. Viner este cunoscută nu numai pentru succesele protejaților ei, ci și pentru disciplina ei rigidă cu studenții. În anii 2000, ea a devenit șeful echipei naționale a Rusiei și mai târziu a preluat Federația Rusă de Gimnastică Ritmică.

Viner a dominat sportul în Rusia de mulți ani. Ea este, de asemenea, un membru al super-elitei țării, fiind căsătorită de trei decenii cu miliardarul Alișer Usmanov. Viner a acționat ca mandatar oficial de campanie pentru Vladimir Putin în timpul alegerilor. Ea susține invadarea Ucrainei și a criticat sportivii ruși pentru că concurează sub statut neutru din februarie 2022. Viner a lăudat-o și pe Kabaeva, și școala ei.

La Jocurile BRICS, competiția individuală s-a redus la două gimnaste ruse: Lala Kramarenko, în vârstă de 19 ani, și Maria Borisova, în vârstă de 17 ani. Ambele se antrenaseră sub Viner încă din copilărie, dar Borisova a trecut la Kabaeva cu câteva luni înainte de competiție. (Videoclipurile de pe canalul Telegram al Sky Grace sugerează că Kabaeva poate fi mai blândă cu elevii ei decât Viner.) În cele din urmă, Kramarenko a câștigat, iar Borisova a terminat pe locul doi.

Ulterior, Sport-Express – o subsidiară a National Media Group condus de Kabaeva – a republicat o postare anonimă Telegram în care susținea că arbitrul șef al turneului de gimnastică de la Jocurile BRICS s-a plâns de Viner. Postarea anonimă a susținut că judecătorii afiliați la federația lui Viner au umflat scorurile pentru gimnastele ei și au scăzut scorurile concurenților. Într-un presupus schimb de replici despre punctaj, Viner i-a spus judecătorului principal: „Doar pentru că Sky Grace te-a invitat nu înseamnă că trebuie să faci totul pentru ei”. Un alt spectator anonim a susținut că Viner și Kabaeva s-au certat despre scorurile atleților lor.

De la Jocurile BRICS, statutul lui Viner în sporturile rusești s-a diminuat. În toamna anului trecut, Ministerul Sportului a înlocuit Federația Rusă de Gimnastică Ritmică, pe care Viner o conducea de mai bine de 15 ani, cu o singură Federație Rusă de Gimnastică, dizolvând federațiile separate ale țării pentru disciplinele individuale de gimnastică. În prezidiul noii organizații, Olga Kapranova (una dintre fotele eleve ale lui Viner) reprezintă acum gimnastica ritmică. În plus, președintele Vladimir Putin a eliminat-o pe Viner din Consiliul Rusiei pentru Dezvoltarea Culturii Fizice și Sportului, înlocuindu-o cu directorul executiv al Sky Grace, Marina Specht.

Viner își păstrează funcția de antrenor principal al echipei naționale de gimnastică ritmică a Rusiei, dar jurnalistul sportiv care a vorbit cu BBC Rusia spune că evenimentele recente sunt o „înfrângere completă”.

Pentru cineva de statura ei, a fi „doar antrenor” înseamnă foarte puțin – mai ales în gimnastică ritmică, unde fiecare fată are antrenorul ei personal. Antrenorul principal este mai degrabă un manager.

Reforma anticorupție a intrat în Mercur Retrograd, iar după ultima ședință a Consiliului Suprem de Securitate a devenit clar că președinta nu doar a scos mănușile albe, dar le-a și aruncat Procuraturii Anticorupție. Urmează duelul!
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Așa cum ne așteptam din start, gazul rusesc revine în Transnistria. Grinch și-a făcut treaba băgând frigul, întunericul și spaima în locuitorii din stânga Nistrului, iar acum, cu pompă, anunță ajutor umanitar pentru salvarea regiunii de dezastrul pe care tot el l-a produs. Haideți să vorbim verde-n ochi despre pagubele politice după noul raid energetic al Rusiei în Moldova.
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Grinch de la Moscova, morocănosul care fură Crăciunul moldovenilor
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Salariile mizerabile ale profesorilor vs. pensiile obraznice ale judecătorilor Curții Constituționale
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Cine este Călin Georgescu? Terapia cu șoc de la alegerile prezidențiale din România
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: 1000 de zile de război. Ucraina rezistă contra ursului turbat, înnebunit după miros de sânge
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Epopeea reformelor de la Procuratura Anticorupție. De la DNA, la covata spartă?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Antieroii campaniei electorale. Cine sunt cei care incită la ură și dezbinare în Moldova
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Referendum salvat la limită de diasporă. Alegerile au fost influențate de corupție, îngâmfare și lene
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: De ce hoții din Moldova se tem de UE și se opun procesului de integrare al țării noastre?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Unde sunt banii de la UE? Cum au fost cheltuiți 2,2 miliarde de euro în Moldova
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin

/VIDEO/ Iluminat stradal și grădinițe eficiente energetic, datorită panourilor fotovoltaice! Exemplul Primăriei Sireți, bun de preluat
/VIDEO/ Iluminat stradal și grădinițe eficiente energetic, datorită panourilor fotovoltaice! Exemplul Primăriei Sireți, bun de preluat
/VIDEO/ Secretul banilor: Cât de scumpe sunt RCA și CASCO? Explicația șefului unei companii de asigurări auto Vladimir Știrbu
/VIDEO/ Secretul banilor: Cât de scumpe sunt RCA și CASCO? Explicația șefului unei companii de asigurări auto Vladimir Știrbu
/VIDEO/ Familia Botgros intenționează să se mărească? Ce spun Corneliu și Angela despre apariția unui nou copil
/VIDEO/ Familia Botgros intenționează să se mărească? Ce spun Corneliu și Angela despre apariția unui nou copil
/VIDEO/ Proprietar de restaurant, mai nou producător de energie din soare: Parcul fotovoltaic a costat un milion de euro
/VIDEO/ Proprietar de restaurant, mai nou producător de energie din soare: Parcul fotovoltaic a costat un milion de euro
/VIDEO/ O mașină distrusă și un bărbat la spital. Accident violent în stânga Nistrului
/VIDEO/ O mașină distrusă și un bărbat la spital. Accident violent în stânga Nistrului

Horoscop 27 ianuarie 2025 de la ChatGPT: Berbecii își fac planuri de viitor, iar Balanțele sunt foarte eficiente la muncă

missing
27 ianuarie 2025, ora 07:30

Redacția TV8.md a apelat la ajutorul inteligenței artificiale pentru a genera un horoscop al zilei de astăzi, 27 ianuarie 2025.

Așadar, iată previziunile făcute de ChatGPT, care a subliniat că trebuie să ținem cont de faptul că horoscopul este o formă de divertisment și nu are bază științifică:

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Astăzi îți vei face planuri de viitor, iar intuiția ta te va ghida când va veni vorba de decizii importante. Ai încredere în ce simți și urmează-ți instinctele. E o zi perfectă pentru a stabili noi obiective pe termen lung.

Taur (20 aprilie - 20 mai): Prietenii și comunitatea vor fi foarte importante pentru tine azi. Vei întâlni persoane noi și interesante, care pot aduce un impact pozitiv în viața ta. Deschide-te și lasă-te influențat de energia celor din jur.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Cariera ta primește un impuls semnificativ astăzi. Superiorii tăi vor aprecia ideile și eforturile tale, iar acest lucru îți poate aduce noi oportunități profesionale. E momentul să te faci remarcat.

Rac (21 iunie - 22 iulie): Astăzi vei fi motivat să îți explorezi pasiunile. Poate fi o zi bună pentru a planifica o excursie sau pentru a te dedica activităților care îți aduc împlinire. Ai grijă la detalii și nu ezita să ceri sfaturi când ai nevoie.

Leu (23 iulie - 22 august): Finanțele și resursele comune sunt pe agenda ta astăzi. Poate apărea o oportunitate de a investi sau de a împărtăși resursele cu partenerul de viață. Fii atent la modul în care îți gestionezi resursele, pentru că azi poți face pași importanți în această direcție.

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Relațiile personale sunt foarte importante pentru tine astăzi. E o zi excelentă pentru a rezolva conflictele sau pentru a consolida legăturile cu cei dragi. Fii deschis și sincer, iar comunicarea clară va aduce armonie în viața ta.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Astăzi vei fi super eficient la locul de muncă. Organizează-te mai bine și vei observa cât de productiv devii. Este o zi în care te vei concentra pe sarcini și vei reuși să le finalizezi mult mai rapid decât te așteptai.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Creativitatea este cheia pentru tine azi. Bucură-te de momentele frumoase alături de cei dragi și lasă-te inspirat de ce te înconjoară. Poți găsi noi modalități de a te exprima și de a-ți explora talentele.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): Familia și căminul sunt pe primul loc astăzi. Vei simți nevoia să petreci timp cu cei dragi într-o atmosferă liniștită. E o zi perfectă pentru a te relaxa acasă și a te reconecta cu cei pe care îi iubești.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Astăzi te vei simți atras de latura spirituală a vieții. Este un moment bun pentru meditație sau pentru a explora noi aspecte mai profunde ale existenței. Oferă-ți timp pentru introspecție și pentru a căuta răspunsuri în interiorul tău.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Discuțiile constructive și întâlnirile de azi îți vor aduce idei valoroase pentru viitor. Poți întâlni persoane care să te susțină în planurile tale, iar aceste interacțiuni îți vor deschide noi orizonturi.

Pești (19 februarie - 20 martie): Financiar, te simți pe drumul cel bun astăzi. E posibil să primești vești bune legate de bani sau să găsești noi surse de venit. Folosește această oportunitate pentru a-ți stabiliza situația financiară.

Notă de la ChatGPT: Acesta a fost horoscopul pentru ziua de 27 ianuarie 2025, dar amintește-ți că influența astrelor este subiectivă și că propriile tale acțiuni și alegeri au un rol important în viața ta.

Reforma justiției prinde noi turații. Mănușile albe au fost aruncate Veronicăi Drăgălin?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutie Neagră PLUS cu vicepremierul pentru Reintegrarea Republicii Moldova, Oleg Serebrian
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Investigațiile anului 2024. Analizăm provocările jurnaliștilor și (in)acțiunile autorităților astăzi la Cutia Neagră PLUS. Invitate: Alina Radu, directoarea Ziarului de Gardă și Cornelia Cozonac, directoarea Centrului de Investigații Jurnalistice.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, este invitatul emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Republica Moldova a fost vizitată, în secret, de mai mulți miliardari ruși în 2023. Unii dintre ei se regăsesc pe lista de sancțiuni a Ucrainei, pentru suspiciuni că ar finanța armata rusă. Alții au fost declarați indezirabili în state membre UE pentru aceleași motive. La Chișinău i-a adus un scop comun - obținerea cetățeniei moldovenești. După închiderea programului cetățenie prin investiții, în Moldova s-a dezvoltat o piața neagră de servicii de facilitare a obținerii cetățeniei. Afacerea se bazează pe falsificarea certificatelor de naștere. În calitate de părinți ai oligarhilor ruși sunt persoane decedate, în fragedă copilărie, încă acum 75 de ani. Cutia Neagră PLUS a identificat printre beneficiarii schemei și un businessman rus, care s-a ocupat de administrarea banilor oligarhului Roman Abramovici.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Comisia Pre-vetting a ajuns pe final de mandat. Despre cele mai importante provocări și scandaluri legate de procesul de evaluare a candidaților și de membrii Comisiei. Invitați: Herman von Hebel și Nadejda Hriptievschi.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
De ce trenează schimbările în justiție? Cum a ajuns reforma anticorupție un eșec? De ce durează atât de mult curățenia în sistem? Aflăm răspunsurile de la ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia mai multor ore de înregistrări audio ale discuțiilor purtate de Veaceslav Platon cu Ilan Șor, doi prieteni buni în acea perioadă. Discuțiile ne-au ajutat să reconstruim, piesă cu piesă, întregul puzzle al celei mai mari crime financiare din istoria Republicii Moldova - „Furtul miliardului”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Vettingul este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: vicepreședintele Comisiei Vetting Andrei Bivol și judecătorul Dumitru Racoviță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Candidatul la funcția de președinte Alexadr Stoianoglo și-a petrecut, anul acesta, Crăciunul pe stil vechi în prestigioasa stațiune balneară cehă, Karlovy Vary. Stoianoglo și soția sa Țvetana Curdova au mers acolo însoțiți de prieteni de familie. Cel care a plătit hotelul pentru toți este un moldovean cu afaceri în România, care în utimii doi ani a sponsorizat cu milioane de lei diverse proiecte sociale promovate de Șor. Sponsorul lui Șor l-a însoțit pe Stoianoglo în această vacanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.

/VIDEO/ Verde-n ochi: PA și PCCOCS vor fi lichidate? Urmează duelul! Reforma anticorupție e în mercur retrograd
/VIDEO/ Verde-n ochi: PA și PCCOCS vor fi lichidate? Urmează duelul! Reforma anticorupție e în mercur retrograd
/VIDEO/ Secretul banilor: Cât de scumpe sunt RCA și CASCO? Explicația șefului unei companii de asigurări auto Vladimir Știrbu
/VIDEO/ Secretul banilor: Cât de scumpe sunt RCA și CASCO? Explicația șefului unei companii de asigurări auto Vladimir Știrbu
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1064: Schema lui Șor, alerta UE, 100 de zile și ucigaș tăcut. Trump îl avertizează pe Putin
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1064: Schema lui Șor, alerta UE, 100 de zile și ucigaș tăcut. Trump îl avertizează pe Putin
/VIDEO/ Proprietar de restaurant, mai nou producător de energie din soare: Parcul fotovoltaic a costat un milion de euro
/VIDEO/ Proprietar de restaurant, mai nou producător de energie din soare: Parcul fotovoltaic a costat un milion de euro
Copila de 14 ani, dispărută acum o lună, a fost găsită! Starea adolescentei
Copila de 14 ani, dispărută acum o lună, a fost găsită! Starea adolescentei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2025 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.