/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Concurs: Poliția Republicii Moldova este în căutarea celui mai bun slogan

missing
15 iunie 2017, ora 10:27

Scopul concursului îl constituie identificarea celui mai potrivit mesaj care ar reda activitatea și ar promova imaginea Poliției, dar și a parteneriatului acestuia, îmbunătățind, totodată, comunicarea între Poliție și cetățeni.

Concursul pentru selectarea sloganului se va desfășura în perioada, 15 iunie -10 septembrie 2017, în patru etape.

Sloganele pot fi expediate pe adresa de e-mail: sdp2020@igp.gov.md, pe pagina de Facebook a Poliției Republicii Moldova, la adresa Inspectoratului General al Poliţiei (or. Chişinău, str. Tiraspol 11/1), cu specificarea: ,,Concurs, propune cel mai bun slogan Poliției”.

Sloganul urmează să conţină un număr maxim de 7 cuvinte, să se încadreze în tematica concursului şi să se refere la activitatea Poliţiei, să fie estetic (să sune frumos), să fie ușor de memorat și scris în limba română.

Pentru mai multe detalii, cu privire la Regulamentul concursului pentru selectarea sloganului Poliției, puteți accesa situl politia.md, rubrica din partea dreaptă a paginii, „Sloganul Poliției”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram