/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Competiție pe două roți! În acest weekend se va desfășura Campionatul Național la Ciclism

missing
20 iunie 2017, ora 15:50

Participanții se pot înscrie din timp la două discipline, la cursa individuală contra timp pe o distanță de 25 de km și cursa linie pe distanța de 140 km. Doritorii de a lua parte la campionat vor fi împărțiți pe cinci categorii de vârstă: cadeți, juniori, tineret, seniori și amatori.

Dacă îți dorești să te înscrii în cursă, atunci o poți face prin a trimite un email Federației de ciclism din Moldova la adresa moldciclism@gmail.com până pe data de 23 iunie. Înscrierile se vor putea face și la fața locului înainte de începerea competiției. De menționat este faptul că taxa de participare constituie 100 de lei.

Cei care vor ajunge printre primii la finish vor fi câștiga premii în valoare de la 300 până la 800 de lei, în funcție de categorie. Competiția este organizată de Ministerul Tineretului și Sportului și Federația de Ciclism din Moldova și are un buget de 35 de mii de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram