Astăzi, 23 iunie 2017, a avut loc evenimentul de deschidere a sălii de forță, renovate și dotate cu utilaj sportiv modern, pentru polițiștii din cadrul BPDS „Fulger”. La eveniment a participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, ambasadorul Turciei în RM, Hulusi Kiliç, președintele TIKA, Canan Alpaslan, comandantul BPDS „Fulger”, Vasile Ivas, polițiști, veterani și alți invitați.

Astfel, în cadrul inaugurării, ministrul Afacerilor Interne a mulțumit pentru sprijinul oferit de către partenerii turci, menționând despre investițiile făcute de Agenția TIKA în numeroasele proiecte, care au dezvoltat capacitatea serviciilor oferite poliției.

„Tot ceea ce facem acum, are menirea de a aduce beneficii oamenilor din țara noastră, cu cât mai pregătiți sunt angajații noștri, cu atât mai multă încredere vor avea din partea societății. Mulțumesc Ambasadei Turciei, Agenției TIKA și colegilor turci, pentru suport și sunt convins că toate proiectele comune, inițiate vor avea o finalitate”, a menționat ministrul Alexandru Jizdan.

La rândul său, Ambasadorul Hulusi Kiliç, a menționat despre relațiile bune a Republicii Turcia cu Republica Moldova în cei 25 de ani de cooperare, dar și despre deschiderea Ambasadei pentru implicarea în diferite inițiative și proiecte.

„Apreciez foarte mult activitatea polițiștilor și mă bucur că astăzi vedem un rezultat al proiectului de modernizare a sălii de sport a Brigăzii Fulger. Noi vom continua să acordăm ajutor pentru Republica Moldova în toate domeniile”, a spus Ambasadorul Turciei.

Totodată, în cadrul evenimentului au fost menționați cei mai buni angajați ai Brigăzii, iar oficialii împreună cu cei invitați au vizitat sala renovată unde polițiștii au testat noul utilaj sportive. Menționăm că lucrările de renovare și dotare a sălii de sport au durat jumătate de an, iar investițiile au costat 777 mii lei.

Foto: mai.gov.md

Foto: mai.gov.md

Foto: mai.gov.md

Foto: mai.gov.md

Foto: mai.gov.md

Foto: mai.gov.md

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!