/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO. VIDEO/ Nuntă de Oscar. 20 de milioane de dolari au fost cheltuiți pentru nunta unui cuplu de oligarhi ruși

missing
05 iulie 2017, ora 19:24

Hollywoodul nu a mai văzut o asemenea nuntă, scrie presa americană despre căsătoria dintre fiica lui Eldar Osmanov, cu afaceri în energetică, și a fiului lui Albert Avdolean, oligarh cu business în telecomunicații. Mii de flori, buchete și compoziții floristice au înfrumusețat intrarea, holul, scările și sala Dolby Theatre, locul unde anual vin starurile de la Hollywood pentru a-și primi Oscarurile.

Pentru decorul exclusivist s-ar fi cheltuit jumătate de milion de dolari. Totul a fost unic și irepetabil. Până și invitațiile la nună au fost neordinare. Oamenii au primit câte o servietă în care era un Oscar, o invitație din aur și un filmuleț de la miri.

Rochia miresei a fost de o frumusețe amețitoare, au scris pe rețele de socializare unii dintre invitați. Cu un voal și o trenă imensă din dantela fină și încrustată cu sute de cristale.

Ceremonia a fost moderată de vedetele Xenia Sobciac și Andrei Malahov. Invitații au dansat pe ritmurile interpreților Stas Mihailov, Nicolae Bascov, Jason Derulo, iar invitatul surpriză a fost excentrica Lady Gaga.

Doar pentru onorariile artiștilor s-ar fi cheltuit aproape 2 milioane de dolari, scrie presa rusă, iar zborurile și cazarea invitaților la fel au fost achitate de către miri. O nuntă asemănătoare, doar că un pic mai modestă, a avut loc anul trecut, când magnatul petrolier rus Mihail Guteriev și-a căsătorit fiul, iar la nuntă a cântat și interpreta Jenifer Lopez.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram