Sătui, probabil, de țara lor, doi milionari ruși au ales să organizeze nunta copiilor la Los Angeles și nu oriunde, ci chiar în sala unde se desfășoară premiile Oscar. Această căsătorie, care șochează prin lux și opulență, pretinde la titlul de nunta anului. Potrivit presei, părinții cuplului ar fi cheltuit în jur de 20 de milioane de dolari pentru grandioasa ceremonie.

Hollywoodul nu a mai văzut o asemenea nuntă, scrie presa americană despre căsătoria dintre fiica lui Eldar Osmanov, cu afaceri în energetică, și a fiului lui Albert Avdolean, oligarh cu business în telecomunicații. Mii de flori, buchete și compoziții floristice au înfrumusețat intrarea, holul, scările și sala Dolby Theatre, locul unde anual vin starurile de la Hollywood pentru a-și primi Oscarurile.

Pentru decorul exclusivist s-ar fi cheltuit jumătate de milion de dolari. Totul a fost unic și irepetabil. Până și invitațiile la nună au fost neordinare. Oamenii au primit câte o servietă în care era un Oscar, o invitație din aur și un filmuleț de la miri.

Rochia miresei a fost de o frumusețe amețitoare, au scris pe rețele de socializare unii dintre invitați. Cu un voal și o trenă imensă din dantela fină și încrustată cu sute de cristale.

Ceremonia a fost moderată de vedetele Xenia Sobciac și Andrei Malahov. Invitații au dansat pe ritmurile interpreților Stas Mihailov, Nicolae Bascov, Jason Derulo, iar invitatul surpriză a fost excentrica Lady Gaga.

Doar pentru onorariile artiștilor s-ar fi cheltuit aproape 2 milioane de dolari, scrie presa rusă, iar zborurile și cazarea invitaților la fel au fost achitate de către miri. O nuntă asemănătoare, doar că un pic mai modestă, a avut loc anul trecut, când magnatul petrolier rus Mihail Guteriev și-a căsătorit fiul, iar la nuntă a cântat și interpreta Jenifer Lopez.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!