Primăria municipiului Chişinău invită potenţialii aplicanţi ai mecanismului de bugetare civilă la o şedinţă de lucru. Întrunirea va avea loc luni, 17 iulie 2017, ora 17.30, în sala de Şedinţe a Primăriei Chişinău.

Şedinţa de lucru cu participarea persoanelor care intenționează să aplice pentru a obţine finanţare din contul bugetului civil se organizează pentru a clarifica toate întrebările legate de desfăşurarea proiectului.

Direcția Relații Publice, Rețeaua Civică Urbană și Consilierul municipal Victor Lutenco sunt disponibili să invite la ședință și specialiști în domenii tehnice specifice, în cazul în care există necesitatea, pentru a estima costurile pentru lucrări de reabilitare, construcție, alegerea soluțiilor tehnice optimale.

Pentru buna organizare a întrunirii, invităm toți doritorii să se înscrie, completând următorul formular până vineri, 14 iulie 2017, orele 13:00.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!